Şimdi Ara

DenizBank emeklilere 450TL veriyor. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
6
Favori
19.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    öyle şey olmaz orda öyle yazıyorsa imzalanmaz zaten

    o sözleşme örneğini alıp hakkını ararsan canına okurlar o bankanın tüketiciyi yanıltmaktan

    Türkiye eskisi gibi değil artık ama uğraşmak zaman harcamak lazım orası ayrı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

    öyle şey olmaz orda öyle yazıyorsa imzalanmaz zaten

    o sözleşme örneğini alıp hakkını ararsan canına okurlar o bankanın tüketiciyi yanıltmaktan

    Türkiye eskisi gibi değil artık ama uğraşmak zaman harcamak lazım orası ayrı.

    valla ben yaparlar,yapamazlar kısmına bakmıyorum çünkü uğraşmaya niyetim yok , ama ben uğraşırım diyenler buyursun :)

    sıcak fırsatlar bölümünde hatalı fiyat yazan firmalardan alım dahi yapmıyorum ,gelir mi -gelmez mi bununla uğraşamam ,tabi birde vicdanım el verir mi bu da ayrı bir konu :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

    quote:

    Orijinalden alıntı: köftepiyaz

    merhaba arkadaşlar...kampanya detaylarını aynen aktarıyorum...
    biraz evvel peder beyi yanıma alıp denizbank şubesine gittim, olay hiç anlatıldığı gibi değil...
    hiçbir ek ücret almayacaklarını söylüyorlar ama birsürü masraf kalemini kabul ettiğinize dair evrak imzalatıyorlar...
    1- kredili mevduat hesabı zorunlu
    2- kredi kartı zorunlu
    3- havale ve eft ücreti alınıyor (internet bankacılığında 3 tl, şubede minumum 50 tl)
    4- hesap işletim ücreti aylık alınıyor (minumum 9 tl)
    5- başka banka atm sinden para çekme ücretli (bunun ücretini hatırlamıyorum ama minumum 5 tl gibi bişeydi)
    6- hesap hareketlerini atmden görüntüleme ücreti alınıyor
    7- ekstrenizi posta yoluyla gönderirlerse ücret alınıyor
    8- şimdi hatırladığım 3-4 çeşit daha masraf kalemi var...

    şube görevlisi bunları kabul ettiğime dair evrakları imzalamamızı istedi ama hiçbiri alınmayacak merak etmeyin dedi, o zaman neden imzalatıyorsunuz dediğimde prosedür böyle dedi, bankada müşteri hizmetlerini telefonla aradım, onlarda şubenin söyledikleri doğrudur imzalamanız lazım dedi... hiçbirşey imzalamadım ve bankayı terkettim, peder beyde okkalı bi küfür etti çıkınca

    daha ilk dakikadan güvenilmez bir banka olduğu kanaati uyandırdı bana, sözle söylenen 'merak etmeyin masraf almayacağız, ama siz bunları imzalayın'' durumunu kabul eden arkadaşlar varsa maaş taşıyabilirler, ben almıyım...

    Zaten ücret alınmayacak olsa kampanya detayında yazarlardı yazılmadığından anlaşılması gerekirdi.Ve şunu söylemek istiyorum kampanya detayında yazılmayan hiçbir şeyin olmadığına inanıyorum nedeni ise banka kampanyası aslında reklamdır eğer böyle bir ücretsiz işlemleri olsaydı emin olun detayda yazarlardı daha çok müşteri edinmek için.

    evet banada hesap işletim ücreti(aylık) alınmayacak demişlerdi..ama sözleşme aşamasında böyle bir şey imzalatıyorlarsa ilerde alırlar...ben y6inede taşıyacağım...benim durumum değişik çünkü....vadesiz hesabım var...ek hesabım var....kredi kartım var..yani denizbankı mecburen kullanıyorum..birde 2 yıl sonra bitecek ev kredisi var....bu süre boyunca benden hesap işletim ücreti alacaklar zaten..bari ziraatten taşıyayımda 3 yıllık hesap işletim ücreti çıksın..ama ziraatte problem çıkarıyor....ek hesabı kapatın diyor...onu kapatacağım ama kullandığım maximum kredi kartınıda kapayın derlerse....o zaman zor..uğraşamam...




