Şimdi Ara

Denizcilik Fakültesi - Deniz Ulaştırma İşletme Müh.(Güverte) bilgi paylaşımı (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.712
Cevap
88
Favori
409.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • denizcilik fakültesinde küpe takmak serberstmi
  • Merhaba abi en son mesajı kasımda vermişsin ama şansımı denemek istedim internette çok fazla bilgi bulamadım gemi kapntalığı bölümlerine baktım ama istediğim bilgi alamadım ingilizcem yok denecek kadar az bu bana çok fazla sıkıntı çıkarırmı bu sene sınava giricem izlemem gereken yollar nelerdir 20 yaşındayım kimya meslek lisesi mezunuyum petro kimya ve rafineri okudum 2 yıllık ailemin baskısından dolayı kpss ye girdim ama memurluk bana göre değil yıllardır söyledim ama yol gösteren olmadı bugün bir abimle konuşurken o söyledi ve yaklaşık 3 saattir bu konu üzerine araştırma yapıyorum bu bir heves değil ciddi şekilde istiyorum cevaplarsan teşekkür ederim.
  • cogu ayni soruwww.denizcisorucevap.com 'da mevcut
  • Vay be şimdi gördüm konuyu bu konuyu okuyup coaxem abim sayesinde secmistim bu bölümü şimdi dersleri görünce acaba bitirebilecek miyim diyorum
  • -Deltoid- kullanıcısına yanıt
    Duim mi gmim mi ?
  • Duim dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharlieSelim

Hocam bende miyop var sağlık kontrolünden geçer miyim? Miyop sıkıntı mı?

Geçersin.Ben geçen yıl raporu alırken geçmiştim.Renk körlüğü sıkıntı ama.

Dersler zor değil bence.Kaçıncı sınıftasın,hangi okuldasın bilmiyorum ama dersler normal zorlukta.Stajlar daha zorlayıcı geldi bana.Hem bedenen hemde zihnen yoruluyorsun her bakımdan.Tabi birazda şans meselesi staj olayı. @-Deltoid-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 7 Ocak 2017; 17:1:37 >
  • barsav12 kullanıcısına yanıt
    30 günü gecmez genelde ssk dert çünkü
  • Vay be staja cikisim dun gibi hala 165i devirdik bugun. Kaldi 59. Ashdod Israil'den selamlar
  • El Cazador kullanıcısına yanıt
    Allah kurtarsın
  • İtü den mezun olup az cok ingilizcemiz olsa gidip atiyorum hollanda da is bulabilirmiyiz (ama ingilizcemiz o kadar akici degil az cok konusabiliyoruz kura felan gidip ogrendik diyelim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de staj imkani nasil, yani itü den mezun olsak atiyorum staj da is bulabilirmiyiz

• kanaryas99 K kullanıcısına yanıt
    Felan diye bir kelime yok "falan" o. Yeni nesil türkçe katili. Hiç mi kitap okumuyorsunuz. Falan yazısını görmüyor musunuz da inadına felan diyorsunuz?

• Tmm ozur dilerim falan yazsaydim dogru olurdu ,sorularimi cevaplayabilirmisin

• kanaryas99 K kullanıcısına yanıt
    Staj bolumde cok onemli. Staja ciktigin sirkette de kalabilirsin baska sirkette de calismaya baslayabilirsin ama staja ciktigin sirket hangi okuldan mezun oldugundan daha onemli. O yuzden bolume gecince cevre yapmaya calis.

Dandik gibi gorunebilir ama kluplerde gorev al cv ne ekle bunlar bize sunuma gelen msc nin soylediklerinden bir kaciydi sadece..

• Sizce gemi makineleri işletme mi yoksa deniz ulaştırma ve işletme mi?

Dmy okullarına yatay gecis düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Deltoid-

Duim dostum

Kaç puanla nereye yerleştiniz? Nasıl çalıştınız?

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    Tkdyo dostum şimdi fakülte olmuş bizim okulda bilmiyorum ygsyle alıyordu bizim okul şimdi kaç puan falan bilmem,

• quote:

Orijinalden alıntı: -Deltoid-

Tkdyo dostum şimdi fakülte olmuş bizim okulda bilmiyorum ygsyle alıyordu bizim okul şimdi kaç puan falan bilmem,

Ben oraya ygs de iken gitmedim şimdi mf kasıyorum

• 7 aylik staj macerasi da burada biter

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.