Şimdi Ara

Denetim Masası'ndan kaldırılamıyan programı nasıl kaldırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple Software Update programını kaldıramıyorum hata veriyor.Kayıt Detfteri > HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Microsoft > Windows > CurrentVersion > Uninstall bölümünde görünmüyor.

Uygulamalar ve Özellikler bölümünden kaldırmayı denedim olmadı.Neden böyle bir hata veriyor olabilir ve nasıl kaldırabilirim?

• İobit uninstaller programını kullan. Eğer denetim masasında da görünmüyorsa masaüstü veya hızlı başlat ikonuna sağ tıklayıp zorla kaldır seçeneğini kullanmayı dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revo uninstaller kullan

• Bu uygulama apple'ın sitesinde gördüğüm üzere yan uygulama. AyrıcaTemp klasöründen o .msi dosyası çoktan uçmuştur hata vermesi normal.

Bu şekilde olanları kaldırmanın birden fazla yolu var. Sizin durum için en mantıklı görünen kaldırmaya çalıştığınız programı tekrar yüklemeye çalışın. Bu şekilde yaparsanız eksik uninstall dosyası geri gelecektir ama orada bahsettiği .msi uzantılı yükleme dosyasını internette bulamazsınız sanırım, o yüzden apple ile ilgili varsa iCloud ve iTunes i kaldırıp tekrar yükleyin. Büyük ihtimal düzelecek ve kaldırabileceksiniz.

• Revo kur icinden gecer onun.

• 3 program indirmiştim ama üçü de kaldıramadı.
    Programı 'Kayıt Defteri' içinde tekrar arayıp buldum ve oradan silince silindi.@WaxKitten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.