Şimdi Ara

Deneme almak için site önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 345 ve çözüm denemelerini almak istiyorum belki yaninda bi kac kitap daha kargo ücreti olmayan veya uygun olan kullandığınız siteler var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pazar gunleri kitapsarayi kargo ucretsiz oluyor oradan al bence ama her deneme var mi bilemem .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güvenli siteler ve yorumlar

https://ogrencikozu.com/internet-ile-kitap-alisverisi-icin-guvenli-ve-ucuz-siteler/

• ucuzkitapal dan alıyorum. sen yine de bi karşılaştırma yap
  • up

İşlerden almayi düşünüyorum?

• Hocam ben konuyu açtığım gün akşamı aldım maximum kitap mi maksimus kitap mi neydi indirimli denemeler var zaten çoğu sitede indirim var gibi 50tl üzeri ücretsiz kargo yolladilar bide dolaşırken gördüm tonguc akademi çoğu kitapini ücretsiz kargo yolluyor

• işler iyi bayadır oradan alışveriş yapıyorum bir sıkıntı çıkmadı bayağı ilgililer de

kitapiste zaten aynı şirket bir keresinde işlerde olmayan şeyi kitapisteden söylemiştim bir de sanırım burada 30tl üstü kargo ücretsiz işlerde bu 100tl

pelikan var fem kitapları almıştım ellerinde kalmamış hem mail hem de telefonla ulaşıp parayı iade ettiler gayet ilgililer

bu 3'ü yeter de artar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitapsarayı, pazar günü kargo bedava. Hep oradan alışveriş yapıyorum güvenilir. Pazar günü sipariş veriyorum salı elimde.
  • Kitapsarayı en temizi sonra İşler. Diğerleri de aşağı yukarı birbirinin aynısı. Kitapseç'e bulaşma yeter.
  • Skywards kullanıcısına yanıt
    Ben çok memnunum kitapsecten sonraki gün geliyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.