Şimdi Ara

DELTA Servis (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
43
Favori
236.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben de delta garantili almayı düşünüyorum da

bu garantiden memnun olan kimse yok mu ? yoksa millet suya atıyor tekme atıyor sonra kullanıcı hatası verdiler diye mi kızıyor ?

ben de 5800 vardı gerçi hiç bir şey yapmamama rağmen bozuktu ve kvk mı ne vardı o zamanlar tamirini yapamamıştı öyle durumlar da olabilir de ..

herkes mi şikayetçi bu adamlardan ? alınmaz mı delta garantili ?
  • Merhaba arkadaşlar Bende Gittigidiyor üzerinden Ceppaket satıcısıdan 16/01/2015 tarihinde Sony Xperia Z2 telefon aldım ve 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyordum ve çokta memnundum fakat kısa bir İstanbul tatilinden İzmir'e donerken havalimanında telefonumu kapattım yani uçak havalanırken her normal vatandaş gibi:) İzmir'e indim yaklaşık 45 dak yolculuk sonrası telefonu açıp annemi arıyacaktım ki telefon kendi kendine kapandı ve ben heralde tekrar açılır diye hiç negatif birşey düşünmedim ve dediğim gibi telefon sürekli kendini açıp kapatmaya başladı ve sonra ekranda sadece ışık yandı fonda ekran görüntüsü yok ve inanılmaz derecede ısınmaya başladı ve telefonu power tuşu ilede kapatmaya çalışsamda kapanmadı ....Neyse havalimanından eve gelmem 40 dakka sürdü ben izmir/Yeşilyurt semtinde oturuyorum ve eve gelene kadar büyük bir ihtimal gazetelere falan çıkıcam diye düşündüm çünkü telefon sanırım cebimde patlıcak sıcaktan ve bacağım yanıcak diye düşündüm...Sağ sağlim eve varınca hemen Rotring kaleminin ucu ile telefonun sim yuvasındaki kırmızı olan yere bastırdım ve telefon titreyerek kapandı ve 10 dakka sonra telimin ısısı normale döndü ve ben büyük bir sevinçle herşey yoluna girdi sanırım canım telefonuma kavuşucam sanarken telefonu açılır gibi oluyor Ekranda SONY yazıyor akabinde Powered by ANDROİD yazıyor sonrası yok tekrar başa donuyor telefon sürekli kapanıp açılıyor ve güç düğmesi ile kapanmıyor yine rotring kalem ile kapatıyorum kırmızı yuvayı bastırarak kalemin ucu ile...Faturayı sakladığım için Ceppaketi aradım durumu söyledim onlar beni Delta Servis garantisinde devam ediyor onlarla iletişime geçin dediler bende kısa bir araştırma yaptıktan sonra telefonumu kimlere emanet edicem ben diye hayflanmaya başladım ve sürekli Negatif yorumlar okudum şimdi ben izmirde oturuyorum İstanbul'a telefon göndermek kargo ile ne derece mantıklı ve bunca olumsuz yoruma bakılacak olursa....Bugün kapsamlı araştırma yapınca kimisi Xperia Companion programını indirip Onar yerini tuşlamamız gerektiğini söylüyor fakat program benim telefonu tanımıyor telefonum açılmadığı için zatende yazılımsal bir sorunmu bendeki emin değilim....İŞin Özeti İzmirde emin ellere teslim edebileceğim ve aynı gün içinde teslim alacağım ya da ertesi gün teslim alacağım Telefon tamircisi varmı ...Biliyorum biraz uzun oldu ama kusura bakmayın ...

• quote:

Orijinalden alıntı: funny_child

Lg G3 marka cihazımı 6 Haziran'da Delta.İstanbul'a gönderdim. 2.5 hafta kadar bekletip 400 tl masraf çıkarttılar
    çıkarttılar. Bir daha distribütör garantisi olmayan cihaza asla bulaşmam. Hele Delta...

web sitesinde, arıza takip bölümünde "garanti devam ediyor" yazıyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GévréK

Herkese Merhaba;

İlgili süreci takip eden arkadaşlar için gelişmeleri yazıyorum...

Bugün daha önce dediğim gibi sonunda Delta servisten yeniden arandım.Kendisini Erol Bey tanıtan kişi bana ilettiği ifadeyi aynen yazıyorum.

