Şimdi Ara

Denetim Masasında 'Güç Seçenekleri'ni neden açamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer taptopumda bazen internetten dosya indirmesi veya dosya kopyalası işlemlerim için şöyle 20 dakika boş bıraksam önce ekranı kapanıyor sonra da bilgisayar otomatikman kapanıyor!!

Ben de güç seçeneklerinden durumu ayarlamaya çalışıyorum ama güç seçenekleri ikonu asla açılmıyor, diğer bütün ayarların ikonları açılıyor ama bu ayarı yapabilmem mümkün olmuyor!!

Nedir sorun? Bunun neden açılamadığını ve bu ayarları nereden yapabileceğimi bilen var mı? Onca işim yarım kaldı bü türlü başından ayrılamıyorum laptopumun? Lütfen yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 1 Mart 2009; 16:27:12 >

• ekstra bir program örneğin smart battery programı yükleyerek işlemini yapabilirsin güç ayarlarını felan... güç ayarlarının açılmamsını güncelleştirme yapmayı dene
  • smart battery programını yükledim ama o da açılmıyor, ikonuna defalarca tıkladım, bana mısın demiyor.

Güç seçeneklerine her yerden ulaşıp açmaya çalıştım o da olmadı, Acer'in kendi güç seçenekleri programını çalıştırmaya çalıştım o da çalışmadı, onun dışında herşey çalışıyor ama güç seçeneklerini ayarlamam asla mümkün değil!

Yok mudur bunun bi çözümü, bu arada XP kullanıyorum??
  • MERHABA BU forumda bu konuya cevap yazabilmek için üye oldum . laptopunuzun kendi energy management programlarını kaldırın mesela bende lenovo var aynı zamanda acerda da denedim sorun düzeliyor, güç seçenekleri aktif oluyor onların programlarını kullanırsanız güç seçeneklerini kitleyebiliyorlar kaldırın sorun kalmaz... kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.