Şimdi Ara

Denizbank fastPay [ANA KONU] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.536
Cevap
179
Favori
320.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 11 haziran tarihinde fastpay mobil uygulaması üzerinden 160 tl değerinde battle.net hediye cüzdan kodu satın aldım. Fakat ürün Türkiye'de satılmasına rağmen ülkemizde kullanılamıyor ve satın aldığım arayüzde ürünün ülkemizde kullanılamadığına dair bir bilgi verilmiyor. Fastpay müşteri hizmetleri ile 11 haziran tarihinde görüştüm bana işlem kaydının alındığını 3 gün içerisinde bilgi verileceğini söylediler. 13 haziran tarihinde sms ile ürünün EPİN ÖDEME VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş. tarafından satıldığını ve onlarla görüşmem gerektiğini söylediler. Fastpay uygulaması bu satın alma işleminde üçüncü kişilere aracılık ediyorsa bile beni onlarla görüştürmeleri de doğru değil aslında çünkü ben ürünü fastpayden aldım. EPİN ÖDEME VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş isimli şirketin müşteri hizmetleri ile görüştüm bana hatalı kod satıldığını söyledim. Cevap olarak kodun hatalı olmadığını sadece Türkiye'de kullanılamayacağını söylediler üstelik hangi ülkede kullanılabileceğine dair bir bilgi bile vermiyorlar. Bana hiçbir zaman kullanamayacağım bir kod satıldı bu resmen dolandırıcılıktır. Bu yöntemle herkese aynı kodu defalarca satabilirler çünkü satılan kodun kullanılması mümkün değil. Yasal işlem başlatmayı düşünüyorum ama bir sonuç çıkacağından da emin değilim çünkü insanları dolandıran bu şahıslar böyle olaylarda bir şey elde edilemediği için muhtemelen yaptığım görüşmelerde çok rahat gözüküyordu.


    Bu satın aldığım fastpay ugulaması arayüzü. Satılan kodun ülkemizde kullanılamayacağı veya hangi ülkelerde kullanılabileceğine dair bir bilgi yok.



    Bu da epin.com.tr ile yaptığım görüşme.






  • Rzenma kullanıcısına yanıt

    Fastpay kendi üzerinden kodu satmasına rağmen ve mesuliyetinin kendisinde olmasına rağmen yasaları hiçe sayıp kendisine kodları sağlayıcı firma ile müşteriyi muhattap etmeye çalışıyor. Acımayın direkt önce BDDK'ya Fastpay'i daha sonrasında THH'ye şikayet edin. Bizim aldığımız İstegelsin kodları için de aynı şeyi yaptılar. 31 Mayıs'tan beri bekliyorum. Haziran ayının sonuna kadar süre vardı hala cevap vermediler. Ben biliyorum haziran ayı bitecek sonra son kullanım tarihi doldu yardımcı olamayacağız diyecekler. Sözde ekipleri kontrol ediyormuş. Ne hikmetse 17 gündür kontrol ediliyor, öncesinde 3 kez benim de açmış olduğum kayda Epin ile iletişime geçin demişlerdi. Yasal haklarımı kullandım bekliyorum.

  • Yıl olmuş 2022 sim blokeyi internetten kaldıramıyor..bankaya yolluyor..mecbur muyum ben denizbank müşterisi olmaya..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de aynı sorun vardı, 1-2 gün sonra kendiliğinden bloke kalktı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İsmail D. kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, şimdi baktım oldu..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba telefonum iphone 7 fastpay uygulaması şifre girip işlem yaparken şifre girilmemiş şekle dönüp uygulamanın en başına atıyor düzgün çalışmıyor silip tekrar yüklememe rağmen çözülmedi kayıt açtım mh den başına gelen var mı? uygulama düzgün çalışmıyor.

  • Yine devir işlemleri ile alakalı mesaj geldi (artık kaçıncı oldu saymadım 🤣) ilk mesajlarda 15 Haziran diye belirtilse de şimdi gelenlerde ise sadece Haziran 2022 şeklinde belirtilmekte

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fastpay artık yolun sonuna geldi. Biz beceremedik kapatıyoruz desinler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kapattım kurtuldum , inşallah daha SMS gelmez.
    Bu ne ya on kere atılmaz ki sms.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yukarıdaki konuyla ilgili BDDK'ya şikayette bulundum. Denizbank şikayetime cevap vermiş epin ile görüşmemi istemişler eğer epin bana kodun Türkiye'de kullanılamadığına dair resmi yazı verirse paramı iade edecekmişler BDDK dosyayı kapatmış. Tekrar hatırlatayım ben ürünü denizbank uygulaması olan fastpay'den aldım. Bize epinden dolandırıldığına dair resmi bir yazı getir diyorlar. Epin'de zaten müşterilerine evet kardeşim biz sizi dolandırıyoruz muhahah diye resmi yazı dağıtıyordu zaten. Müşteri hizmetleri ile görüştüm cevap bile vermediler.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rzenma -- 28 Haziran 2022; 23:12:27 >




  • Bugün bende kapatıyorum.  

  • Kapatmak da sakat bence, fatura ödeyenler için diyorum.. Malum fastpay ödeme dekontu vermiyor fatura ödemelerinde..yarın kurumlarla geriye dönük bir anlaşmazlık olduğunda içinden çıkılamaz asla..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt

    Kapatamadım sistemlerinde hata varmış. Denizkartım uygulamasıyla fatura ödemesi gerçekleştirebiliyorum.

  • İş bankası kredi kartı ekstre borcumu ödeyecektim, yanlışlıkla sanal karta göndermişim tutar 2 saattir geçmedi, ne yapabilirim? Havuzda felan mı kalıyor

  • 255 lira kart ucreti yansımış. Aradim ama kibarca essek gibi ödeyeceksin dediler. Kart iptal blofu ise yarar mı, yada baska oneriniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 2 Ağustos 2022; 16:35:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cineshort için verdikleri fastpay30 kodunu kullanabilen oldu mu?

  • Bu denizbank ve fastpay ne ayak olmaya başladı anlamadım. Deniz bank kredi önerisini fastpaydan başvurmam için sms atıp duruyor. Deniz bank sen varken neden anlaşmalı ödeme yönteminde başvuru yapayım anlamış değilim.

  • Saiph kullanıcısına yanıt

    Kırkayak. 

  • Gene SMS geldi. Devir Ekim'e imiş nasipse:)

  • Devrederse Ekim'e, devretmezse,… Kasım'a...


    Bize ne kardeşim Denizbank iştirakinin Denizbank'a devrolmasından!. 100 TL fatura ödeyelim, 100 TL iade edin. İstediğimiz böyle kampanyalar. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 14 Eylül 2022; 12:54:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.