Şimdi Ara

İnsanın ha diyince piyano alamaması ne kadar kötü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Giriş seviyesi elektronik olanları bile 15 bin liralardan başlıyor. Bir piyanonun bu kadar pahalı olacağını pek de tahmin edemedim açıkçası. Müzik ile uğraşmak cidden pahalıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkgncr -- 16 Haziran 2022; 0:19:1 >

• Midi klavye bile alınmıyor. Müziği sırf ekipman eksikliğinden 20li yaşlarımın sonuna erteledim. Türkiye gerçekleri vol31

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen bir de baterileri gör.

• Ha.. Ben de alamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bi tel takımı 360 lira. Giriş-Orta seviye bir gitar 10bin.
    Söyleyecek birşey bulamıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt

Piyanoyu kıza almayı düşünüyoruz da oğlan bateriye meraklı. Birkaç yıla da bateri bakmaya başlarız muhtemelen. Yüreğime indirmeyin lütfen.

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Elektronik almanızı tavsiye ederim. Akustik eğer müstakil evde değil iseniz olmuyor. Yalıtım vs ben denedim olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt

Tabi apartman dairesinde ben de istemem akustik. Kendim de çok oyalanıyorum hem bas gitar ile hem de midi klavye ile geceleri. O yüzden hiç amfi bile almadım direkt kulaklıkla çalıyorum. Çocuklara da öyle yapacağım. Piyanoyu da özellikle akşamları çalışabilsin diye elektronik almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt

Mantıklı bir seçim olur. Ayrıca çocuklarınızı güzel uğraşlara yönlendirdiğiniz için sizi tebrik ediyorum. İnanın ileriki yaşlarda kişisel gelişim ve karakterlerine oldukça olumlu etkileri olacak.

• Birisi de bana midi klavye alsa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • digital piyanom var 2013 te 1000 tl ye almıştım şuan aynı piyano 1000 dolar  

• Valla bende artık seaboarda geçeyim diyordum. Çok hoşuma gitmişti şimdi araba parasıdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.