Şimdi Ara

DENEMEYE KORKUYORUM (HİPNOZ DALGASI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ŞU PROGRAMI 20 DK DİNLESENİZE BEN KORKUYORUM

ZOEKEN FALAN DEĞİL KORKMAYIN

Rahatlatıyomuş insanı

BAZILARI ASTRAL SEYAHATE ÇIKMAK İÇİN KULLANIYOLARMIŞ

• exe bu virüs falan olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pasaklı

exe bu virüs falan olmasın

NE VİRÜSÜ YAAAAAA
  • brain wave generator diye aratın
  • Tamam sorun yokmuş beyler sadece bir ses programı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kont_andre -- 14 Eylül 2006; 16:50:01 >
  • ben de bir yerde duymuştum bu tür sesler rahatlatıyormuş hatta astral seyahat diye birşey var uyurken bedeninden çıkıyormuşsun falan hipnoz olup ayrıca cinsel gücü artırıcı, uykusuzluk giderici, uyutucu, baş ağrılarına iyi gelen falan filan buna benzer çok fazla ses var dinlenebilen ama ben pek tavsiye etmem ne olur ne olmaz.
  • Şiddetle tavsiye etmem indireni döverim bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoLZoR

Beyler indirdim,açtım programı Gerisini hatırlamıyom kafamı yere vurmamla,annemin oğlum napıyon demesi bir oldu .Hay a.......

ne diyon sen yaw uyuttu mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haseta

quote:

Beyler indirdim,açtım programı Gerisini hatırlamıyom kafamı yere vurmamla,annemin oğlum napıyon demesi bir oldu .Hay a.......

,

Açtım Programı ,Acayip bi ses geldi Sonrasını hatırlamıyom,Tak diye kafamı yere vurdum,annem içerden koştu geldi,Sinir ettin beni kafam yarılcaktı yaa.

• Gercektenmi diyosun ?
    Ben denemeye korkuyorum
  • Yaw bende dinliyorum 10dk dır ama birşey yok
    Acaba frekanslamı alakalı ne?
  • quote:

quote:

quote:

,

Açtım Programı ,Acayip bi ses geldi Sonrasını hatırlamıyom,Tak diye kafamı yere vurdum,annem içerden koştu geldi,Sinir ettin beni kafam yarılcaktı yaa.

beyne komut veriyomuş galiba ondandır rüya falan da mı görmedin?

ben 17 sn dinledi beynim uyuştu kapadım gözlerim kaoanıyodu lütfen biri denesin şunu zihninizi çok rahatlatıyo diyolar

çok merak ediyorum

beyin kanaması riski olmasa yapacam

• dandik bişi yaw
  • la bi şey yok bu ne böyle aha ben şimdi bi yandan dinleyip bi yandan yazıyorum
  • Denemeye korkuyorum bişey olmaz dimi arkadaşlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

,

beyne komut veriyomuş galiba ondandır rüya falan da mı görmedin?

ben 17 sn dinledi beynim uyuştu kapadım gözlerim kaoanıyodu lütfen biri denesin şunu zihninizi çok rahatlatıyo diyolar

çok merak ediyorum

beyin kanaması riski olmasa yapacam

yok artık...

• gözün,üzü kapayıp modu lucid dreaming ya astral projection moduna getirin gözünüzü kapatın o zaman görürsünüz

bayılıyodum az daha iki turladım evi geldim sonra

ama 20 dk dinlemek ve gözlerinizi kapatmanız lazımmış

bu arada bunu dünyada 200 milyon kişi kullanıyo diyolarmış(yuh)
  • Denedim bi 30sn falan sonra kapattım bişey olmuyo ama gerçekten ne etkisi var bilemicem
  • ses sanki içimden geliyomuş gibi

sizede öyle gelmiyo mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakoşsayar

ben de bir yerde duymuştum bu tür sesler rahatlatıyormuş hatta astral seyahat diye birşey var uyurken bedeninden çıkıyormuşsun falan hipnoz olup ayrıca cinsel gücü artırıcı, uykusuzluk giderici, uyutucu, baş ağrılarına iyi gelen falan filan buna benzer çok fazla ses var dinlenebilen ama ben pek tavsiye etmem ne olur ne olmaz.

Uyurken bedenimizden çıkıyoruz? İyi deneyim ben bunu bu gece Hep öcülerle, cinlerle tanışmak istemişimdir

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.