Şimdi Ara

Deniz Baykal Kılıçdaroğlu'nun yalanını belgeledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Deniz Baykal Kılıçdaroğlu'nun yalanını belgeledi

Kılıçdaroğlu bir gazeteye verdiği röportajda "Deniz Bey bana ulaşmak istese ulaşırdı, bana ulaşmak istemedi, yanlış yaptı" anlamında cümleler kurmuştu.

Deniz Baykal Operatör'den getirttiği kayıtları gösterdi. Dedi ki, "ben o gün, Cumhurbaşkanı beni davet ettikten sonra, şu şu numaralardan Kemal Bey'e ulaşmaya çalıştım, Kemal Bey'in telefonu cevap vermedi, özel kalemine ulaştım, o bana başka bir numara verdi, oradan da aradım ulaşamadım. Kemal Bey çıkmış kamuoyunu yanıltmak için Deniz Bey bana ulaşabilirdi demiş. Kayıtlar elimde. Resmi dilekçeyle başvurdum, Operatör'den kayıtları aldım getirdim".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slobodno -- 23 Haziran 2015; 14:28:16 >

• Kılıçdaroğlunun saraya bakışı belli sen tüm Chpyi ez kimseyi takma Erdoğan ile görüş sonrada seni kaale alıp görüşsünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

Kılıçdaroğlunun saraya bakışı belli sen tüm Chpyi ez kimseyi takma Erdoğan ile görüş sonrada seni kaale alıp görüşsünler.

Çark eder sonra.
  • Kemal Kılıçdaroğlu da defalarca Akplilerle görüştü. Bu işleri geçicekler.
    Deniz Baykal, 70 yıldır Chpli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dudeykewl

Kemal Kılıçdaroğlu da defalarca Akplilerle görüştü. Bu işleri geçicekler.
    Deniz Baykal, 70 yıldır Chpli.

Kendi dediğini sonra yalanlıyor.Böyle bişi olabilir mi ya..Nasıl siyaset bu ya yok sarayda altın tuvaletler var dedi.Gel eğer varsa istifa ederim dedi RTE.Sonra ben öyle bişi demedim dedi.

Gerçekten anlamak güç...

• AKPliler de kayıtlar, tapeler üzerinden siyaset tartışıyor ya, ne enteresan ülkeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alozz -- 23 Haziran 2015; 15:45:29 >
  • slobodno S kullanıcısına yanıt
    Aynı zamanda, "Gitmiş israf konusunda Papa'yı örnek gösteriyor, neden peygamberimizi örnek göstermiyorsun da papayı kendine örnek gösteriyorsun?", buna karşı en ufak bir karşı açıklama yok.

Bir daha da Mercedes hakkında çıt çıkmadı seninkinden. Bir aydır Mercedes konuşuyordu halbuki.

Aynı zamanda sarayın tuvaletlerini ne zaman temizledin de altın klozet olduğunu söylüyorsun dedi senin ki,

Cevap: Bu mübarek kandil gecesinde tuvalet temizleyerek çocuklarının rızkını çıkaran emekçilerimizin gözlerinden öpüyorum.

Karşı cevap: Yok. Yine bir ayar...

Ayrıca altın klozet yok olayı da, bir klozeti söktürüp yenisini taktırmak toplasan kaç saat sürüyor ki, altın klozet olsa dahi 6 saatte söktürüp yenisini yerine koyabilirsin. Burada mevzu altın klozet falan değil, israf, israf...

Bakınız:

Ak Saray'ın 6,5 milyonluk masası:

http://www.radikal.com.tr/turkiye/ak_sarayin_65_milyonluk_iftar_masasi-1384107

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavisi -- 23 Haziran 2015; 15:50:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alozz

AKPliler de kayıtlar, tapeler üzerinden siyaset tartışıyor ya, ne enteresan ülkeyiz.

