Şimdi Ara

Demon's Souls=İlk başlayanlar için bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada aradığınız bilgileri bulabilirsiniz soru cevap başlığı diğer demons souls başlığındadır.

Oyundaki exp.=soul olarak geçer.

Strength =Fiziksel hasarı artırır.
    Vitality =Toplam can miktarınız artar ve taşıdığınız eşya yükü kapasitesini artırır.
    Intelligence =Mananızın toplam miktarını artırır ve büyü kapasitesini artırır.
    Endurance =Staminanızı(hareket enerjiniz(atak,def.,koşma gibi)),ateşden korunma,zehirden korunma,bleed(düşman atağı fazla geldiğinde yara oluşuyo canınız zamanla azalıyo),giydiğiniz kıyafet ve silahların ağırlık kapasitesini artırır.
    Dexterity =Fiziksel hasarı artırır,düşünce aldığınız hasar azalır.
    Magic =Büyü hasarınızı artırır.
    Faith =Size gelen büyü hasarını azaltır(def.),miracle kapasitesini artırır,miracle gücünü artırır.
    Luck =İtem(eşya) düşmeyi artırır(Daha iyi itemler),hastalıkdan korunmayı artırır.

White World Tendency:
    -Düşmanın hp'si ve size verdiği hasarı azaltır yanında size gelen exp.'de azalır.
    -Daha az taş düşer.
    -Daha fazla bitki düşer.(hp'yi artırır)

Black World Tendency:
    -Düşmanın verdiği hasarı,canını,defansını artırır.
    -Fazladan exp. verir.
    -İtem düşme oranı %100 artar.
    -Karakterinizin canı maximuma ulaşır.(ruh halinde)

5 Farklı zorluk mevcut.
    Pure black,Black,Nötr,White,Pure White

Black Tenc. için:
    Beden formunda her ölündüğünde word tenc. eksi yönde ilerler (nexsus da ölmek hariç) ve black tarafa kayar white yana değil...Ve buda oyunu her ne kadar zor hale getirse de bazı itemleri elde edebilmek için bazen gerekli bir şeydir ;)

White tenc için:
    Bölüm sonu boslarını öldürmek gerek ve her boss için +1 artar sadece, son sınır da pure yani +3 seviyesidir...

Ayrıca colones demons souls veya npc ( miralda, rydell gibi) leri öldürüldüğünde word tenc. ne olursa olsun o dünya nötr olur.

Bossları kesmenin ip ucu:
    1-1'deki boss;İlk başlarda alacağınız meşaleleri harcamayın vede kılıcınızı ateşe çeviren (resminde 2 tane sarı cisim) eşyayı kullanmayın kulanırsanızda
    1-2 tanesini kullanın. Bossa meşaleleri atarak etrafındaki canavarlar ölür ama tek bir noktaya atmayın.Sonra kılıcınızı ateşe verin dalın.

1-2'deki boss;Sol veya sağ taraftan hızlıca koşun merdivenlerden yukarı çıkın ama boss a sizi vuracağı açıklığı vermeyin uzak bile olsa büyü fırlatıyo.Okçuları halleddikten sonra aşağı inin boss un yanına yaklaşın kalkanı ile vuracağı zaman hızlıca koşarak arkasına geçin.Altına geçmeyin!
    Ayaklarına yapacağınız ataklarla yere devrilen bossa vuran ama kalkınca uzaklaşın.Aynı taktiği uygulayarak boss yeneceğinizi umuyorum.

#Öldürdüğünüz bossların ruhlarını(soul) kullanmayın ilerde yeni silahlar veya büyüler alacaksınız.#

Büyücüler için yeni büyüler;
    1-3,1-4 arası şişko paylançolardan birinde şapka düşecek vede anahtar.
    1-3 e geri dönerek 1-2 ye doğru yönelin ilerleyin köprüye doğru ilerleyin ilk adamı öldürün.Sağ tarafta kilitli kapı olacak onu açın.Aşağıdakileri öldürün.
    Mapusda biri var onunla konuşun 2 kere Hmmmgh diyene kadar konuşun.Sonra ise 1-4 e doğru gidin ilk başda 2 at arabası var içinde kurtlar olan.Sağ dakine yönelin arkasında dar bir yol var oraya girin.Düşman çıkmaz bu nedenle hızlı koşabilirsiniz.Kule çıkacak karşınıza oradakileri öldürün ama en üst katta duran siyah kıyafetli kadını öldürmeyin onunla konuşun.Şapkayı takıyosanız çıkarın konuşun çünkü şapkada anahtar var böylelikle özgür kalacak.
    Nexus a döndüğünüzde büyü alma yerinin sağ çaprazında yerde oturuyor halde göreceksiniz.

Devamı sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetbugra -- 9 Haziran 2010; 18:18:03 >

• Güzel açıklama olmuş teşekkürler.Özellikle Tendency olayını anlatmanız çok iyi olmuş.

Orijinalden alıntı: servetbugra

Canlı haldeyken ölümlerin etkisi.(+ pure white'a kayar,- pure black white'a kayar)
    7 kere ölüm +3 ekler Pure White
    6 kere ölüm +2 ekler White
    5 kere ölüm +1 ekler Nötr
    4 kere ölüm 0 Nötr
    3 kere ölüm -1 ekler Nötr
    2 kere ölüm -2 ekler Nötr
    1 kere ölüm -3 ekler Black
    0 kere ölüm -4 ekler Pure Black

Konuda ki word tenc. ters olmuş anlatım bakımından....

Black Tenc. için:
    Beden formunda her ölündüğünde word tenc. eksi yönde ilerler (nexsus da ölmek hariç) ve black tarafa kayar white yana değil...Ve buda oyunu her ne kadar zor hale getirse de bazı itemleri elde edebilmek için bazen gerekli bir şeydir ;)

White tenc için:
    Bölüm sonu boslarını öldürmek gerek ve her boss için +1 artar sadece, son sınır da pure yani +3 seviyesidir...

Ayrıca colones demons souls veya npc ( miralda, rydell gibi) leri öldürüldüğünde word tenc. ne olursa olsun o dünya nötr olur ;)

• güzel çalışma ellerine sağlık.
    pure black white ile ilgili bir sorum olacak . pure black white nasıl olduğnu yazmışsın ama benim sorum şu bana hep beden ölürsen pure black white olur ruh halinde iken ölürsen birşey olmaz dendi ve bende beden halinde hiç ölmüyor ve ruh formundayken öldüm ve sonuç olarak oynadığım bütün dünyalar pure black white a döndü. beden veya ruh formuda ölmek farkediyor mu ?

Orijinalden alıntı: bigbooss

güzel çalışma ellerine sağlık.
    pure black white ile ilgili bir sorum olacak . pure black white nasıl olduğnu yazmışsın ama benim sorum şu bana hep beden ölürsen pure black white olur ruh halinde iken ölürsen birşey olmaz dendi ve bende beden halinde hiç ölmüyor ve ruh formundayken öldüm ve sonuç olarak oynadığım bütün dünyalar pure black white a döndü. beden veya ruh formuda ölmek farkediyor mu ?

bende soyle bır soru sormak ısterım
    yenıden baslayacam uzun aradan sonra bıraktıgım yerden 1-1 den :)

pure black whıte black Black World Tendency White World Tendency
    bunları bana acıklarsanız sevınırım ve bırde degısımı nasıl anlayacaz
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • pardon beyler zelm arkadaşın yazdığı ile düzeltiyim.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.