Şimdi Ara

Denizde veya Havuzda polyester şortlar giyilir mi?(ss'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yüzmeye başladım deniz şortum var ama filesi dün biraz keser gibi yaptı ve rengi hoşuma gitmiyor. Sizce yeni deniz şortu almama gerek var mı yoksa polyester şortlarda(%100 polyester kotondan aldım)işimi görür mü?

Denizde veya Havuzda polyester şortlar giyilir mi?(ss'li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKS2024Hedef15000 -- 21 Mart 2023; 19:28:19 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Denizde veya Havuzda Polyester Şortlar Giyilir mi?

Denize veya havuza giderken doğru kıyafet seçimleri yapmak önemlidir. Polyester şortlar, havuz için iyi bir seçenekken, deniz için uygun olmayabilir.

Polyester, su geçirmez bir malzemedir, bu nedenle yüzme havuzu suyunu dışarıda tutarak sizi kuru ve rahat tutar. Ayrıca hızlı kurur ve havuzdan çıktıktan sonra çabuk kurur.

Ancak deniz suyu tuzludur ve polyestere zarar verebilir. Tuz, polyesterin liflerini bozarak zayıflamasına ve yıpranmasına neden olabilir. Ayrıca, polyester su geçirmez olduğu için deniz suyunu vücudunuzdan uzak tutar, bu da aşırı ısınmaya ve rahatsızlığa neden olabilir.

Denizde yüzmek için %100 naylon, poliamid veya spandeks gibi tuza dayanıklı kumaşlardan yapılmış şortları tercih etmelisin. Bu kumaşlar tuza karşı dayanıklıdır, hızlı kurur ve vücudunuzu deniz suyundan korur.

Özetle, polyester şortlar havuz için uygun olsa da deniz suyu için uygun değildir. Denizde yüzmek için tuza dayanıklı kumaşlardan yapılmış şortları tercih etmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Upgrade

• Diz kapaklarını da kapatan kapri şeklinde bir deniz şortu al

• dekareme kullanıcısına yanıt

diz kapaklarını kapatanlar bana çok ortadoğumsu geliyor siz neden öyle dediniz?

• Diz kapaklarını kapatanlar şort değil şalvar oluyor artık, köylüler giyer onu.

İnsanlar dalga geçer, şalvar giysin oldu olacak.

• Önyargılı davranma, yukardaki cahillerin ne dediğine de bakma, sen beni dinle...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

sebebi ne hocam mantıklı gelirse açıklamanız düşünürüm.

• Yurtdışında bu şekilde giyindim. Bir tane olsun farklı veya garip bakan bir çift göz yoktu. Senin gibi önyargılı gerikafalılar ancak bu şekilde düşünür.

Yurtdışı dediğin arabistan herhalde, utanmayasın diye bakmamışlar.

• hocam bu boomera bakma sen.Yaşlılar giyiyo öyle şeyler. Rezil olursun.

• Aksine, Türkiye'nin kuzeyinde, slavların memleketinde.

siz misafirsiniz turistsiniz ondan hoşgörmüşler sizi.

• Köşeye sıkışınca işte böyne tüm tuşlara aynı anda basar durur ve duvara toslarsın. Senin gibi kıyafete bakarak insanları yargılayan dinozorların neslinin tükenmesi dileğiyle...

• Islandıkça ağırlaşır o, olmaz bence. Ayrıca spor olarak yüzmeye başladıysanız diz kapağını geçtim direkt yapışık bir mayo almanız daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok cahilsin, dinozor zaten sensin.

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Hocam onu da düşündüm de biraz daha ilerleyince alırım diyorum

• birbirinizi yiceksiniz gerek var mı yav xd

• Eğer fotoğraftaki gibiyse giyilir tabii ki hocam.

• seni paylaşamıyoruz hocam Denizde veya Havuzda polyester şortlar giyilir mi?(ss'li) 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.