Şimdi Ara

Temelim Yok Kara Harp Okulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün işten ayrıldım, 1 sene boyunca aralıksız ders çalışmaya başlayacağım. MSÜ çıkan sorulara bakıyorum, abi sadece Türkçe'ye baktım çekim eki, sıfat eki, tamlamalar gibi şeyleri bile bilmiyormuşum. Oturdum 3 saat aralıksız çalıştım, şimdi bu konular 6. sınıf konusu galiba az çok anladım gibi. 1 Sene boyunca bu kardeşiniz aralıksız çalışsa, kara harp okulunu kazanabilir mi? ayrıca nasıl ders çalışacağımı bile bilmiyorum.. Şu kardeşinizi bilgilendirin lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123zlatan1234 -- 18 Mart 2019; 1:58:20 >

• Kusura bakma mazur gör ama işte çalışıyosan yaşın küçük mü ya da msüye tutuyor mu tutuyor ise ve de erkeksen-çünkü erkekler daha düşük puanla girebiliyor-girebilirsin ama üzerine tyt aytye de girip güzel bir sıralama yapman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamga

Kusura bakma mazur gör ama işte çalışıyosan yaşın küçük mü ya da msüye tutuyor mu tutuyor ise ve de erkeksen-çünkü erkekler daha düşük puanla girebiliyor-girebilirsin ama üzerine tyt aytye de girip güzel bir sıralama yapman lazım
    Yorumunuz için tesekkür ederim hocam, neden kusura bakayım. Yaşım şuan 18, temmuz ayında 19 olacağım yani 20 yaşında olmama şartı var msü'de. benimde tam okul bittiği zaman MSÜ'ye başvuru yapabiliyorum, dün MSÜ'den çıkmış soruları hem çözüp, hem de anlamadığım şeyleri de araştırarak 260 puan ortalaması yaptım eşit ağırlıkta. Tabi bu puan iyi bir puan değil, ama ömrüm boyunca elime kalem defter almadığımdan beni birazcık mutlu etti, ve her zaman kafam derslere basmıyor, çalışmıyor diyordum gayette güzel anlıyormuşum çalışmak istemeyene bahane çokmuş. Tek sıkıntım sayısal, hani Türkçe vs bunlar bi nebze kolay birazcık mantık işi, biraz da basit lakin sayısalım yani yok bile. 0 desen yeridir resmen. Ve ömrümde hiç çalışmadığım için hadi şunu yapayım da diyemiyorum daha doğrusu ne yapacağım onu bilmiyorum :) MSÜ'de çıkmış soruları açtım, hem soruyu okuyorum hem de anlamadığım şeyi araştırıyorum, yazıyorum öğreniyorum soruyu yanıtlıyorum :) önümde 1 buçuk sene var, ben yapacağıma çok fazla inanıyorum hatta yapabileceğime eminim gibi birşey. Hem MSÜ gelmese bile -ki gelecek hiç değilse 4 sene lisans mezunu olurum, yine askerde sözleşmeli subay olarak kalırım, veya özel sektörde bir iş bulabilirim kader kısmet. Bu konuyada devamlı yazacağım..

• 123zlatan1234 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2.sınavın konularından basit olanları seç youtubeden dinle onların testlerini çöz daha zaman var sakin olmakta fayda var. Ben 2017'de Kara Harp Okuluna çağrılmıştım fakat sağlık sorunlarından elerler diye gidemedim içimde o günden beri burukluk var hocam ben 21 yaşıma gireceğim benim yaşım geçti ama senin hâlâ şansın var biz giremedik bari sen gir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmohikan oturanboğa -- 18 Mart 2019; 19:18:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonmohikan oturanboğa

