Şimdi Ara

Denizde ayağına kramp girmeyenler Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birçok kez denize girdim, 2009 yilinda 19 yasindayken bayagi acildigimi da bilirim. Ama simdi olsa denizde acilmam o kadar.

Yani kramp girdigini hic hatirlamiyorum, bi keresinde teyze oğlunun ayagina kramp girmisti. Zorla onu iterek disari cikarmistim. Galiba ayagini oynatamayinca batiyor.

Dikkatli olmak dilegiyle, 18-19 yaslarinda genc olarak kanlarimiz cok hizli akiyor.

Diger konu da vefat eden arkadasin kuzenine de Allahtan rahmet diliyorum.

Not: Şimdi ye kadar çok şükür hiç kramp girmedi, sizlerde nasıl yazarsanız iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana kramp giriyor o yüzden yüzmeyi pek sevmiyorum. Öğrenmedimde.
  • Yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kramp girse ne yazar beni boğacak deniz, okyanus vs su birikintisi yaratılmadı yaratılamaz da ekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanchezDirty

kramp girse ne yazar beni boğacak deniz, okyanus vs su birikintisi yaratılmadı yaratılamaz da ekle.

Niye sen firavun musun

• "deniz mi o ne la" diyenler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: SanchezDirty

kramp girse ne yazar beni boğacak deniz, okyanus vs su birikintisi yaratılmadı yaratılamaz da ekle.

Niye sen firavun musun

firavunlar benim yanımda mok yemiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski yüzücüyüz kramp geçirme teknikleri var bize sökmez yaz beni de

• Valla yaşım 16 benimde kanım hızlı akar hatta yaklaşık 8 yaşımdan beri yüzerim hiç kramp girmedi,Ama 2 sene önce 14 yaşımda Konyaaltı'nda kuzenimle yarış yaparken biraz duraksadım hafif ayağım uyuştu sonra bi anda olanlar oldu ve kramp... Neyse ki kumsala yakındım ya abi öyle bişey ki tarif edilemez ya bir de tek ayak ile aşağı yukarı itmek pek çözüm olmuyor çünkü dengenizi kaybedip diğer kramp giren ayağa çöktükçe o ayak iyice aşağı çekiyor sizi anlatılmaz yaşanır.Geçen sene de o adını öğrenemediğim top gibi şeylere gittik orada da kramp girdi ipler neyse ki çok sert size tavsiyem yaşınız kaç olursa olsun TEK BAŞINIZA AÇILMAYIN.Eğer o 2 sene önce plaja yakın olmasam ve kuzenim yukarı doğru çekmese şuan yaşamıyor bile olabilirdim.Siz,siz olun asla dediğimi terslemeyin.Eğer açılacaksanız senelerin tecrübesiyle dolup taşmış biriyle açılmanız çok iyi olur.Ha bir de şunu belirteyim eğer çok açılacaksanız şortunuzun cebi varsa cebine,yok ise bi küçük yere toplu iğne saplayın.Kramp girdiği an eğer bulabilirseniz girdiği yere batırın denize oradaki kan aksın anında geçer ha unuttunuz,orayı ölümüne yumruklayın en azından hızlı geçmesine sebep olursunuz.Çok konuştum,saygılar

• Size ne giriyo beyler
  • Beyler ayağa kramp girmesi varis habercisidir haberiniz olsun.

• Yaz hocam yaz 8 yıllık yüzücüyüm 1 kere girdi onda da yarış yapıyorduk 1. bitireyim derken fazla yüklenmişim
  • antalya konyaaltında iplere kadar gidip gelirim devamlı, girdiği zamanlar oldu ama pek sorun olmadı.
  • Felaket bir acı.Zaten deniz'de isen fazla açılamıyorsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Bana kramp giriyor o yüzden yüzmeyi pek sevmiyorum. Öğrenmedimde.

bende benzer durumdayım.antalyada yaşayıp denize fazla gitmeyen bi ben varım heralde
  • bana havuzda giriyor, baş parmağımı biraz kasarsam çat diye giriyordu, ama öldürmedi şuana kadar
  • Kramp girerse bir şey ezer gibi yere vurun ayağınızı. Ben hala anlamıyorum banada nadiren girer denizde ama nasıl boğulacak kadar etkisi olabilir ki? gerçi el ve ayağım bağlansa Bile yüzerim ben ama mantıksız geliyor bana kramp girip boğulmak.

• Denizde yüzmeyi sevip ama deniz anası ve diğer yaratıklarla karşılaşmaktan çok korkanlar kulubu açılsa

• Krampon giyiyorum, bir kere bile kramp girmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 hiç ayağıma kramp girmedi,açılmayıda seviyorum denizde bigün açıkta yakalanacam diye korkmuyo deilim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.