Şimdi Ara

DENEMELERİN ÇOĞUNUN SINAV İLE ALAKASI YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bu konu belki çok açıldı ama kusura bakmayın içimi dökmek istedim.
    Az önce acil rönesans mat 3.ayt denemesini çözeyim dedim ya allah aşkına ösym tarihinde ne zaman bir koni mi küre mi verilip bunun üstünden polinom sordu ya ? Hadi onu geçtim 2.denemesinde adam üçgen vermiş katlamış polinom sorusu sormuş.

Tamam hepsine okeyim ösym son 3 senedir 2017, 2018 ve 2019 ayt ne zaman şekilli şukullu çarpanlara ayırma sordu ? Çözerken kendimi gereksiz yere çözdüğümü hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 1 Haziran 2020; 11:28:57 >

• Yazar fantezisi boşver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence de yeni nesil diye iyice suyunu çıkarıyorlar her sorunun üstünde resimler falan ösym ile alakası yok

• aynen ben de uyuz oluyorum

• Seneye böyle olmasın :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Denemelerin amacını bilmeden deneme çözüyorsunuz :/ zaten adamların amacıda o sınavda benzeri çıkarsa bön bön bakmayalım bi pratiğimiz olsun diye yazıyorlar o soruları.

• Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    Referans alacakları geçmiş sorular var. Geometri ortalaması zaten yerle yeksan iken kalkıp normal soruya geometri alet etmek herhalde ösymnin aklından geçmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Geçmez değil ya geçerse mantığıyla çözeceksin o soruları zaten. Ha beğenmiyorsan çözmezsin kimse kimseyi zorlamıyor :)

• Hocam daha once de dedim yine diyorum Matematikte Logaritma disinda yeni nesil soru gorursen bence uzerinde saatlerini harcamaya gerek yok Ben sahsen dedigimi uyguluyorum OSYMnin belli bir cizgisi var Dedigimi yapip yapmamak da sana kalmis

• Arkadaşlar boyama kitabı olan denemeleri ve kitapları alırken düşünün derim.Özellikle tyt matematikte bariz belli bu saçmalık,ayt'de yapanları söylemiyorum bile.
  • hocam haklısın ama piyasada deneme yok ki , el mahkum bunları çözüyrosun sen de , ki acil çok iyi orijinale göre
    sen bi de ona bak şükredersin , ne zaman orj ayt mat denemesi atsam o günüm mahvoluyor , adamlar aanalitik düzlem üzerinde kombinasyon sorusu sormuslar delircem
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasdsasdas

hocam haklısın ama piyasada deneme yok ki , el mahkum bunları çözüyrosun sen de , ki acil çok iyi orijinale göre
    sen bi de ona bak şükredersin , ne zaman orj ayt mat denemesi atsam o günüm mahvoluyor , adamlar aanalitik düzlem üzerinde kombinasyon sorusu sormuslar delircem
    O Sorular çakma alan oranlama soruları hocam,onun da taktiğini uç taktikler konusunda yer veririz :D
  • LTİ kalktıktan sonra tüm yayınlar saçmalamaya başladı. Bana kalırsa bu değişikliğin hakkını veren tek yayın Apotemi oldu.
  • oğlum var ya sen bildiğin sistemin içinde olmayıp sistemi gözleyip en zayıf noktayı bulup bunu halkına açıklayıp daha sonra ortadan kaybolan adamsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.