Şimdi Ara

Bisiklet tavsiyesi Carraro sportive 224 (alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
17.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler uzun zamandır bisiklet kullanmıyorum en az 10 sene olmuştur tekrar başlamaya karar verdim ama piyasadan uzak kalmışım bisiklet modellerinden parçalarının seçiminden filan anlamıyorum

bisikleti şehir içi gezmek için kullanıcam
    Boyum 1.90 kilom 85 civarı

bi de sportive 224 modeli çok övüyolar verdiğin paraya değermi acaba

Edit: Lütfen dağ bisikleti önermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtr -- 25 Ağustos 2013; 22:29:05 >

• Ben klasikleri yazayım Salcano Ng 650 veya Kron Xc 150 bunlara 1.75 slick lastik takarsanız işinizi görür
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    bilader ikiside dağ bisikleti yanlız
  • drejtr kullanıcısına yanıt
    500 Tl ye Ümit Velocity vardı galiba bu fiyatlarda bütün yaz araştırdım ve bu fiyata Mtb alıp şehre dönüştürmek daha mantıklı duruyor tabi birazdan daha iyi bilenler çıkar

Edit: Bütçeyi az daha yükselirse Salcano City Sport 50 olabilir. Birde HB de birkaç model var ancak nedir ne değildir bir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 19 Ağustos 2013; 14:59:29 >
  • Bu sportive 224 çok övülüyor sirkecide satışı varmış aradım 780tl dediler, bende dedim peşin ne yaparsınız gel konuşuruz dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet beyler yokmu öneri bi de sportive 224 gibi modellere neden çamurluk takmamışlar bi de çamurluğa ayriyeten paramı vericez
  • imzama da bakabilirsiniz camurluk park ayagi on arka bagaj cogu bisiklette olmaz agirliktan fayda saglamak icin ama bazi tur bisijletlerinde ozellikle treklerde bagaj oluyor uzun yol bisikleti ama agirligi artiriyo isteyen takar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Carraro Sportive 230 Hakkında
    7 yıl önce açıldı
    carraro sportive 225 kadro boyu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim kardeş 2.el düşünmüyorum
  • Ng650 disk olanından al
  • quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

Ng650 disk olanından al

Dağ bisikleti almıyacağımı belirttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtr

quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

Ng650 disk olanından al

Dağ bisikleti almıyacağımı belirttim.

• Bende dağ bisikleti alma dıye mesaj atacaktım zaten yazmıssın istemediğini .

Ben kron xc 250 almıstım ama bayadır suremıyorum yani suruyorumda bakkala felan gıtmek için . Yani şimdiki aklım olsa şehir tur bisikleti alırdım . Tamam yol lastiği takınca performans artıyor ama ek masrafa ne gerek var al şehir tur bisikleti bak keyfine .

Neyse kardeş senin soruna gelecek olursak bisikletforumda carraro sportive di galiba onun konusunu açmışlar baya yorum yapmışlar bir bakmanı tavsıye ederim . İyi kötü kafanda şekillenir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRO319

Bende dağ bisikleti alma dıye mesaj atacaktım zaten yazmıssın istemediğini .

Ben kron xc 250 almıstım ama bayadır suremıyorum yani suruyorumda bakkala felan gıtmek için . Yani şimdiki aklım olsa şehir tur bisikleti alırdım . Tamam yol lastiği takınca performans artıyor ama ek masrafa ne gerek var al şehir tur bisikleti bak keyfine .

Neyse kardeş senin soruna gelecek olursak bisikletforumda carraro sportive di galiba onun konusunu açmışlar baya yorum yapmışlar bir bakmanı tavsıye ederim . İyi kötü kafanda şekillenir .

tamam kardeş inceledim herkes övüyor bu markayı ve şikayet eden nerdeyse yok ama istanbul içi elden alabileceğim bi yer yok gibi
    bi ileri bisiklet var dün aradım var dediler ama orayla ilgili de çok şikayet var üç kağıtcı bi yermiş.

• Ya elden alabileceğim bi yer bulamadım sonra baktım sitesine tam da bizim mahallede servis noktası varmış (satış noktası değil) gidip bi sorucam şimdi getirtebilirlermi diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtr

quote:

Orijinalden alıntı: PRO319

Bende dağ bisikleti alma dıye mesaj atacaktım zaten yazmıssın istemediğini .

tamam kardeş inceledim herkes övüyor bu markayı ve şikayet eden nerdeyse yok ama istanbul içi elden alabileceğim bi yer yok gibi
    bi ileri bisiklet var dün aradım var dediler ama orayla ilgili de çok şikayet var üç kağıtcı bi yermiş.

İstanbul gibi bir yerde bulunur . İstanbullu olmadıgım ıcın pek bir şey diyemıcem ama diğer mesajda mahallede teknık servısın oldugunu soylemıssınız bu cok iyi . Bir de bisikleti alırsanız çalınmaya karşı bısıkletın seri nosu felan oluyormus faturaya yazdırın. bisikletforum da okumustum . Ben bisikleti ilk aldıgımda hiç boyle seyler bılmıyordum dırek bısıkletı aldım bıda dandık bır fatura tamam oldu bitti olmuştu . Garantisi , aylık bakımları felan ıceren bır belge felan da alın eger varsa oyle bır durum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRO319 -- 20 Ağustos 2013; 15:53:59 >

• PRO319 kullanıcısına yanıt
    Sitede bahsi geçen yer bizim eve çok yakın gittim ama kapalıydı tatile çıkmışlar geldikleri gibi gidip bi sorucam büyük ihtimal getirtirler, ama eğer kazık fiyat çekmeye kalkarlarsa olmadı bi siteden sipariş filan yaparsam servis oldukları için bedavaya montajını yaparlar :)

işin en iyi tarafı bu model bisikletlerle ilgili hiç bi sorun yazısı görmedim herkes övüyor hemde mahallemde servisi var büyük ihtimal sportive 224 alırım bi de 225 varmış ama fren ve fiyat farkı dışında bi ayrıcalığı yok gibi.
  • Peki boyuma göre bisikleti nasıl seçicem 28 26 jant olayı nedir kadro filan da varmış ?
  • eğer çamurluk istiyorsanız carraro elite man bakabilirsiniz. çamurluk, arka ve ön far masrafı yapmamış olursunuz. koyu gri-kırmızı rengi çok şık ayrıca. bende sportive 224 var. çamurluk ihtiyacı yüzünden elite man alsamıydım diyorum bazen. 224 alırsanız da nakit 700 den fazla vermeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: pausell

eğer çamurluk istiyorsanız carraro elite man bakabilirsiniz. çamurluk, arka ve ön far masrafı yapmamış olursunuz. koyu gri-kırmızı rengi çok şık ayrıca. bende sportive 224 var. çamurluk ihtiyacı yüzünden elite man alsamıydım diyorum bazen. 224 alırsanız da nakit 700 den fazla vermeyin.

söylediğin bisiklet için yorumlarda ağır yazıyor fiyatı biraz tuzlu geldi sportive 224 nasıl peki memnun musun

• ben 224 kullanıyorum, genel olarak bir şikayetim yok, uzun turlarda lastikle uğraşmamak için tabanı güçlendirilmiş lastik siparişi verdim yurtdışından ama henüz elime geçmedi, bekliyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 22 Ağustos 2013; 14:54:51 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.