Şimdi Ara

Deniz Kestanesi Battı Ne Yapmalıyım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üç gün önce bir sitenin denize kız kıza beş kişi gittik. İskelenin ucundan çivileme atlama yarışması yaparken ben atladığımda ayağımı kırmayı unuttum ve atlar atlamaz ayağım çok acıdı. İskeleye çıkıp baktığımda şok oldum. Hemen çok batmayan üç tane kara dikeni çıkardık cımbız yardımı ile fakat hâlâ on beş tane diken ile yaşamımı sürdürüyorum. Ne yaptıysak işe yaramadı. Zaten hemen zeytin yağlı pamuğu koyduk ve sardık ama işe yaramadı. Cımbız ve iğne de hiç bir işe yaramadı. En son halam kantoronlu pamuk yaptı ve sardı o biraz ağrısını geçiriyor ama yine de on beş tanesi çirkin çirkin topuğumda duruyor. Sıcak su ve sirke de iş yaramadı. Çok canım acıyor ve artık normal yürümek istiyorum. Lütfen yardım edin, ne yapmalıyım??

• Sağlık ocağına git.
  • Farklı acılardan 4 5 tane SS isteriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu açmak için üye olmuş
  • kestaneyi çiz
  • Yahu o nasıl bir nicktir. Gerçekten bir anlamı var mı merak ediyorum
  • iğneyle çıkar topuğundaysa acımaz zaten, bana da olmuştu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doktora gitme boşa hiçbişey yapmıyorlar geri yolluyolar aynı şekilde ama ben sana bi kaç şey diyim deniz kestanesi dikenleri antibakteriyel olduğundan vücut onları atmaya çalışmayacaktır bu durumda kendin çıkarmak zorundasın iğne ile çıkartabilirsin canın biraz yanar ama ne demişler akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş
  • 99 doğumlu musun?Foto da öyle gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 11 Temmuz 2012; 16:08:37 >
  • Öyleyim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayanPisi

Öyleyim!

OOOOOOOOOO MANYAK LAFFF MANYAK LAFFFFFFFF
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.