Şimdi Ara

Denize CAN YELEĞİ İLE GİRİLİRMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaş 20 yüzmeyi bilmiyorum öğretende olmadı şimdi 25 30 liraya cna yeleği alıp denize atlasam yüzmeye calışsam ayıp olurmu ? sizce milelte karşı ?

deniz kenarında evimiz var bu arada yeni aldık arkadaş cevresi yok o yüzden boğulmaktansa bununla girmeyi düşünüyorum

• Ya can yelegi patlarsa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git kendin ogrenmeye calis.anormal bisey yapmadigin surece fizik kurallarina gore su seni kaldirir

• quote:

Orijinalden alıntı: charisma10

Ya can yelegi patlarsa?

içi normal buzdolabı köpüğü var patlama yok yani bildiğin köpük hava yok içinde
  • homes H kullanıcısına yanıt
    Yuzmeyi ogretiyim sana 100 tl karsiliginda 3 derste...

• Napacan yeleği

Git bir tane şamblem al, ellerinde kürek niyetine kullan, bak keyfine

• ben yüzmeyi çok iyi bildiğim halde simitle yüzüyorum bazen. sıkıntı olmuyor fakat can yeleğini şişme alma süngerli al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Git yüz hocam sıkıntı yok.denize girenler olimpik sporcumu sanki hem kime ne boşver.Can yelekleri özgüvenini getirir hem.sal kendini batmazsın.kollarla ayaklarla alıştırma yap.ama yeleğede alışma çok

• Dostum kolluk öneririm çünkü ayaklarını yukarı kaldırmak için çırparsın bir de kulaç için kollar tabi köpük sıkabilir zaten su tuzlaysa sen çabalamadığın sürece batmazsın Rahat ol yeter bir kere kollukla gitmeye alıştığinda kolluğu çıkarınca çok rahat yüzüyorsun. Bir de benim tavsiyem suyun dizle belinin arasında geldiği bir yere git ve sahile paralel bir şekilde uzun süre yüzmeye çalış öyle 5
    -10 metre değil. İlk defa yüzüyorsan büyük ihtimalle boynunu yukarıda tutmaya çalışırsın ama çalışma nefesini tut ve yüz isteyince de durursun. Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: charisma10

Ya can yelegi patlarsa?

inşallah sadace patlayan yelek olur
  • lja69 kullanıcısına yanıt

• The Mcp kullanıcısına yanıt
    Kolluk daha rahat patlar herturlu sonuc bizim helva yememize cikiyor..fistikli olsun bari..

• charisma10 C kullanıcısına yanıt
    Dostum yüksek atlama yapmayacaksan ben pek patlayacağını sanmıyorum

• The Mcp kullanıcısına yanıt
    Arkadasin basina gelecek herturlu kolluk kazasindan sorumlu oldugunu belirten bir yazi da hazirlarsin artik o zaman:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.