Şimdi Ara

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi (2012) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.023
Cevap
24
Favori
226.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kamil_3545

ben zonguldak bülent ecevit üni denizcilikte 3. sınıf öğrencisiyim sorularınıza yardmcı olabilirm

Benim öğrenmek istediğim Zonguldak'taki bu bölümde ingilizce hazırlık zorunlu mu yoksa değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan0731

quote:

Orijinalden alıntı: kamil_3545

ben zonguldak bülent ecevit üni denizcilikte 3. sınıf öğrencisiyim sorularınıza yardmcı olabilirm

Benim öğrenmek istediğim Zonguldak'taki bu bölümde ingilizce hazırlık zorunlu mu yoksa değil mi?

zorunlu değil seçmeli arkadaşım
  • UOLPe yerleşenler diğer aradaşlarla beraber mi ders görüyorlar yoska ayrı mı. son 2 senesi amerikada oldugu için belki burda fark ediyordur ? bilen bir arkadaş varsa anlatabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizmen07

UOLPe yerleşenler diğer aradaşlarla beraber mi ders görüyorlar yoska ayrı mı. son 2 senesi amerikada oldugu için belki burda fark ediyordur ? bilen bir arkadaş varsa anlatabilir mi

Beraber ders görüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 16 Ağustos 2013; 14:36:09 >
  • Arkadaşlar ben Kocaeli'de gitmeyi düşünüyorum ve hazırlığıda okumak istiyorum.Seçmeli olarak hazırlığı bitiripte güzel bir şekilde bölümümü okumak istiyorum ama uzun araştırmalar yaptım ve gerçekten çok çok aradayım.Bazı tanıdıklarla konuştum iş alanı çok diyor ama bazılarıda iş alanı pek yok ya da varsa bile yabancı adamları çalıştırıyorlar diyor.Bu konuda çok site gezdim ve hep %50 %50 kalıyorum.Gerçekten tatmin edici bir yazı yazabilecek olan var mı bu konu hakkında? Ayrıca ben gemilerde de çalışmak istiyorum Deniz İşletmeleri YÖnetimi bölümü adı altında gemilerde çalışma imkanımızda varmış peki gemide ne mevkide oluyoruz? Kaptan felan kimlerden seçiliyor ya da olabiliyor muyuz?
  • beyler hazırlıktan geçtim bölüme başlicam az kaldı ama kayıt yenileme muhabbetleri dolaşıyor.bunun hakkında bilgi vericek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ollicanolli

beyler hazırlıktan geçtim bölüme başlicam az kaldı ama kayıt yenileme muhabbetleri dolaşıyor.bunun hakkında bilgi vericek var mı?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

quote:

UOLPe yerleşenler diğer aradaşlarla beraber mi ders görüyorlar yoska ayrı mı. son 2 senesi amerikada oldugu için belki burda fark ediyordur ? bilen bir arkadaş varsa anlatabilir mi

Beraber ders görüyoruz.

Sana bir soru sorayım.Bu bölümü bitirdikten sonra yüksek lisans için denizcilik işletmeleri bölümüne başvurur muydun?
    Ben başvuracaktım dün vazgeçtim.
  • Kocaeli Üniversitesi-Denizcilik İşletmeleri Yönetimine gidebilirim.Ygs 6 'dan 350+ puan yeter mi?
  • Bu bölüme ek tercihle girme şansımız var mı ?
  • Gelmeyin cok zor la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: power 90

Kocaeli Üniversitesi-Denizcilik İşletmeleri Yönetimine gidebilirim.Ygs 6 'dan 350+ puan yeter mi?