Merhaba Tayfun Bey, Serviste bulunan telefonunuz için dönüş sağladım biliyoruz çok uzun bir süre oldu bu durumdan İTHALATÇI firmanız sorumlu biz bilgi verdik parça değişimi için temin edemediler ve bize bilgi vermediler ancak biz Delta olarak karar aldık ve telefonunuzun gerekli parçalarını Delta olarak tedarik edip telefonunuzu göndermeyi düşünüyoruz sadece onayınız yeterli dedi.
    Bende teşekkür ettim ve tüketici hakem heyetine başvurduğu ücret iadesi istediğimi ilettim. Teşekkür etti ve kapattı bundan sonrası baya bir karanlık göründü gözüme hakkımızda hayırlısı artık. Delta ve Bizdeuygun danışıklı dövüş yaptığını düşünüyorum. ikisininde durumu benim için çok kötü uzak durulası firmalar arasındadır.

Not: Deltanın tamir edelim gönderelim demesi 60 gün sonunda sövmekten beterdi resmen.

geçmiş olsun. eninde sonunda hakkınızı alacaksınız. olan telefonsuz geçen süreye oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

quote:

Herkese Merhaba;

Bugün daha önce dediğim gibi sonunda Delta servisten yeniden arandım.Kendisini Erol Bey tanıtan kişi bana ilettiği ifadeyi aynen yazıyorum.

Merhaba Tayfun Bey, Serviste bulunan telefonunuz için dönüş sağladım biliyoruz çok uzun bir süre oldu bu durumdan İTHALATÇI firmanız sorumlu biz bilgi verdik parça değişimi için temin edemediler ve bize bilgi vermediler ancak biz Delta olarak karar aldık ve telefonunuzun gerekli parçalarını Delta olarak tedarik edip telefonunuzu göndermeyi düşünüyoruz sadece onayınız yeterli dedi.
    Bende teşekkür ettim ve tüketici hakem heyetine başvurduğu ücret iadesi istediğimi ilettim. Teşekkür etti ve kapattı bundan sonrası baya bir karanlık göründü gözüme hakkımızda hayırlısı artık. Delta ve Bizdeuygun danışıklı dövüş yaptığını düşünüyorum. ikisininde durumu benim için çok kötü uzak durulası firmalar arasındadır.

Not: Deltanın tamir edelim gönderelim demesi 60 gün sonunda sövmekten beterdi resmen.

geçmiş olsun. eninde sonunda hakkınızı alacaksınız. olan telefonsuz geçen süreye oluyor

Yazıyordu. Onarım sonrası garanti durumunda "garanti dışı bırakılmış" yazmışlar. Ama normal garanti durumuna "garanti devam ediyor" yazıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: funny_child

quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

quote:

Herkese Merhaba;

Yazıyordu. Onarım sonrası garanti durumunda "garanti dışı bırakılmış" yazmışlar. Ama normal garanti durumuna "garanti devam ediyor" yazıyordu.

benim teleofn da serviste. umarım benim de başıma öyle bir şey gelmez

• Telefonu garantiye göndermek zorundayım, dokunmatik iptal. İşleyiş nasıl oluyor birisi anlatabilir mi çok acil bugün göndereceğim. Kutunun içine telefonu, fatura fotokopisini, garanti belgesini ve arızayı ayrıntılı yazıp yurtiçi kargodan göndereceğim dimi? Gönderdikten sonra Delta Servis'in sitesinden işlem yapmam gerekiyor mu? Şuan üyeliğim var.
  • semih_izmir kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı devam ediyorsa sıcak fırsatlarda cankayada tamir yapan bir uye var istersdniz bi sorun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Sıkıntı devam ediyorsa sıcak fırsatlarda cankayada tamir yapan bir uye var istersdniz bi sorun

Dostum pazartesiden beri izmirde en iyi telefon tamircilerine gittim Motsan ve YeniTel diye yerlere gittim birde bornavada bi yere gittim yazılımsal hata ama biz Sony yapamıyoruz dediler yazılım attılar denediler tekrar bi gelişme yok telefonda bende pazartesi göndericem kargo ile tabi bana geri donmesi yapılsa bile 1 ayı bulur bende dün LG G5 aldım istemeye istemeyede olsa.... Sony Z2'ye doyamamıştım henüz
  • semih_izmir kullanıcısına yanıt
    anladim hocam, insallah yapamazlar ucret iadesi olur ozaman :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

anladim hocam, insallah yapamazlar ucret iadesi olur ozaman :)

