Şimdi Ara

Denemelerde Süre Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 12.sınıfa geçtim tyt sinavini cozdum ama mat 60-65 dk kadar gitti sorum su normalde bu süre kaç olmalıydı ve nasıl hızlanabilirim derece yapanlar dersleri kaçar dakikada cözdüler cevaplarlarsa sevinirim lütfen cevaplasınlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• matematik başlarda öyle oluyo hocam yavaş yavaş hızlanıyo bende 12 ye geçti 60 dk felan sürüyodu sonunda 50 dk yaptım 1 ay içinde sizinde öyle olur çalışmaya devam
  • Matematikte pratik yaptikca hizlanirsin. Genel olarak vakit kazanmak istiyorsan da gunluk kitap okuma aliskanligi kazanirsan cok faydali olur. Ayrica bu seni problem sorularinda da ileriye tasir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik 60 65 dk sorun değil ki normal hatta. Fen ve sosyalden zaman artırmak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 30dk Türkçe, 15-15dk sosyal ve fen çözüyordum sırası ile geri kalan 70-75 dk'yı matematiğe ayırıyordum. Sınavda da aynısını yaptım.
  • Bağdatlı Ruhi kullanıcısına yanıt
    Netleriniz nasıl geldi? Bir de gerçekten 30dkda Türkceyi cozmek de buyuk basarı bence.

• Dr.burak202 kullanıcısına yanıt
    Bir de son bir hafta Türev,integral, limit çalışılmalı mı sizce?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calisancocuk

Netleriniz nasıl geldi? Bir de gerçekten 30dkda Türkceyi cozmek de buyuk basarı bence.
    Genel olarak 30dk'da çözüyordum nadiren zor türkçe testi gelirse 40dk oluyordu ama genellikle 30dk'da bitiyordu. Sene başında 27dk'larda falan bitirdiğimi hatırlıyorum Türkçeyi ama hızlı çözdüğüm için yanlışlarım da çıkıyordu 25-28 net civarlarında geziyordum daha sonra paragraf deneme falan çöze çöze biraz daha iyileşti 30dk'da 30+ net yapabilmeye başladım sınavda da 35/5 yaptım
  • Sagolun bende sizin gibi baslayacagim galiba

• Sene başında zaman problemi yaşıyordum radikal kararla matematiği sona bırakmaya karar verdim 70 dk civarı sürem kalıyodu sınavda da öyle oldu 34 net yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarrr00 S kullanıcısına yanıt
    Konuya cevap.icin tesekkurler. Bu arada matematiği sona atabilmek büyük bir cesaret gerektirir vallahi helal olsun hem netleriniz gayet iyi hem de iyi bir süre kalmış

• bana kalırsa sınavda sure yetişme kişilik de meselesi

mesela ben cok ayrintici ,kararsiz,yaptığım seyin hep doğru olmasını isterim

Türkçede ne kadar çok soru çözsem de sınavda 60dkda çözdüm.

cunku soruyu yaptım ya 2 şık arasında kaldıysam rahat 3 dk gidiyordu yanlış yapmayı goze alamıyordum bazen cok düşünüp bulup cevabı bos bıraktığım bile oluyordu.

sosyalde de ayni sekildeydim mlsf karar verirken cok zorlanıyordum işaretledim bitti olmuyordu bu iki derste

sukur matfende kesin cevap var ya sınavda bunlara geçince rahatlıyordum resmen

ama böyle yapın yoksa zamanla soru cozerek coook hızlanırsın muhim olan düzenli hizlanmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim onerileriniz icin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.