Bildirim
Denemede çıkan denklem ve fonksiyon soruları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
2.dereceden denklemin cevabı 4. _____________________________ -
Fonsiyon sorusu da 15.Bu arada finaldesin galiba hocam hangi şube? _____________________________ -
Ilk soruda denklem in koklerini yerine yaz Direk paydalardan cikiyo
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam 2. soru finalin kalıp sorusu final dersanesine gidiyorsun haralde orda direk sayıyı yazacan denkleme cevap çıkıyor çok saçma bişey aslında hocaya sormuştum böyle ezberle gitsin zaten sınavda çıkmaz demişti _____________________________
"Bakkalım ben, bakkal !" -
quote:
Orijinalden alıntı: mrt94
2.dereceden denklemin cevabı 4.
Teşekkur ederim ama rica etsem çözümünü de paylaşır mısın? bu arada evet finaldeyim. Kayseri şubesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aurora__ -- 26 Nisan 2014; 20:57:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kal Hoo Na Ho
hocam 2. soru finalin kalıp sorusu final dersanesine gidiyorsun haralde orda direk sayıyı yazacan denkleme cevap çıkıyor çok saçma bişey aslında hocaya sormuştum böyle ezberle gitsin zaten sınavda çıkmaz demişti
Evet soru çözerken bu tarz soru aklımda kalmıştı ama nasıl çözüldüğünü unuttum. Ygs de buna çok benzer bir soru çıkmıştı aslında :)
quote:
Orijinalden alıntı: Aurora__
Yardımcı olursanız çok sevinirim

http://sketchtoy.com/60573330
1.soruda kökler denklemi sağlamalı.çıkan ifade zaten paydadaki ifade ile aynı oluyor.
2. soruda bir özelik kullandım.yazdım kenara. iyi çalışmalar_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: kartalyuvasi
quote:
Orijinalden alıntı: Aurora__
Yardımcı olursanız çok sevinirim

http://sketchtoy.com/60573330
1.soruda kökler denklemi sağlamalı.çıkan ifade zaten paydadaki ifade ile aynı oluyor.
2. soruda bir özelik kullandım.yazdım kenara. iyi çalışmalar
Şimdi oldu. teşekkürler :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Hocam özelliğin ne olduğunu söyler misin mobilim link çalışmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Aa -
quote:
Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz
f(f^-1(x))=x ya da f^-1(f(x))=x f in içine f in tersini yazarsak sonuç birim fonk yani x olur. ya da f in tersinin içine f i yazarsak sonuç x olur.(tabii bunun için f yi 1-1 ve örten kabul ettim.soru ile çok ilgisi yok son kısmın)_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kal Hoo Na Ho
hocam 2. soru finalin kalıp sorusu final dersanesine gidiyorsun haralde orda direk sayıyı yazacan denkleme cevap çıkıyor çok saçma bişey aslında hocaya sormuştum böyle ezberle gitsin zaten sınavda çıkmaz demişti
Finallidegilim ama finalin guzel sorularindan fof demek f(f(x)) demek yani x gordugun yere fx yaz diyor sana bence guzel hocan hangi kafada merak ettim
quote:
Orijinalden alıntı: kartalyuvasi
quote:
Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz
f(f^-1(x))=x ya da f^-1(f(x))=x f in içine f in tersini yazarsak sonuç birim fonk yani x olur. ya da f in tersinin içine f i yazarsak sonuç x olur.(tabii bunun için f yi 1-1 ve örten kabul ettim.soru ile çok ilgisi yok son kısmın)
Sağol hocam cevap 25 mi?_____________________________ Aa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı