Şimdi Ara

Denizde yüzerken kızın sütyenini kopardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah saatlerinde denize gittiğimde pek de kalabalık değildi. Şezlonglar bomboştu hemen kiraladım birisini. Biraz uzandıktan sonra bir aile geldi. Önlerden 50li yaşlarda bir adam gördüm arkasından sırayla karısı ve 1 kızı geldi. Kız iyi denk gelmişti cidden. Tam da benim yaşlarımdaydı.

Adam sinirli birisine benziyordu. Tam onları izlerken adam da bana doğru geliyordu yavaş yavaş. Sen bize mi bakıyorsun diyor birde utanmaz herif. Dedim abi sakin yaa yüzmeye geldik. Adam buradan hemen kalkıyorsun burası eşimin şezlongu dedi. Noluyoz birader dediğimi duyunca küfür etmeye başladı. Dedim babalık nabıyon ya oturup konuşalım dedim olur dedi. Bak babalık, ben buradan hayatta kalkmam ama diğer şezlonglardan getirirseniz kendiminkinin yerini değiştirebilirim siz de istediğinizi alırsınız diyince tamam başkan dedi ve benim dediğim oldu. Ailecek şezlonglara uzandılar yanımda öylece. Adam da tam yanıma yattı.

Bi 15 dakika kadar muhabbetin ardından ee moruk kusura bakma da muhabbetin de iyice sıktı, hadi biraz da yüzelim diyince "git yüz ben yüzme bilmem" dedi. Ben de hocam bak bende denize tek girememe fobisi var , doğuştan gelen bir hastalık ilk defa duyuyor olabilirsin ama doğru söylüyorum , kızın yüzme biliyorsa gelsin benimle takılırız, ona elle balık yakalamayı öğretirim dedim. Kızın çok hoşuna gitti. Bu arada adam birden horlamaya başladı, anlattıklarım ninni gibi geldi heralde. Annesi de çok medeni bir insan olacak ki çocuğum al kızı da git yüzmesini öğret bir şeyler öğret bizim kız çok cahil kaldı dedi. Ben hemen kıza gel gidelim diye işaret ettim benimle gelmeyi kabul etti.

İskeleye doğru giderken, tabi yan yana yürüyoruz bu arada kumsalda, kız çok heyecanlı olduğunu, "ilk deneyimi"olacağını söyledi. Ben de "acımayacak" diyince kız birden söylenmeye başladı. "Sen beni ne sandın"lar falan filan dedim dur yav dur bir dinle. "Hani balık yakalayınca geri salarız öldürmeden onun içindi yoksa sen nasıl anladın seni sapık" diyiverdim hemen. Kız cevap veremedi birbirimizin yüzüne bakarak gülüp geçiştirdik.

İskele vardığımızda kız ben bu kadar yüksekten atlayamam dedi. Dedim "yaaa olur mu öyle şey onca yolu boşuna mı geldik, hayatta bırakmam". Zorla kabul ettirdim ve kollarından tutup 3-2-1 sayarak atladık aynı anda. Suyun sıcaklığı gerçekten çok iyiydi. Kız hemen hadi balık bulalım falan söylenmeye başlayınca kızı kafasından tutup suya soktum. "Pişşt, var mı hiç görebildiğin" dedim ama duyamadı tabi nasıl duysun kafayı çıkarıp sordum bir şey görünmüyor çok bulanık sen bizi nereye getirdin allahın cezası şey seni dedi. Sonra kendi kafamı tutup suya daldırdım. Uzaklardan ufak bir balık sürüsü geldiğini gördüm ama kıza köpekbalığı a benzeyen bir yaratık buraya doğru geliyor diyince bana "saçmalama burda öyle bir canlı olamaz çünkü onlar okyanusta yaşar taam mıı yemedim?" cevabını verdi.

Dedim gel kız tamam göstericem elle balık nasıl yakalanırı. Bak önce sessiz bir yere gitmemiz gerekiyor ve adımlarımızı çok yavaş atacağız ki ürkütmeyelim hayvanları dediğimde bana "hadi ordan ben elimi sallasam ellisi" gibi bir cevap verdi. Tamam elle yakalayacağız ama sakin olmalısın dedim.

E tabii kıza önce bir göstermem gerekiyor nasıl yapıldığını. Bak gel burada denizin içi gözüküyor diyip elimi daldırdım suyun içine yavaşca. Şimdi bak burası çok önemli, burada beklemen gerekiyor bir müddet elini kıpırdatmadan ki balıklar senin elini bir tehdit olarak algılamasın ve uzaklaşmasın.

Minik bir balığın yaklaştığını görünce kıza "yaklaş, şimdi balık avcumun içine girdiği anda kapatıp yukarı çekeceğim" dedikten sonra kız eğilip biraz dibime geldi yavaşça. Tam avcumu kapattım çıkarıyordum elimi dışarı birden kızın bikinisinin sütyeninin arkadan ipini kopardım ve avcumdaki balık birden kızın memintoya yapıştı.

Arkadan "Ulan ne yapıyorsunuz siz kızın bikini üstü nerede..." gibi sesler gelmeye başladı birden. Kızın babası iskeleden bize seslenmeye başladı. Ben de kızın boşta olan memintosunu sıkıp zevkten bayılmasını sağladım ve yüzerek bir adaya kaçırdım. Kızın memintoda duran minik balık da bir türlü kızı bırakmıyordu. Yaptığı işe saygımdan dolayı karışmadım hiç ama meğersem xo2zebanik virüsü enjekte ediyormuş kıza. kıh burden çöneme yamrak sulludı ve olfabenin san herfini süylyemiom ebaniye dunustü kıhın bubasıyle anosı tejneyle adaye yoklaseyorler göleyorler görbileyom.

küncelleme '' kaza beni yemesini söyledüm oma adayla börabör yedü bu annöler bu bobalar kazlarınu ada yesün diyö mü böyuttü bön saklasun diyö öyle dedüm borada öcretsüz vayfa noktasu da yog ne yabacem borada bön tittinnet istüfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 24 Temmuz 2017; 23:50:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumayın xo2zebanik virüsü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burnuma kuş tüyü kaçtı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.