Şimdi Ara

Demirören'in Yeni Hedefi: David Beckham!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Demirören'in Yeni Hedefi: David Beckham!

Sezon başında Quaresma ve Guti gibi iki yıldızı renklerine katan, ardından basketbol takımına dünyaca ünlü Allen Iverson’ı transfer eden Beşiktaş Yönetimi, bu kez çıtayı daha da yükseltti. Siyah-Beyazlılar’ın gündemine aldığı isim David Beckham... Ülkesi İngiltere’nin Manchester United takımında kariyerinin en parlak günlerini geçirip daha sonra Real Madrid’e transfer olan 1975 doğumlu futbolcu, 2007-2008 sezonundan sonra ise ABD Ligi ekiplerinden Los Angeles Galaxy ile İtalyan devi Milan arasında mekik dokudu. Son olarak yine Los Angeles Galaxy forması giyen deneyimli yıldız, liglerin bitmesinin ardından gözünü yeni transfer dönemine ve doğal olarak Avrupa’ya dikti.

Guti’nin takım arkadaşı
    Beckham’ın yarım sezonluk bir teklife sıcak bakma durumu, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’i de hayli heyecanlandırdı. Kurmaylarına, “Şartlarını araştırın” talimatı veren Siyah-Beyazlılar’ın patronunun bu transferde sponsorlardan da faydalanmayı düşündüğü edinilen bilgiler arasında. Bu arada Beckham’ın Real Madrid serüveninden dolayı şimdi Beşiktaş’ta oynayan Guti ile eski takım arkadaşı olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

http://fanatik.ekolay.net/Beckhami-bir-arastirin_3_Detail_33_203315.htm

• Referans: Lebron James
  • Forma satış patlaması yaşanır
  • Yeter demirören yeterr
  • Bu adam futbolcu değil artistin teki hiç gerek yok....Boşa harcanan para olur...
  • gelsin havamız olur.
    quaresma-guti-schuster-alen iverson ile zaten dünya çapında reklamın kralını yaptık. eskiden x kişi Beşiktaşı tanıyorsa şuan minimum 10x kişi Beşiktaşı biliyor. eğer Beckhamda gelirse bu sayı 20x olur şüphesiz. gelsin klübede otursun o bile yeter be.
  • adam abd ye gideli bile uzun zaman oldu
    şimdi buraya gelse hiç ama hiçbirşey yapamaz
    beckham için futbol uzun zaman önce bitti
    sırf isim olsun diye almamak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dünyada reklamını en iyi yapan takım olduk.
  • futbol olarak bişey beklenmez ama reklam konusunda iyi olur yabancı kontenjanını tabata doldurcağına o doldursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero
    futbol olarak bişey beklenmez ama reklam konusunda iyi olur yabancı kontenjanını tabata doldurcağına o doldursun

reklam bile olmayacak
    bize reklam olur gibi geliyor sadece
    ben adamin sadece abd ye gittigini duymuştum
    hangi takima gittgini bile bilmiyorum
    google bakmadan adamin hangi takimda oyandigini dunyada kac kisi soyleyebilir acaba
  • Haberi ciddiye alıp yorumlayacak olursak:)

Neticede sağ kanat oyuncusu,Bjk'ın o mevkide eksikliği olduğu bilinen bir gerçek.Sağlıklı olursa,oynar.Ama sık sakatlanan bir oyuncu.

Gelgelelim,kiralık olarakaldığın beckham'a vereceğin paraya,üst düzey bir bek-kanat oyuncusu alınması,reklam değilse bile yatırım olur.

Avrupa'da gelecek olası başarıların getirisi olan reklam,daha mantıklı ve gerçekci bir hedef gibi görünüyor.
  • futbolcu değilmi? şaka mı? şuandaki form durumunu bilmiyorum sakattı en son ama eski halini düşününce futbolcu dememek saçma.
  • Adam beşiktaşa ancak yardımcı antrenör olarak gelebilir bence.
    İsim için alınıyorsa ben de katılıyorum değmez. Zaten ABD ye gitmeden önce oynadığı son demlerinde de yavaşlığı, sakatlığa meyilli oluşu, fiziksel düşüşü ile etkisizleşmeye başlamıştı. Gayet doğal yaşı epeyce ilerledi. Zaten son dönemlerinde futbolculuğundan çok marka değeri ile gündeme geldi hep.

Haber yine yalan haber olmalı ama düşünülmesi bile hata bence.

Beşiktaşa bundan sonra 30 yaşından büyük futbolcu alınması büyük hata olur.

Takımın fizik olarak böyle oyuncuları kaldıracak durumu kalmadı.
  • ooo ooo türkler uçuyoo
  • TABATADAN BİLE KÖTÜ BİR TRANSFER OLUR AMAN HA YD
  • bu adam gelsin hem reklamın kralını yaparız hem de beckhamın ölüsü bile tabatadan yararlı bence
  • getirmeyin bitik adamları, başarıya doymuş adamları. beckham en son real madrid im galaktikos senesinde doğru düzgün oynuyordu, daha sonra reklam olsun diye geziyor, artık yaşlı adam da almayın takımın fizik gücü düşüyor
  • Ya ne beckhami allaani seversen ya... gider teklif sunariz vs maksat transfer piyasasinda adimiz donsun :) olay bu bence.. yoksa beckham in olusu senede 4 milyon ister.. gerek te yok...

Bobo patladiina gore, bir kral santrafor bir Sag kanat bir defans ACIL! iki santrafor alsak daha iyi olur aslinda.
  • haber doğrumu yanlışmı gelirmi gelmezmi bilmem ama Beckham'ı nasıl beğenmezsiniz anlamadım.

Beckham futbolcu değil diyen var ya.

Maç 90 dakika kısır geçer bir frikik olur Beckham atar maçı alır.Kornerlerin 10-8'i tehlikeli atak olur.

ayrıca Beckham eski oyunculuğunda çok büyük bir düşüş yaşamadıki hiç Milan'a kiralandığında çok iyi oynadı Milan da.

şu an Amerika'da takip etmesemde ara ara firikik gollerini internet sitelerinde görüyorum.
  • Guti Q7 ve Beckhamın kaptanı İ.Üzülmez
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.