Şimdi Ara

DELTA Servis (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
43
Favori
236.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MGES38

quote:

Orijinalden alıntı: GévréK

26/09/2016 tarihinde THH den iade kararı cıkmıstı daha önce yazmıştım. Bugün Bizdeuygun u aradım firma bana evet karar yazısı bize 10/10/2016 tarihinde gelmiş dedi. İadeyi ne zaman yapacaklarını sorduğumda bana itiraz hakkımız var bunun net süresini iletemeyeceklerini söylediler. Bende bu hafta bekledikten sonra icra kanalı ile başvuru yapacağımı ilettim.İade yapacakları zaman bana ulaşacaklarını hesap numarası isteyeceklerini söylediler.Kısaca sürünmeye devam ama yılmak yok.

Hocam ben de LG G2 telefonu bizdeuygun.com dan almıştım ve bundan 80 gün önce hakem heyeti kararı çıktı ve firma bu hafta yatacak para haftaya yatacak diye 70 gün bekletti beni. Hata yaptım inandım onlara ama rezil ettiler. Baktım olacak gibi değil icra mahkemesine başvurdum, ondan sonra 15 gün içerisinde yatırmaları zorunlu, o yüzden 10 gün geçmeden param yattı hesabıma. Tabi onlar mahkemeye göndermeleri gerektiği için parayı o yüzdne yatırdılar. Yanii karar çıkalı 20 gün olmuşsa gidin icra mahkemesine dilekçe ile başvurun. Yarım saatlik işi var ;) 40TL gibi bir ücret tutuyor toplam. Ki normalde onun da firma tarafından karşılanması gerekyor.

Hocam servis 20 işgünü oldu hala göndermedi satıcnın suçu nedir? Ben kimi şikayet edeyim sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: MGES38

quote:

Orijinalden alıntı: GévréK

26/09/2016 tarihinde THH den iade kararı cıkmıstı daha önce yazmıştım. Bugün Bizdeuygun u aradım firma bana evet karar yazısı bize 10/10/2016 tarihinde gelmiş dedi. İadeyi ne zaman yapacaklarını sorduğumda bana itiraz hakkımız var bunun net süresini iletemeyeceklerini söylediler. Bende bu hafta bekledikten sonra icra kanalı ile başvuru yapacağımı ilettim.İade yapacakları zaman bana ulaşacaklarını hesap numarası isteyeceklerini söylediler.Kısaca sürünmeye devam ama yılmak yok.

Hocam ben de LG G2 telefonu bizdeuygun.com dan almıştım ve bundan 80 gün önce hakem heyeti kararı çıktı ve firma bu hafta yatacak para haftaya yatacak diye 70 gün bekletti beni. Hata yaptım inandım onlara ama rezil ettiler. Baktım olacak gibi değil icra mahkemesine başvurdum, ondan sonra 15 gün içerisinde yatırmaları zorunlu, o yüzden 10 gün geçmeden param yattı hesabıma. Tabi onlar mahkemeye göndermeleri gerektiği için parayı o yüzdne yatırdılar. Yanii karar çıkalı 20 gün olmuşsa gidin icra mahkemesine dilekçe ile başvurun. Yarım saatlik işi var ;) 40TL gibi bir ücret tutuyor toplam. Ki normalde onun da firma tarafından karşılanması gerekyor.

Merhaba İcra işlemleri için yapılması gerekenler nelerdir birde dosya masraflarını ve yasal faizi karşı taraftan nasıl talep edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 iş günü olan telefonımumdan hala bi haber yok .... @deltaservis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hak571

20 iş günü olan telefonımumdan hala bi haber yok .... @deltaservis

Modeli neydi telefonunzun?
  • cam çatladı garantiye girmiyomus

• Tr de distribütörde hiç fark etmiyor bugün baktığında sony, htc, zte, lenovo, huawei dist. cihazların hepsine teleservice bakıyor adamlar eşkiya olmuş thh sonucunu alıp götürdüğünde ödeme yapılacak diyor en sonunda icra memuruyla haciz koyarak paranı alıyorsun o sebeple delta vs farklı olacağını düşünmek hayalcilik olur. Bugün adam gibi ödeme yapan tek servis lg nin kendi yetkili servisleri. Ellerinde cihaz yoksa üst modelini istersen 6 ay içindede ücretini paşa paşa ödüyorlar.

Başta saydığım markaları alacaksanız dikkat edeceğiniz husus adınıza faturası olsun paralelde 200-300tl cebinizde dursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 28 Ekim 2016; 18:28:58 >
  • Eleştir, eleştir... eleştir.. yaw, yeter...

LG K10 K430DSY Modelini Türkiyeye getirdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Hem çift simli hem de rds radyolu telefon arıyordum yıllardır. Aldım, hem de 690 TL ye...

