Şimdi Ara

Delta Garantiden Değişim Alan Oldu mu Şimdiye Kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle g2 telefonda sarı lekeden veya başka herhangi bişeyden değişim alan var mı aramızda?

Bunun haricinde telefonu delta garantiye gönderenlerde memnun mu değl mi yazarsa sevinirim.

http://www.n11.com/lg-g2-d802-32-gb-cep-telefonu-altinsiyah-P22652647 Bunu almayı düşünüyorum bende.

• up
  • Ben bizdeuygun.com dan aldım ekranda panel çizgileri gözüküyordu. Her telefonda gözüküyor ama benimki gece de gözüküyordu. Yolladım bizdeuygun.com a değişimi onlar mı yapıyor delta mı bilmem ama ertesi gün aradılar normal olduğunu fakat memnuniyet açısından istediğim gibi bir üst seriden telefon yollayacaklarını söylediler. Bir gün sonra geldi yenisi. Delta ile ilgisi yok sanırım ama delta servis pek olayı olmayan düzgün bir firma gönderenler sonuç alıyor. KVK gibi firmalar daha çok uğraştırıyor bundan eminim. 16 gb siyah olanını 1169TL'ye aldım. Şu an 1129TL tek çekim fiyatı. Delta servis garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 21 Temmuz 2014; 10:12:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodShotGG

Ben bizdeuygun.com dan aldım ekranda panel çizgileri gözüküyordu. Her telefonda gözüküyor ama benimki gece de gözüküyordu. Yolladım bizdeuygun.com a değişimi onlar mı yapıyor delta mı bilmem ama ertesi gün aradılar normal olduğunu fakat memnuniyet açısından istediğim gibi bir üst seriden telefon yollayacaklarını söylediler. Bir gün sonra geldi yenisi. Delta ile ilgisi yok sanırım ama delta servis pek olayı olmayan düzgün bir firma gönderenler sonuç alıyor. KVK gibi firmalar daha çok uğraştırıyor bundan eminim. 16 gb siyah olanını 1169TL'ye aldım. Şu an 1129TL tek çekim fiyatı. Delta servis garantili.

Bizdeuygun.com bildiğimiz küçük işler yapan bir yer değil. Sitelerinden baktığımızda yüzlerce ürün kategorisi var. İşlerini gayet ciddi yapıyorlar. Başka firma olsa en iyi ihtimalle gönderin tamir edelim diyeceklerdi. Yeni yeni telefon falan vereceklerini de düşünmüyorum. Ben de bizdeuygun.com'dan aldım. Umarım servislik bir durum olmadan kullanabilirim. Sorun olsa bile içim bi nebze rahat. Yani sorunu halledeceklerini biliyorum. Umarım beni yanıltmazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

Orijinalden alıntı: GodShotGG

Ben bizdeuygun.com dan aldım ekranda panel çizgileri gözüküyordu. Her telefonda gözüküyor ama benimki gece de gözüküyordu. Yolladım bizdeuygun.com a değişimi onlar mı yapıyor delta mı bilmem ama ertesi gün aradılar normal olduğunu fakat memnuniyet açısından istediğim gibi bir üst seriden telefon yollayacaklarını söylediler. Bir gün sonra geldi yenisi. Delta ile ilgisi yok sanırım ama delta servis pek olayı olmayan düzgün bir firma gönderenler sonuç alıyor. KVK gibi firmalar daha çok uğraştırıyor bundan eminim. 16 gb siyah olanını 1169TL'ye aldım. Şu an 1129TL tek çekim fiyatı. Delta servis garantili.

Bizdeuygun.com bildiğimiz küçük işler yapan bir yer değil. Sitelerinden baktığımızda yüzlerce ürün kategorisi var. İşlerini gayet ciddi yapıyorlar. Başka firma olsa en iyi ihtimalle gönderin tamir edelim diyeceklerdi. Yeni yeni telefon falan vereceklerini de düşünmüyorum. Ben de bizdeuygun.com'dan aldım. Umarım servislik bir durum olmadan kullanabilirim. Sorun olsa bile içim bi nebze rahat. Yani sorunu halledeceklerini biliyorum. Umarım beni yanıltmazlar.

Telefon brick oldu download moda girmiyor halledemezsem yine gönderecem bakalım bu sefer ne diyecekler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.