Adam göz göre göre size yalan söylüyor.Bunu nasıl kabulleniyorsunuz anlamak güç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

Aynı zamanda, "Gitmiş israf konusunda Papa'yı örnek gösteriyor, neden peygamberimizi örnek göstermiyorsun da papayı kendine örnek gösteriyorsun?", buna karşı en ufak bir karşı açıklama yok.

Bir daha da Mercedes hakkında çıt çıkmadı seninkinden. Bir aydır Mercedes konuşuyordu halbuki.

Aynı zamanda sarayın tuvaletlerini ne zaman temizledin de altın klozet olduğunu söylüyorsun dedi senin ki,

Cevap: Bu mübarek kandil gecesinde tuvalet temizleyerek çocuklarının rızkını çıkaran emekçilerimizin gözlerinden öpüyorum.

Ayrıca altın klozet yok olayı da, bir klozeti söktürüp yenisini taktırmak toplasan kaç saat sürüyor ki, altın klozet olsa dahi 6 saatte söktürüp yenisini yerine koyabilirsin. Burada mevzu altın klozet falan değil, israf, israf...

Bakınız:

Adam altın klozeti söktürdü normal taktırdı denecek kadar hayal dünyasına sahip :) Güle güle kullan kafanı gerçekten çok güzelmiş kardeş.

• Baykalcı mı kesildiniz şimdi de ? Ne değişik insanlarsınız sizi anlamıyorum.Hepiniz çıkarlarınıza göre hareket ediyorsunuz.Bulaşıcı galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O kadar yazılandan cevap verebildiğin bu muydu?

Klozet dediğin altı saatte sökülüp takılabilen bir şey. Ben söktürdü taktırdı demedim, bu yapılabilir dedim, bu kadar basit. Kafan basmadı galiba.

Sendeki kafa da bedava dağıtılandı galiba. Hadi keyfini sür.
  • quote:

O kadar yazılandan cevap verebildiğin bu muydu?

Klozet dediğin altı saatte sökülüp takılabilen bir şey. Ben söktürdü taktırdı demedim, bu yapılabilir dedim, bu kadar basit. Kafan basmadı galiba.

Sendeki kafa da bedava dağıtılandı galiba. Hadi keyfini sür.

Gandi mi öğretiyor size böyle komploları..

Anlat anlat heyecanlı olmaya başladı..EEee sonra klozeti söktü sonra devam et lütfen cidden ilginçleşmeye başladı.
  • Dreatlord kullanıcısına yanıt
    mesele o değil ki, o zaman beni aradı ben de şu şu sebeple telefona çıkmadım desin. Kendini telefonla arayıp ulaşamayan adama beni aramadın derse böyle olur işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bakınız:

böyle bir cehalette yok ha.
    tamamını yorumlamak yerine,
    masanın demirel tarafından aldırıldıgını yazıyım gerisini siz yorumlayın.

acaba obamanın bugun verdiği davetteki masa fiyatınıda usa daki mimarlar ve mühendisler odası
    araştırmışmıdır.....
    hani hep diyoruzya bizim ülkemizde mühendisliğe bakış farklı diye. güzel örnek aslında.

• rahatlık bu ülkeye batıyor
    Bedava dağıtıldığında da değerini bilemiyorsun anlaşıldı. Hadi başka kapıya...
  • Tamamını zaten yorumlayamazsın kardeş. Kısa devre yaparsın maazallah.

330 bin TL lik arabayı lüks olarak görmeyen bir cumhurbaşkanı var bizde. Onu da lüks görmüyor ise ayvayı yedik zaten, neyi lüks görecek Ferrari'yi mi? Lamborgini'yi mi?

Kişi başı yıllık ortalama gelir 10 bin dolar bu ülkede, 17 milyon yoksulun olduğu ülkede 330 bin TL lüks değildir demek ne konuştuğunu bilmemektir. Dünyadan haberi olmamaktır.