Hocam 2.sınavın konularından basit olanları seç youtubeden dinle onların testlerini çöz daha zaman var sakin olmakta fayda var. Ben 2017'de Kara Harp Okuluna çağrılmıştım fakat sağlık sorunlarından elerler diye gidemedim içimde o günden beri burukluk var hocam ben 21 yaşıma gireceğim benim yaşım geçti ama senin hâlâ şansın var biz giremedik bari sen gir
    Sağol hocam teşekkür ederim.. Hocam sizce 1, 1 buçuk senede yapabilme ihtimalim nedir? ve asil olabilmek için ortalama kaç puan gerekir sizce?
  • 123zlatan1234 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam sınava da çalış ama iş mülakat ve sporda bitiyor ayrıca mülakata girdiğin odada kaç kişi var odada hangi nesneler var dikkat et harp okulu ve astsubay myo ile ilgili aklında olan sorular için youtubeda şu kanala bak derim çünkü ben de detayları bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmohikan oturanboğa -- 18 Mart 2019; 21:42:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sonmohikan oturanboğa

Hocam sınava da çalış ama iş mülakat ve sporda bitiyor ayrıca mülakata girdiğin odada kaç kişi var odada hangi nesneler var dikkat et harp okulu ve astsubay myo ile ilgili aklında olan sorular için youtubeda şu kanala bak derim çünkü ben de detayları bilmiyorumhttps://www.youtube.com/channel/UCYgLcTSMTlEhrM0Dlc79P7A
    Hocam gerçekten güzel insansın çok tesekkurler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DENİZ HARP OKULU GÖZ SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Deniz harp okulu bilgilendirme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam açıkçası ben arkadaşın dediğine katılmıyorum çünkü yüde olarak bakarsak spor yalnızca yüzde15 etkiliyor sözlüde geriye kalanlar ise yks puanı dolayısıyla sporu 100 alıpda ykssi düşük olan onlarca insan var ve msü isteyen 2020 li biri olarak başka bi deyişle devren her zaman b planın olsun derim olmadık şeylerden eliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mamga

Hocam açıkçası ben arkadaşın dediğine katılmıyorum çünkü yüde olarak bakarsak spor yalnızca yüzde15 etkiliyor sözlüde geriye kalanlar ise yks puanı dolayısıyla sporu 100 alıpda ykssi düşük olan onlarca insan var ve msü isteyen 2020 li biri olarak başka bi deyişle devren her zaman b planın olsun derim olmadık şeylerden eliyorlar
    sizin de verdiğiniz bilgiler için çok tesekkür ederim. mesela ben şuan pek bi temelim yok hatta hiç yok. msü'DE çıkmış soruları hem okuyorum, hem de doğal olarak bilmediğim şeyleri açıp izleyip not alıp daha sonra çözüyorum mesela türkçeden 21 doğru 19 yanlış yaptım, temeli olan, dersleri iyi olan bir insan için kesinlikle kötü. lakin benim hiç bir temelim veya bilgi birikimim yok bana göre yeterli fakat çok daha fazla gelişmesi gerektiğinin farkındayım. ayrıca hocam sayısalım resmen koca bir 0 sayısalada çalışmaya başlayacağım şuan kuzenim kara harp okulunda, ona sorduğumda '' sayısalım yok yapabilir miyim? '' dediğimde ben eşit ağırlıkçıyım sayısala hiç takılma sözel çalış demişti. hocam siz ne diyorsunuz?

• Öncelikle rica ederim hocam bence sen ilk tyt ayt çalış neden dersen zaten msü sınavı tyt ye çok benzer çalışarak msü puanını yüksek tutar dolayısıyla mülakat sıran iyi olur geldik tyt aytye sizin milakattan sağlıktan geçtiğinizi ve msü puanıınızın iyi olacağını varsayarsak sizin okula çağrılmanız aranmanız blr sıra ile oluşuyor bı sırayı etkileyenin puanın da yüzde 60 ı tyt ayt yani sözün özü özellikle tyt çalışırsanız ve de ayt işiniz kolaylaşır sağlıcakla kalın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.