Şimdi Ara

Deniz mi havuz mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
12.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Havuz ya da denizin bir önemi yok sana yüzmeyi öğretecek kişinin olduğu kadar. Ne girdiğinde yaşayacağın korkuya değer ne de bedenin suyu sever öğreten iyi olmazsa eğer. Ne havuzdaki klorun vardır önemi, ne de denizdeki tuzun kaldırma kuvveti ancak iyi bir yüzücü sağlar yüzmeyi öğrenmeni.
  • Eskiden havuz mu vardı ?
  • Yüzmeyi denizde öğrenen havuzda sıkıntı yaşayabilir ama havuzda öğrenen denizde sıkıntı yaşamaz

Forum silinebilir .
  • bence havuz. tuzlu suyu kumu falan pek sevmiyorum, havuz suyu her ne kadar zararlıda olsa beni ferahlatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorhug

Yüzmeyi denizde öğrenen havuzda sıkıntı yaşayabilir ama havuzda öğrenen denizde sıkıntı yaşamaz

Forum silinebilir .

Bence tam tersi
  • Her hâlukarda deniz tercih edilmeli bana göre.Havuz mikrop yuvasıdır bu ilaçlama olayları falan söylendiği kadar etkili olmaz.İçine insan giriyor sonuçta istediklerini yapsınlar hastalık bulaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Yüzmeyi denizde öğrenen havuzda sıkıntı yaşayabilir ama havuzda öğrenen denizde sıkıntı yaşamaz

Forum silinebilir .

Bence tam tersi

Denizin kaldırma kuvvetinden dolayı daha kolay yüzülür ama havuzda öyle bir şey olmadığı için daha zor yüzülür.Yani havuzda yüzen denizde haylı hayli yüzer.

• quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Forum silinebilir .

Bence tam tersi

Denizin kaldırma kuvvetinden dolayı daha kolay yüzülür ama havuzda öyle bir şey olmadığı için daha zor yüzülür.Yani havuzda yüzen denizde haylı hayli yüzer.

+1907

• varil
  • aga deniz gibisi varmı yaa..ben denizde öğrendim hemde dalgalı denizde..5 kilo su yutmuşumdur öğrenene kadar..denizde öğrendikten sonra havuz bana otoban gibi gelyo..

Not : Yüzme öğreneceksen kesinlikle hortumlu gözlük tak ve kollarını aç , göğsünü ger , kendini yüz üstü suyun üzerine bırak..kafanı suya sok nasıl olsa hortum var..gözlerin açık..batmıcaksın
  • Havuzda yüzmek için tuzlu olmadığından (dalgasız) denize göre daha zor deniliyor ama bu fark hissedilir bir fark mıdır? Ferrari-polo, nusr-et-eşek etinden yapılan ucuz döner, iPhone X-nokia 3310 arasındaki farklar gibi uçuk bir fark mıdır? Hem havuzda hem denizde yüzmüş olanlar yazsın. Havuza en son 10 yıl önce çocukken girdim. Denize her tatile gittiğimizde girerim, iyi de yüzerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havuz zengin isi deniz fakir isi ben küvet diyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Denizin kaldırma kuvveti havuzun kaldırma kuvvetinden fazladır demişler. 9 sene önce öyle miymiş acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leğende ogren.

Havuzda ogrenirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.