Bildirim
Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX (59. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Ben hic istediğim usiyo yakalaamıyorum mesela. Isıtma eğrisi 2.6 dış işi gündüz 26 akşam da 15 derece falan
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam biz bir senedir cozemedik o olayi, cizulecek gibide durmuyor
Ayni dertten muzdarip tek kisi kayiboyu ve ben deyilmisim
D96 yi 1 yap
Aynen öyle üstadım. Ben de bir senedir yazılarınızı takip ediyorum. Ama çözüme ulaşılamadı. En azından bir de kombiye reset atayım da sadece dediginiz gibi d17 parametresini ayarlayayım. Kombinjn servis menüsü de paylasilmisti ama eski sayfalarda kaldi. Sayfa da çok olunca bulamadım. Siz de var mı üstadım yükleyebilir mısınız?
Teşekkürler ustadim
1- cam çift cam izolasyonu yaptırdım. Bina 1 yaşında ve de duvar izolasyonu çok zayıf diye biliyorum. 6 katlı binanın 6. Katı üstadım. Çatının etrafını komple kapattirdim. Hava sirkülasyonunu engellemek için. Sonra da çatıya izocam serdirdim. Balkona da cam balkon yaptım. Balkon tarafından da soğuğu keser diye düşünüyorum.
2- Evin yönü kuzeybatı cephe
3- Radyatör uzunluğum 4 adet ve toplamda 5.40 metrekare. Evim de 2+1 85 metrekare civarı. Radyatörlerin arkasina sizinle görüştükten sonra izocam yaptım. Hepsine trv taktım. Reglaj vanaları ile değiştirip reglaj ayarini yaptım.
4- Migo evimin salonunda antre kısmındaki duvarda asılı ve sabit. Salonum da 20 metrekare civari.
-
Şunu anlamaya çalışıyorum.
Yüksek dış ısılarda (20C), düşük kazan ısısında (35C-38C) ben hedef ısıya erişebiliyorken diğer kullanıcıların benzer ortamda sorun yaşamasını, nedenlerini bulmaya anlamaya çalışıyorum._____________________________ -
Peki sizde pompanın çalışma süresi hala 15 dk mi osman hocam. Bir de set işi değeri koyuyor musunuz kombiye?
-
Hicbir anlami yok hocam , bir anlam yuklemistim degilmis. Bence mavi olan denirdokum rengi kirmizi ise sauner duval in rengi sirayla gecis yapiyor tema gibi
Hocam reset atmayla bunlar olmaz. İnsallah d50 d51 parametrelerini bir yere not etmisi dir. Bunlar hava ayari her kombide farkli. Normalde resetleme ile bu kazan artisi olmaz
D50 d51 parametrelerini kaydetmedim hocam. Herkeste farklı mi oluyor o parametreler. Bir de resetleme yapmadan önce kazanda kazan ısısı max set değeri koymuştum diye hatırlıyorum. O yüzden dedim reset atınca 85 dereceleri gördü diye
Evet d01 ve d02 bende 15dk. / d71 75C olarak ayarlı.quote:
Orijinalden alıntı: abcd_1234
Peki sizde pompanın çalışma süresi hala 15 dk mi osman hocam. Bir de set işi değeri koyuyor musunuz kombiye?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 20 Kasım 2019; 13:54:38 >_____________________________ -
Hocaam d01 ve 02 nin deyerlerini bu sekil yap diye cetin bey mi dedi
Aynen, d01 10dk idi, d02 15dk. idi. 2 parametrede eşit olmalı dedi ve d01 de d02 de 15dk. yaptık. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X