Up
  • deniz işletmeleri yönetimi okumak istiyorum sağlık koşulu istiyorlarmı.boy,kilo vb. acil yardım
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben Kocaelin'de yaşıyorum bu noktada bu şehir ile ilgili olarak bilgi verme olanağım fazla. Öncelikle kendimden söz edeyim Kocaeli Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi mezunuyum. Ticaretle uğraşmaktan keyif almamdan ve denizciliğe lojistik sektörüne derin bir ilgi duymamdan kaynaklı olarak bu bölümü hedefliyorum. Kocaeli yaşamanın kolay olduğu oldukça hızlı gelişen ekonomik yönden orta düzeyde yeni yapılan hızlı tren projesi ve sivil hava alanı ile ulaşım yönünden oldukça rahat. ,(hızlı tren ile istanbul 30 dk. Ankara 3 saat , Eskişehir 1,5 saat) Karamürsel kocaelinin yazlık bir kasaba niteliğinde yalova yolu üzerinde bir ilçesi. Karamürsel genel anlamıyla elit bir yaşam alanı pahalı değil ve gelişmiş. Ulaşım olarak kocaelinde deniz otobüsü vapur 3-4 dakika da bir otobüs gibi olanaklarıyla merkeze ulaşım noktasında çok rahat. Bu bölümün çalışma alanı ile ilgili kocaeli harika bir şehir reysaş vs. gibi önemli lojistik şirketlerinin lojistik üsleri bu şehir de , derince limanından başlamak üzere istanbul yönünde ki tüm sahil kesimi liman ve deniz trafiği çok yoğun izmit körfezinde sürekli olarak 20-30 civarında gemi bulunur. Evyap port , Nuh çimento , Tüpraş , Petkim gibi dev şirketler kocaeli limanında. Yani kocaelinde iş olanağı en fazla olan bölüm.Kocaeli sanayi şehri olduğu için müthiş bir lojistik ihtiyacı var , sınırları içerisinde Ford'un ve Hyundai'inin fabrikaları var ve bütün lojistik ihtiyacını Kocaeli limanı üzerinden sağlıyorlar özellikle Ford'un dev gemileri sürekli olarak limanda. Gefco , Borusan gibi otomobil taşımacılığı yapan firmaların lojistik üsleri kocaeli de ve müthiş bir depolama sahaları var gözünüzün ala bildiğine otomobil. Kocaeli ile ilgili her türlü konuda yardımcı olurum, babam emlak ve konut üretim işleri yapıyor kalıcak yer konusunda oradan annemin de kurutemizleme ve ıslak yıkama dükkanları var (bir öğrencinin en büyük ihtiyacı , bir makina dolusu çamaşırı 6 liraya yıkıyorlar bilginiz olsun) KOCAELİ İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZ İÇİN (sametkarakoyunn@gmail.com.)

• arkadaslar benımde bı sorun olacak umarım dogru yerdır yat işletme ve yonetımı bolumu hakkında hıcbır bılgım yok
    yardımcı ola bılırsenız sevınırım sımdıden .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Rammstein

deniz işletmeleri yönetimi okumak istiyorum sağlık koşulu istiyorlarmı.boy,kilo vb. acil yardım

denizcilik işletmeleri yönetiminde herhangi bir saglık koşulu aranmıyor boy,kilo vs hakkında. ama denizcilik işletmeleri mühendisliğinde falan balıkadam sağlık raporu alınması gerekiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Rammstein

deniz işletmeleri yönetimi okumak istiyorum sağlık koşulu istiyorlarmı.boy,kilo vb. acil yardım

denizcilik işletmeleri yönetiminde herhangi bir saglık koşulu aranmıyor boy,kilo vs hakkında. ama denizcilik işletmeleri mühendisliğinde falan balıkadam sağlık raporu alınması gerekiyor

Kocaeli universitesi gemi adami olur saglik raporu istiyor ama zonguldak ve dokuz eylulde boyle bir sart yok. Kocaelide istemelerinin nedeni de yat kaptanligi da veriyor kocaeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kımsenın bu bolum hakkında fıkrı yokmu yat işletme vve yonetımı ?
  • ndn kımse cvplamıyor .s

• karaelmas deniz işletme yüksek okulu faküte olmuş ygs - 6 ile alıyor fakülte olduğu için puan türünde değişme olurmu tm-1 vs. gibi olursada puan düşüşü veya yükselişi olurmu?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.