Şimdi Ara

DENEME ÇÖZ DENEME ÇÖZ DEMENİN BALON OLMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKES DENEME ÇÖZ DENEME ÇÖZ DİYOR ADAMLAR HAFTADA 6 DENEMEYE GİRİYOR ÖRNEĞİN 6 DENEMEYE GİREN 100K OLUYOR O DENEMELERE GİRMEYİP KENDİ ÇALIŞAN ADAM 15K YA GİRİYOR DENEME ÇÖZ DENEME YERİNE KONU ÇALIŞ KONU ÇALIŞ OLMALI BIRAKIN ARTIK BU BALON MESELEYİ

• evet
  • Çok haklı bir konu açılmış tebrik ediyorum +
  • 180 gün var adam geoda katı cisim çember bilmiyo matta konu eksigi var deneme deneme diye tutturuyor her denemede 4-5 soruyu kafadan bos bırakıyor hatta çözümüne baksa anlamaz konuyu bile bilmiyor. Adam gibi konuları bitirip her konudan 200-300 sorudan sonra tüm denemeleri silip süpürün
  • Kilit nokta soruların çözümünü öğrenmek veya sonra çözmek.

Üsttekini yapmadıktan sonra gir gir çık ne fayda.
  • Deneme çözmenin amacı eksik olduğun konuları görmek zaten. Eee sen zaten konuların çoğunu bilmiyorsun daha ne diye deneme çözüyorsun ki ? Adam akıllı konuların biter nerede hata yapıyorum dersin çözersin. Olay bu.
  • Yaptığın netlerin artması motive edici olur ama haftada 6 deneme çözülmez şuan 1 yada 2 haftada 1 deneme yeter

Not:bende daha hiç.deneme çözmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Büyük ihtimalle 12.sınofsın mezun olsan anlardın

• elendim.

• ya aslında çok çok haklısın ama türkçeden her hafta deneme çözülmeli bence hız kazanmak açısınddn zaten deneme çözmenin amacı eksikleri görmek hız kazanmak eksiğin varsa hız kazanmak için paragraf ve mat problem çözmen yeterli bu aylarda eksikler için konu çalış
  • Ders ders deneme çözmek daha mantıklı. Örneğin türkçe çözmek gibi. Ama 12. Sınıfsan YKS denemesi çözmenin hiçbir mantığı yok. Konuları biliyorsan TYT çözmen işe yarar. O da iki haftada bir

• Zamanı gelince anlayacaksınız önemlimi değilmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın, zaten denemelerin normal sınavla alası yok birkaçı hariç. Ya moral bozar yada boş umut verir. Çoğu kişi de gerçek sınavda daha farklı sonuçlar alır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.