  • arkadaşlar annemin maaşını taşırken bize de imzalattılar bu sözleşmeyi ancak şöyle bir durum var, ben hesap işletim ücreti dışında başka bir şeye takılmadım çünkü kullanmayacağız. hesap işletim konusunda da hakkaten sözleşmede bir takım ücretler yazıyordu ve ilgili personel bu ücretin alınmayacağı konusunda garanti verdi zaren sitede de yazıyor bu kadar büyük aldatmaca yapamazlar. ayrıca maaşın kesilmesi veya başka bankaya taşınması durumunda elbette ki hesap işletim ücreti alınmaya başlayacağından sözleşmede bu ücretlerin yer alması normal değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiden aradılar kredi kartı verceklermiş felan ben dedimki ben garantideki hesabımı kapattım (58tl hesap ücreti sebebiyle) bilginiz varmı dedim ,20 sn sonra geri döndü dediki sistemde bi arıza oluştuğundan dolayı işleminizi yapamıyoruz şubelerden kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz Biraz önce yalvar yakar kredi verelim diyen adam işine gelmeyince suratıma kapattı ya la :D

    Bu emeklie para verme olayıda kemal sunalın inatçı filmine benzettim 400 +küçükbaş verseler daha iyi olur




  • Sözleşmenin üstüne kendin kalemle şunları ödemem diyip öyle imzalarsan bi .ok olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CanS

    arkadaşlar annemin maaşını taşırken bize de imzalattılar bu sözleşmeyi ancak şöyle bir durum var, ben hesap işletim ücreti dışında başka bir şeye takılmadım çünkü kullanmayacağız. hesap işletim konusunda da hakkaten sözleşmede bir takım ücretler yazıyordu ve ilgili personel bu ücretin alınmayacağı konusunda garanti verdi zaren sitede de yazıyor bu kadar büyük aldatmaca yapamazlar. ayrıca maaşın kesilmesi veya başka bankaya taşınması durumunda elbette ki hesap işletim ücreti alınmaya başlayacağından sözleşmede bu ücretlerin yer alması normal değil mi?

    evet maaşın kesilmesi v.s gibi durumlarda geriye dönük hesap işletim ücreti alırlar... bu yüzden o yazılaeı imzalatıyorlardır..
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    öyle bişeye izin vereceklerini düşünmüyosun heralde
  • Valla eyi cesaret 50 yaşındayım emekliyim, banka/bankamatik/bilgisayar/internet nedir bilirim 35 senelik esnafım babadan dolayı, bu bankalar adamı mikmeden bir şey vermez, bunu bilirim.

    11-12 Tane kredi kartını bile 5-6 adede zor düşürdüm iptal ettirmesi bile bela, maaşı 3 seneliğine taşısak bankanın önünde d.zeltirler adamı bunlar!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M. Reha

    Valla eyi cesaret 50 yaşındayım emekliyim, banka/bankamatik/bilgisayar/internet nedir bilirim 35 senelik esnafım babadan dolayı, bu bankalar adamı mikmeden bir şey vermez, bunu bilirim.

    11-12 Tane kredi kartını bile 5-6 adede zor düşürdüm iptal ettirmesi bile bela, maaşı 3 seneliğine taşısak bankanın önünde d.zeltirler adamı bunlar!


    benim söylediklerimi daha değişik tarzda anlatmışsınız :)

    ben daha kibar anlatmaya çalışıyorum ama bazılarının para gözünü döndürüyor :)


    birde bazıları ,sözleşmeye şunu yazın / yazdırın yada şu şartlarda kabul edin gibi akıllar veriyorlar ama gidip bir görüşmüyorlar ,hiçbir banka çalışanı size özel şartlar veya sözleşme üzerine şerh koymanıza müsaade etmez

    ayrıca sözle verilen vaadlerin hiçbir geçerliliği yoktur ,hele ki bir banka çalışanının vereceği taahhüt hiç hükmündedir

    daha önce de söylediğim gibi eğer bunlar iyi niyetlilerse sözleşmeye bu şartları açıkça koysunlar ,burada yazıyor ama almayacağız diye bir sözleşme ancak bizim ülkemizde olur




  • sözleşme ıvır zıvırı bir kenara bırakacaksan buraya hiç bakmayıp gidip maaşını taşıyacaksın



    birde kendi isminle yönlendirdiğin sitenin isminin aynı olması tesadüf mü ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 7 Şubat 2014; 2:29:40 >
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    Dikkat edersen, mesajımda bir emekli maaşını "İLLA" taşıyacaksa demişim. Yani adam bu kararı vermiş, ve en iyi seçim hangisi olacak, buna karar vermek gerekir dedim. Bunda ters ne var anlamadım? Derleyip koymuşum... Seçimler üzerinden eleştiri yap bana, bugün alacağım 450 TL, 3 yıl sonra alacağım 450 TL'den daha değerlidir, falan filan... Zaten benim başta şerh koydum (İLLA) bi konuyla ilgili atarlanmanın anlamı yok.

    Evet site ismi ile nick'im aynı. Ne yapmamı bekliyordun, oyutup bir araştırma yapmışım, araştırmamın özetini buraya yazmışım, detaylı bilgii edinmek isteyenler içinse link kopyalamışım. Tuhaflık neresinde anlamadım. Getirip 513 kelimelik makaleyi, ve belki bir çoğunuzun okumadan geçeceği bilgiler ile burayı mı kirletseydim. Başlık DenizBank'ın kampanyası ve ben de ilgili olabileceğini düşündüğüm bir linki paylaştım. Sorun ne?
  • arkadaşlar kredi kartının mecbur olmadıgını söylemişlerdi bize başkasına da gerekli demişler bakalım ne olacak ama maaş hesabından yıllık işletim ücreti alamazlar ne kadar kastınız ziraat sömürürken iyi başka banka sömürürke tukaka şaka bir yana kimseye sömürtmeyin kendinizi
  • kredi kartı zorunlu değil ancak başvurusunu alıyorlar maaş taşıma sırasında. bize de gelecek ama hiç kullanmadan iptal edeceğiz sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hem babamın hem kayınpederin hesabını taşıdım banka yamuk yaparsa yanarim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M. Reha

    Valla eyi cesaret 50 yaşındayım emekliyim, banka/bankamatik/bilgisayar/internet nedir bilirim 35 senelik esnafım babadan dolayı, bu bankalar adamı mikmeden bir şey vermez, bunu bilirim.

    11-12 Tane kredi kartını bile 5-6 adede zor düşürdüm iptal ettirmesi bile bela, maaşı 3 seneliğine taşısak bankanın önünde d.zeltirler adamı bunlar!


    11-12 tane kredi kartı açan Insani tabi "mikerler"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaşı hemen nasıl taşıdınız yahu...? bende emekli maaşımı tr.gov.tr veya e-devlet üzerinden taşıyacağım ama...ayın 11 inden sonra taşıyabilirsiniz diye izin vermiyor...
  • Arkadaşlar, bende babamın maaşını taşıyacağım fakat finansbank mı yoksa denizbank mı karar veremiyorum. Finansbank 2 yıl için 200 TL + Ücretsiz çekim + Ücretsiz Havale/Eft + Ücretsiz hesap işletimi veriyor. Denizbank ise 3 yıl için 450 TL veriyor. Ama ne hesap işletim ücreti ne de diğer konular hakkında kesin birşey yok. Hangisi daha mantıklı sizce?

    Not: Her ay bana ( Öğrenci ) ve başka bir ildeki ev için aidat ücreti olmak üzere 2 defa Eft yapılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki halihazırda denizbanktan alanlar yararlanabilyor mu taahhüt vererek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quidditch06

    Arkadaşlar, bende babamın maaşını taşıyacağım fakat finansbank mı yoksa denizbank mı karar veremiyorum. Finansbank 2 yıl için 200 TL + Ücretsiz çekim + Ücretsiz Havale/Eft + Ücretsiz hesap işletimi veriyor. Denizbank ise 3 yıl için 450 TL veriyor. Ama ne hesap işletim ücreti ne de diğer konular hakkında kesin birşey yok. Hangisi daha mantıklı sizce?

    Not: Her ay bana ( Öğrenci ) ve başka bir ildeki ev için aidat ücreti olmak üzere 2 defa Eft yapılıyor.

    finans daha mantıklı gibi....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.