Şimdi Ara

Dengeyi Kaybetmeyin!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biliyorum çok zor bir şey dengeyi her daim sağlamak.
    İş, güç problemler vs vs
    Fakat şunu unutmayın bir kere denge kaybolunca bir daha toparlanmak çok zor oluyor.
    Zor birkaç sene geçirdim psikolojik olarak. Bunun bana armağanı kronik mide rahatsızlığı oldu.
    Siz siz olun gecikmeden zamanında psikolojik destek alın aksi takdirde o kadar işiniz arasında tonlarca rahatsızlıkla boğuşuyorsunuz.
    Keskeleriniz olmasin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theasus -- 9 Nisan 2019; 6:52:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8 yil sonra ilk defa iyilesme surecine girdim.
    Cevremde beni anlayip elimden tutabilecek olsaydi belki 8 yilim heba olmuycakti maalesef.Rabbim hayirlisini versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karagece25

8 yil sonra ilk defa iyilesme surecine girdim.
    Cevremde beni anlayip elimden tutabilecek olsaydi belki 8 yilim heba olmuycakti maalesef.Rabbim hayirlisini versin.
    Ne güzel iyileşmeye baslamissiniz. Bu da iyi bir gelişme.
    Henüz ben çıkamadım içimde bulunduğum girdaptan
    Bilmiyorum belki de güçlenmek için biraz zayıf düşmek belki de dengeyi kaybetmek gerekiyor

• Sizlerde durum nasıl?
    Hiç dengeyi kaybettiğiniz oldu mu?

• https://forum.donanimhaber.com/20-yasindayim-kemiklerim-eriyor--131763150
    Hayattan umudumu kesecek ağırlıkta bir hastalıktı benim için şükür 2-3 ayda toparladım ailem sayesinde ama zaman zaman umutsuzluk içinde kalıyorum. Kısa sürede toparlamasaydım daha kötü olacaktım
    Düzenleme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddul -- 9 Nisan 2019; 16:6:16 >
  • Herşey sevgi ile haloluyor.

Evliliğin son yılında evimdeki sevgisizlik had safhadaydı.
    Bu yüzden kendimi alkole ve yiyeceğe vermiştim ve obesite sınırını çoktan aşmıştım. Bir de hergün içiyordum.

Yediğim yemeklerin aşırı tuzlu ve yağlı olduğunu annem tesadüfen farkedip söylemişti.
    Benim de dikkatimi çekmişti; evimdeki sahıs ben işten eve döndüğümde önüme envai çeşit yemek koyardı ama hepsi de aşırı yağlı ve tuzluydu. Dikkat ettim, benimle hiç yemek yemezdi ayrı bir yerde benim gözümden uzak yemeğini yerdi.
    Zaman zaman bana "Keşke yaşlansan da yorulsan" demesi de şüphelenmeme neden olmuştu.

Birgün evimde ki bu şahıs cocukları da alıp kaçtı.
    Annem beni yalnız bırakmamak için yanıma taşındı.
    Anne ilgisi ve sevgisi ile kısa sürede formuma kovuştuğm gibi alkol illetini de artık aylardır aramıyorum.
    3 küçük çocuğumdan birini annemin de yardımıyla fuhuş bataklığına gömülmüş bir adresten kurtarabildim. Bu adreste evimden kaçan şahsın fuhuş yaptığını çocukların söylemesiyle anlamıştım ama yargı bu konuda somut birşey yapmadı.

Diğer iki çocuğum için mücadele ediyorum şimdi.

Bir filmde adam metresine şunu söylüyordu "Asla bir babayı çocuğundan ayırma, başına bela alırsın..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carl_Sagan -- 9 Nisan 2019; 21:21:49 >

• Seddul kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun hocam.
    Ailemizin her zaman kıymetini bilmemiz lazım.
    Kötü günlerde başka kimse kalmıyor zira yanımızda.
    Toparlanmak zor ama basarabilmek lazım.
    Ben şimdilik psikolojik yardım alıyorum umarim faydasını görürüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.