LG nin TR deki distribütörleri hem daha az özellikteki cihazları sırf distribütör(!) olduğu için yüksek fiyata satıyor hem de gerekli cesareti ve hizmeti sunamıyor !

Teknoloji dediğin geçici ve çabuk değişen bir şey..

Garantiye en fazla ortalama ilk 2 yıl ihtiyaç var... 1 ci yılından sonra yanlış kullanmadan kaynaklanan arızalar oluşuyor...

Diğer 2 ci yıl ise daha iyi teknolojinin özlemiyle yanıp tutuşuyor, ağzımız yeni çıkan telefonlara baktıkça sulanıyor..

LÜTFEN, Üstün özelliklerde telefon ve versiyonlarını getirmeye ve şimdiye kadar olduğu gibi ekonomik fiyatlardan getirmeye devam edin.

Teşekkür Ederim Delta.

Bir de değişim garantisi verebilseniz var ya... dadından yenmezsiniz yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 29 Ekim 2016; 0:32:04 >

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    xiaomi mi4
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

Hızlıal'dan almıştım, dilekçeyi ona göre hazırladım. Dediğini gibi servise elden vermiştim, ekran görüntüsünüde ekledim.Hayılısıyla beklemedeyim.

Sonuç ne oldu hocam?
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Para iadesi aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

Para iadesi aldım.

Sorununuz neydi ve para iadesi alabilmek için nasıl bir yöntem izlediniz, anlatarak bizlere de yardımcı olabilir misiniz?
  • Global internet firmasını(Semers) şikayet edeceğim ama fatura adresi ile internetteki adresi uyuşmuyor. Sanırım adamlar sürekli yer değiştiriyor ihtarname gitmesin diye. Yardımcı olacak var mı?
  • Arkadaşlar Fatura üzerinde yazan adres geçersiz ise ne yapabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Arkadaşlar Fatura üzerinde yazan adres geçersiz ise ne yapabiliriz?

İnanılmaz. Adamlar her türlü açıktan faydalanma yöntemini bulmuş. Bence bir Avukat ile konuşun. Bu kadar sık yer değiştiren firmalara da faaliyet izni verilmemesi gerekir ya...Firma'nın en son iş yaptığı ve adresine kayıtlı olduğu ilin Vergi Dairesine giderek oradan adresi isteyin derim. Çok zahmetli bir iş ama Muhasebeciyi bulmaya çalışmaktan daha kolay.
  • Arkadaşlar thh kararına rağmen ücret iadesi alamadım yarın gidip icraya vereceğim icra için avukat tutmama gerek varmı, avukat nekadar ücret alıyor? Ben esasen kendim halletmeyi düşünüyorum gerekli belgeler nelerdir daha önce icraya vermiş olan arkadaşlar yardımcı
    olursa sevinirim, burdaki arkadaşlarda bilgilenmiş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: breniac

Arkadaşlar thh kararına rağmen ücret iadesi alamadım yarın gidip icraya vereceğim icra için avukat tutmama gerek varmı, avukat nekadar ücret alıyor? Ben esasen kendim halletmeyi düşünüyorum gerekli belgeler nelerdir daha önce icraya vermiş olan arkadaşlar yardımcı
    olursa sevinirim, burdaki arkadaşlarda bilgilenmiş olur.

Delta servisten mi alacaksınız?
  • Satıcı ödemeyi delta yapacak diyor delta kararı gönderin dönüş yapacaz dedi tabiki dönmedi bende satıcıyı icraya vereceğim.

• barisg B kullanıcısına yanıt
    Tabi...
    Servis (Kvk) cihazın onarımı yapılamadı. 20 iş günü geçince arayıp para iadesi talebim oldu. Yinede bekledim, tamiri olur diye bu arada ara ara servisi aradım. Yaklaşık 35 gün sonra hakem heyetine başvurdum bedel iadesi olarak.Başvuru evrağın ekine netteki kvk cihaz takip ekran çıktısını alarak ekledim. Başvuru sonrası bir hafta sonra tamiri edildiği mesají geldi. Cihazı teslim almadım. Üç ay kadar sonra hakem heyeti lehime karar verdi. Gelen evrağı servise verdim, ertesi günü aradılar ödeme yapacaklarını kutu ve içeriğini teslim etmem söylendi. İstediklerini teslim ettim. Üç hafta sonrada hesabıma cihazın ücreti yattı.

• Kardeşim Delta uyuz bir firma ne arıyor ne soruyor belirli bir tarih vermiyor habire döneceğiz diyor onlarlamı uğraşacagım ben vereyim icraya onlar düşünsün.

• breniac B kullanıcısına yanıt
    İnş. paranızı alırsınız. Gelişmeleri bildirin burada destek olalım.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.