Şimdi Ara

Deniz Harp Okulu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan 11. Sınıfım.Herhangi bir sağlık sorunum yok.Çocukluğumdan beri sporcuyum bu sebeple fiziksel olarak kuvvetli biriyim.Konuşmamda,kendimi ifade etmemde,güvenimde herhangi bir sorunum yok.Fakat ön üst dişlerimin arasında biraz mesafe var ve bazı dişlerimde dolgu ve kanal tedavisi var.Seneye Deniz Harp Okuluna gitmek istiyorum.Gerçekten çok istekliyim 9. sınıftan beri.Bu söylediklerim engel olur mu? Bu sebepten dolayı elenebilir miyim?
    Buralarda yeniyim o yüzden yanlış bir konu açtıysam,yanlış yerde açtıysam özür dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence bir problem görünmüyor. Bu konuda belli standartları var aslında yönetmeliklerini falan bir incele istersen, sağlık yönetmeliğini falan. Ama bence bir problem olmaz. Ama arkadaşın da dediği gibi çok bağlanma çok şartlandırma kendini. Olmayınca çok üzülüyorsun çünkü.

Ben de zamanında askeri liselerden elenmiştim mülakatlarda. Olsaydı Deniz Lisesi'ne gidecektim sonra da Deniz Harp Okulu'na devam edecektim ben de, olmadı maalesef. Hala içimde bir yaradır, hala gördükçe gözlerim dolar :) o tanıtım - davet dosyasının geldiği zamanlar falan... Ama tabi benim gözler de baya bozuktu dişler de... Sende öyle bir şey yok gibi. Dene şansını :)

Orijinalden alıntı: V1 FKB

Şuan 11. Sınıfım.Herhangi bir sağlık sorunum yok.Çocukluğumdan beri sporcuyum bu sebeple fiziksel olarak kuvvetli biriyim.Konuşmamda,kendimi ifade etmemde,güvenimde herhangi bir sorunum yok.Fakat ön üst dişlerimin arasında biraz mesafe var ve bazı dişlerimde dolgu ve kanal tedavisi var.Seneye Deniz Harp Okuluna gitmek istiyorum.Gerçekten çok istekliyim 9. sınıftan beri.Bu söylediklerim engel olur mu? Bu sebepten dolayı elenebilir miyim?
    Buralarda yeniyim o yüzden yanlış bir konu açtıysam,yanlış yerde açtıysam özür dilerim.

kardeşim daha bir senen var TSK sağlık yönetmeliğinde diş ile ilgili ne yaziyorsa al çıktısını git dış doktoruna göster ona göre tedavi ol sakın umursamazlık etme askeriyenin işi hiç belli olmaz o kadar hazırlanırsin bir dişten elenirsin üzülme. Umarım kazanirsin ben de asker olmak istiyodum hep ama 2.5 numara gözlük olunca zorunlu vazgeçtim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kara Harp Okulu
    9 yıl önce açıldı
    Sivil Üniversite vs Harp Okulu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.