Şimdi Ara

Denizli'de yaşayanlar bakabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otogardan dümdüz aquamalla git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olduğum bölgede deniz 10 dakika ne öğrenmek istiyorsunuz
  • Atla dolmusa camliga ya da kampuse git. Cinar bayramyeri falan ergen-yasli mekani size gelmez. En guzel kafeler kampusteve camlikta

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Atla dolmusa camliga ya da kampuse git. Cinar bayramyeri falan ergen-yasli mekani size gelmez. En guzel kafeler kampusteve camlikta

Hocam otogarın önündeki anacaddeden mi bineceğiz minibüse

• quote:

Orijinalden alıntı: Alicanarslann

Otogardan çınara gidebilirsin hemen arkasında cafeler var , çok uzağa gitmiyim diyorsan otogardan 5 dakika yürüme mesafesinde babadağlılar işhanı var hafif göz gezdirip altındaki işhanında mısırlı nargile var oturup bir şeyler içebilirsiniz. Zafer gazozu mutlaka dene.

ZAFER gazoz büyük bi balon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

quote:

Atla dolmusa camliga ya da kampuse git. Cinar bayramyeri falan ergen-yasli mekani size gelmez. En guzel kafeler kampusteve camlikta

Hayir. Otogardan yukariya dogru cikacaksin. Kimse sorsan soylerler. Kampus-camlik tarafina gitcem diye.

Ben de yarin eskisehire gidiyorum. Yoksa otogardan alir birakirdim sizi aracla. Denizlide her yer birbirine cok yakin zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

quote:

Hayir. Otogardan yukariya dogru cikacaksin. Kimse sorsan soylerler. Kampus-camlik tarafina gitcem diye.

Ben de yarin eskisehire gidiyorum. Yoksa otogardan alir birakirdim sizi aracla. Denizlide her yer birbirine cok yakin zaten.

Tamamdır hocam sağ olun mapte bakıyorum da yukarı dediğinşz tam ters istikamet mi ana cadeeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyanko Sensei -- 27 Nisan 2017; 21:54:55 >

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Aynen otogarin onundeki ana yol izmir asfalti. Oradan dolmus gecmez diye biliyorum. Onun tersi istikamete gideceksin.
    Denizli'de yaşayanlar bakabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 28 Nisan 2017; 0:12:8 >
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Hocam grand otelin orası mı oluyor yan yol dediğiniz yoksa tam arkasındaki ufak sokak mı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.