Giriş seviyesi elektronik olanları bile 15 bin liralardan başlıyor. Bir piyanonun bu kadar pahalı olacağını pek de tahmin edemedim açıkçası. Müzik ile uğraşmak cidden pahalıymış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkgncr -- 16 Haziran 2022; 0:19:1 > |
İnsanın ha diyince piyano alamaması ne kadar kötü

-
-
Midi klavye bile alınmıyor. Müziği sırf ekipman eksikliğinden 20li yaşlarımın sonuna erteledim. Türkiye gerçekleri vol31
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen bir de baterileri gör.
-
Ha.. Ben de alamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi tel takımı 360 lira. Giriş-Orta seviye bir gitar 10bin.
Söyleyecek birşey bulamıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Piyanoyu kıza almayı düşünüyoruz da oğlan bateriye meraklı. Birkaç yıla da bateri bakmaya başlarız muhtemelen. Yüreğime indirmeyin lütfen.
-
Elektronik almanızı tavsiye ederim. Akustik eğer müstakil evde değil iseniz olmuyor. Yalıtım vs ben denedim olmuyor.
-
Tabi apartman dairesinde ben de istemem akustik. Kendim de çok oyalanıyorum hem bas gitar ile hem de midi klavye ile geceleri. O yüzden hiç amfi bile almadım direkt kulaklıkla çalıyorum. Çocuklara da öyle yapacağım. Piyanoyu da özellikle akşamları çalışabilsin diye elektronik almayı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mantıklı bir seçim olur. Ayrıca çocuklarınızı güzel uğraşlara yönlendirdiğiniz için sizi tebrik ediyorum. İnanın ileriki yaşlarda kişisel gelişim ve karakterlerine oldukça olumlu etkileri olacak.
-
Birisi de bana midi klavye alsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
digital piyanom var 2013 te 1000 tl ye almıştım şuan aynı piyano 1000 dolar
-
Valla bende artık seaboarda geçeyim diyordum. Çok hoşuma gitmişti şimdi araba parasıdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X