Şimdi Ara

Demirdöküm Atron Basınç Düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, kombi sıfır. Demirdöküm Atron. 4 gün önce takıldı. Su basıncı 1.6 bara ayarlandı, servis tarafından çalıştırılıp gidildi. Takıldığı gün ve ertesi gün, gün boyu çalıştı. Gerek ısıtma gerekse sıcak su performansı gayet iyiydi.

2 gündür çalışmıyordu kombi. Dün baktığımda basıncın 1.2 bara kadar düştüğünü gördüm. Su da basmadım, kombiyi de çalıştırmadım. Öylece bırakıp geldim. Henüz evde oturum başlamadı zaten.

Kullanılmayan kombinin su basıncının düşmesi normal midir? Çalıştırınca olması gereken yere gelir mi acaba?

Salondaki petek vana bağlantısında göz yaşı damlası ayarında çok az bir ıslanma vardı. Yine mutfak peteğinin vanasında da nemlenme tespit ettim. Diğer petek ya da kombi bağlantılarında bir sıkıntı yoktu. Sorunum sanırım bu. Binanın tesisatını yapan firmayı aradım, gelip kontrol edecekler.
  • ben de 3 ay önce kiracı olarak girdiğim evdeki kombide aynı olaydan muzdaribim. protherm marka lynx model. servisi demirdöküm. kombi üzerinde basıncın 1.0-2.0 bar aralığında olması gerekiyor. aşağıda bir vanası var. servisi çağırdım aylarattırdım 100 lira para bayıldım yine de basınc düşüyor. aşağıdan vanayı açıyorum biraz yükseltip kısıyorum tekrar. çok sıkarsan bar tekrar düşüyor gevşek bırakırsan bar 2 nin üstüne çıkıyor yine su ısınmıyor. kendi evim olsa söküp buderus marka kombi takıp kurtulacam da... keşke araştırıp öyle sıfır kombi alsaydınız. buderus ve baymak tartışmasız en iyi markalar

Orijinalden alıntı: yuchell89

ben de 3 ay önce kiracı olarak girdiğim evdeki kombide aynı olaydan muzdaribim. protherm marka lynx model. servisi demirdöküm. kombi üzerinde basıncın 1.0-2.0 bar aralığında olması gerekiyor. aşağıda bir vanası var. servisi çağırdım aylarattırdım 100 lira para bayıldım yine de basınc düşüyor. aşağıdan vanayı açıyorum biraz yükseltip kısıyorum tekrar. çok sıkarsan bar tekrar düşüyor gevşek bırakırsan bar 2 nin üstüne çıkıyor yine su ısınmıyor. kendi evim olsa söküp buderus marka kombi takıp kurtulacam da... keşke araştırıp öyle sıfır kombi alsaydınız. buderus ve baymak tartışmasız en iyi markalar

Müteahhit bunu takmış hocam. Allahtan çift eşanjörlü model takmışlar. Bunun bir alt modeli de var sanırım.
    Kombiyle ilgili bir şikayetim yok şimdilik. Sorun tesisat vanalarının iyi sıkılmamasındanmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baymak Kombi Basınç 0 da
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.