Valla hiç sanmıyorum ücret iadesi falan yapacaklarını yarın yollucam gözümden sakındığım telefonumu İnsaşşah yaparlar gerçi ben tel aldım anneme veririm yada evde durur
  • Bence Delta servis gibi servisler ücret iadesini tüketici hakem heyetine başvurmadan yapmaz. Tüketiciye başvurduk bekliyoruz 4 ay oldu telefon halen Delta serviste duruyor...
  • quote:

Bence Delta servis gibi servisler ücret iadesini tüketici hakem heyetine başvurmadan yapmaz. Tüketiciye başvurduk bekliyoruz 4 ay oldu telefon halen Delta serviste duruyor...

ona rağmen de vermezlerse büyük sıkıntı. mahkemeyle uğraşmak gerekir
  • Mahkemeye de gideriz peşini bırakmam
  • up delta servisli s6 edge plus aldım hizmeti nasıldır ?
  • Arkadaşlar delta servisiyle yaşadığım saçma 1 haftayı anlatacağım ve bu kadar kötü hizmet kalitesi olan başka servis firması yoktur sanırım neyse başlıyoruum.

Geçen hafta cumartesi günü telefonu delta servise götürdüm şarj problemi ile ilgili sorunum vardı telefonumun markası da lg g3. Bataryasında yada şarj aletinde bir problem olduğu kesin olan telefonumu teslim ettim önceden o çok kötülenen telpa gibi sanıyordum. Telpada şarj sorunu ile gittiğimde yarım saate şarj aleti ve bataryayı değiştirerek teslim etmişlerdi. Çalışan kadına sordum telefon bugün çıkarmı diye yok çıkmaz 10 gün bile sürer dedi ve şarj aletini almadan sadece telefonu aldılar. 1 hafta telefonun durumu kayıt açıldı diye bekliyor. Hafta içi aradım servisi şehir dışına çıkacağım cumartesi günü telefonu almam gerekiyor diye ikaz ettim tamam beyefendi acil olarak işaretledim dedi. Neyse cumartesi gittim almaya telefona yaptıkları sadece yazılım atmak. Ben sanki yazılım atmayı bilmiyorum. Neyse batarya değişimi yapıldımı dedim yok dedi. Telefona attıkları yazılım ile radyo ve lg health gibi kullandığım programları da çalışmaz hale getirmişler. Şuan kendim flash atıyorum marsmallow. Bu kadar basiretsiz ve müşteriye çözüme dönük olmayan başka bir firma daha görmedim. Bir daha başıma kötü birşey gelmediği sürede telefonu götürmeyi planlamıyorum ve garantisi bu servis olan başka bir telefon almayacağım.

Telefonu elden teslim ettim ve baskı yaptığım halde sonuçları bu arkadaşlar kargoyla felan gönderim yapıp ta çözüm beklemeyin bence. Delta servisi kara listeme aldım. Yeni alacağı telefonda bu servis olan arkadaşlar yazımı okurlarsa kesinlikle tercih etmesinler. Birkaç kişiye ulaşsa bile yeter bu yazdığım yazı kesinlikle uzak durulması gereken bir servis.

• felina kullanıcısına yanıt
    benimki delta forumda herkez şikayetci bende yollamayacağım arızalansa bile tel bozup geri yolluyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

benimki delta forumda herkez şikayetci bende yollamayacağım arızalansa bile tel bozup geri yolluyorlarmış

Hocam benim telefonumun bozulma durumu olmadı ama 1 hafta boyunca yarım saatlik bile olmayan işlemi yapmadıklarını aldığımda anladım.
  • felina kullanıcısına yanıt
    direk samsung yetkili servisine versek ilgilenmezlermi hocam bilgin varmı atıyorum ekran kırıldı parasını versek yapmazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

direk samsung yetkili servisine versek ilgilenmezlermi hocam bilgin varmı atıyorum ekran kırıldı parasını versek yapmazmı

Hiç yolum düşmedi hocam ne söylesem yalan olur. Servise gidince imei den sorgulama yapılıyor bence hiçbir servis uğraşmaz kendi cihazları dışındaki cihazlara. Arkadaşın lg g3 ünü ekranı kırıldığında dışarıdan bir telefoncuya taktırmıştık şuan çok pişman, sensörü bozuldu ve eleman ekranı tam yapıştıramamış alt kısımlarından çıkmaya başladı.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.