Şimdi Ara

Demir Buzağım KRON XC 250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 hafta önce Efor bisikletten sıfır olarak aldım. 3 haftadır resimlerini koymak istiyordum çünkü;Alacak olanlar resimlerine bakmak çok istiyor,yardımımız dokunur belki. Bisikletten memnunum bu fiyata en iyi alternatif bu bisiklet,ng650 den daha güzel havası var. 3 hafta da toplam 350 km yol yapmışımdır. Şu ana kadar hiç bir sıkıntısını görmedim,daha iyi olması için maşayı ve vitesleri değiştirmeyi düşünüyorum o kadar. Maşa kilitlenmeli değil fakat sertlik ayarlı,alacak olanlar buna dikkat etsin bazı modellerde sertlik ayarı da yok! Fiyat olarak 600 istedi 550'ye aldım biraz daha ısrarcı olsam 540-530 indirirdim.Tabi 350 lira kart ile 200 peşin olduğu için daha zorlamadım Alacak olanlar sorularınızı bekliyorum,konuyu takip edeceğim konu altından sorabilirsiniz

Resimler;
     Demir Buzağım   KRON XC 250 Demir Buzağım   KRON XC 250 Demir Buzağım   KRON XC 250 Demir Buzağım   KRON XC 250 Demir Buzağım   KRON XC 250 Demir Buzağım   KRON XC 250

Resimleri yüklerken aklıma geldi,lastikler çok çok sağlam ne camların ne çıkıntıların üstünden geçtim bana mısın demedi,Taksim'e olayların olduğu sırada bisiklet ile idim ne camların üstünden geçtim iz bile yok,gerçekten çok başarılı bir lastik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diosfer -- 23 Haziran 2013; 14:12:21 >

• Hayırlı olsun çok yakışıklı alet. Boy ve kilonuz nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONURTO

Hayırlı olsun çok yakışıklı alet. Boy ve kilonuz nedir acaba?

Teşekkürler,Boy:1.83 kilo;90 kadro boyu 18. Bel ağrısı gibi sıkıntılar yapmıyor.En uzun yolum şu anlık 60 km. oldu rahat bisiklet.
  • Rubena lastiklerin o kadar sağlam oldugunu sanmam sizin şansınız gibi :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

Rubena lastiklerin o kadar sağlam oldugunu sanmam sizin şansınız gibi :=)

Rubena fiyatının hakkını verir,fiyatına göre güzel lastiktir.
  • evet ben de hep lastiklerden tedirgin oluyorum, özellikle lastik havalarını 40 psi ya çıkardıktan sonra kaldırımdan inerken ve kaldırıma binerken, çakıllardan ve cam kırıntılarından geçerken hep korkarım, ancak bu güne kadar beni üzmedi. sağlammış dediğiniz gibi
  • Bende geçen sene xc 1000 almıstım 18 kadro boyu ne biliyim bana küçük geliyor artık bisiklet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

evet ben de hep lastiklerden tedirgin oluyorum, özellikle lastik havalarını 40 psi ya çıkardıktan sonra kaldırımdan inerken ve kaldırıma binerken, çakıllardan ve cam kırıntılarından geçerken hep korkarım, ancak bu güne kadar beni üzmedi. sağlammış dediğiniz gibi

Lastiğin havası inik iken daha çok korkmalısın,hem iç lastiğe zarar verir hemde dişler tam görevini yapmaz. Lastik tam havasında ise gönüllü rahatlığı ile binebilirsin.
  • Bende aynı bisikletin grisi var . Sadece janttaki " Kron Neo Sport " yazısındaki K Düştü
  • hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.