Sorun bu masanın fiyatının yüksek veya alçak olması da değil zaten, sizin anlamadığınız şey bu. 17 milyon yoksulun olduğu ülkede böyle masalarla gösterişler yapmak siyasetçiye yakışmaz. Buna kafanız basmıyor. Milletin parasıyla millete gösteriş yapmak da neyin nesi? Milletin yarısı ay sonunu zor getiriyor, sen gitmişsin orada böyle bir iş yapıyorsun. Bari gizli yap da kimse görmesin. Ayıp denen şeyden haberiniz yok mu?

330 bin TL'yi lüks olarak görmeyen kimlerdir, sana söyleyeyim.

1- Uyuşturucu kaçakçıları,
    2- Geliri yıllık 180-200 bin doların üzerinde olanlar.
    3- Kara para aklayanlar,
    4- Büyük firma ve fabrika sahipleri,
    5- Büyük firmaların genel müdürleri ve direktörleri

Eşimle benim yıllık gelirimiz 40 bin dolar olmasına rağmen bize 80 bin TL'nin üstünde araba lüks geliyor. Anladın mı kardeş şimdi?

• quote:

Tamamını zaten yorumlayamazsın kardeş. Kısa devre yaparsın maazallah.

330 bin TL lik arabayı lüks olarak görmeyen bir cumhurbaşkanı var bizde. Onu da lüks görmüyor ise ayvayı yedik zaten, neyi lüks görecek Ferrari'yi mi? Lamborgini'yi mi?

Kişi başı yıllık ortalama gelir 10 bin dolar bu ülkede, 17 milyon yoksulun olduğu ülkede 330 bin TL lüks değildir demek ne konuştuğunu bilmemektir. Dünyadan haberi olmamaktır.

Sorun bu masanın fiyatının yüksek veya alçak olması da değil zaten, sizin anlamadığınız şey bu. 17 milyon yoksulun olduğu ülkede böyle masalarla gösterişler yapmak siyasetçiye yakışmaz. Buna kafanız basmıyor. Milletin parasıyla millete gösteriş yapmak da neyin nesi? Milletin yarısı ay sonunu zor getiriyor, sen gitmişsin orada böyle bir iş yapıyorsun. Bari gizli yap da kimse görmesin. Ayıp denen şeyden haberiniz yok mu?

330 bin TL'yi lüks olarak görmeyen kimlerdir, sana söyleyeyim.

1- Uyuşturucu kaçakçıları,
    2- Geliri yıllık 180-200 bin doların üzerinde olanlar.
    3- Kara para aklayanlar,
    4- Büyük firma ve fabrika sahipleri,
    5- Büyük firmaların genel müdürleri ve direktörleri

Eşimle benim yıllık gelirimiz 40 bin dolar olmasına rağmen bize 80 bin TL'nin üstünde araba lüks geliyor. Anladın mı kardeş şimdi?

bu tüketimin önüne geçmek çokkolay

oy verdiğiniz adamlara söyleceksiniz
    cb bb ve mv lerin tüm harcamalarına kısıtlama getirecek bir yasa hazırlayıp sunacaklar meclise.

bu kadar.

yakmayın devrelerinizi boşuna.

• Benden öğrendiğin espriyi bana satma kardeş. Dediğim gibi kısa devre yapacak olan sensin ben değil ki zaten kısa devre yapıp termiği attırmışsın.

Söylermiş adamlara harcamasınmış. Söylediniz mi peki siz? Biz zaten bunlara oy vermeyerek tepkimizi dile getiriyoruz vatandaş olarak. Ya sen ne yaptın? Burada gelmiş bunları savunduğuna göre hiçbir şey yapmamışsın. Hadi işine...
  • :) oy vermeyerek tepki göstermek nedir ya. :)
    neyse sen kendine göre tepki geliştirmişsin dicek bişey yok.
    ama dun bu haber ve maliyet için ikinci yalanlamada geldi.
    acaba tmmo ne dicek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.