Şimdi Ara

demirdöküm hermatik dogal gaz sobası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merabalar bu sobadan kullanan varmıdır.yakıt tüketimi nasıldır acaba

• kimse kullanmadımı bu sobadan ya hayret hiç bir yerde bu sobayla ilgili yorum bulamadım en azından tüplü soba kullananlar yakıtın ne kadar gittigi hakkında bilgisi olan yokmu en azından bana fikir varebilir
  • 4-5.ci ayarda yakıldığı zaman biraz daha fazla yakıt tüketiyor sanki birde sürekli yanıyordu.. söndügü zamanda soğuyana kadar kalıyordu sonra kendiliğinden gene yanıyordu bu arada fatura olarak 180-200 kağıt buluyordu çünkü koridora kadar açıktı kapı.. ayrıca soba ile yarım koridor ısıtılıyordu..

demirdöküm 9000 hermatik modeliydi

bu arada soba bizim değildi komşumuzda vardı ondan hatırlıyorum sık sık gittiğimiz komşuydu. ayrıca yanarken mavi alevle yanıyor sürekli ama ağır yanıyor.
    ayrıca soba hermatik arkadan çıkışlı olduğu için sürekli yanık halde kalıyordu gece yatarken bile kapatılmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 10 Kasım 2008; 23:01:04 >
  • Fatura yüksek gibi geldi bana, sanırım sürekli yandığı içindir. Ben de Demirdöküm doğalgaz sobası bu ürünü almayı düşünüyorum. Doğalgaz sobası hakkında fikir belirtmek isteyen olursa memnun olurum.
  • Fikir isityorsun yazıyorum. Geçici olarak kısa dönem için alıyorsan yani 1- 2 yıl için...0 alıp 450 Lira verme... Uzun zaman kullanacagım 3-5-10 yıl dersen , yeni soba al. Kullanılmış ararsan ...Sahibinden com. dolu soba...Kombiye geçenler 100- 150 L. dan satıyorlar....Bilgin olsun...saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 17 Kasım 2009; 7:42:37 >
  • salona bahar aylarinda kombi yanana kadar idare etsin diye soba mi alam, klima mi alam diye arastirmistim.

piyasada duzgun bi dogalgaz sobasi bulmak gercekten guc. fujiyama, as delongi, susler gibi degisik markalar var. etrafta da sobasi olanlar 10-15 yil once satin almis. yeni markalari tanimiyo. bilinen bi tek demirdokum var. onu da kullananlar genelde memnun degil.

tercih klima ya kaymakta mecburen

saygilar.
  • Ben Demridöküm shd90 modelini aldım. Henüz montajı yapılmadı. Kullandıktan sonra yorum yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.