Şimdi Ara

Delta emlak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu firma hakkinda bilgisi olan var mi, esenyurt beylikduzu tarafi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler bende sordum soruşturdum kimse yardımcı olmadı ve şuan davalık olduk hayırlısı. dolandırıcılar inanmayın sakın benım agzım yandı başkasının ki yanmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 9 Mayıs 2016; 0:33:13 >
  • Hangi emlakçı olursa olsun....Ev sahibi veya satıcı veya alıcı ile karşılaşmadan 300 - 500 Lira küçük kaparo dışında emlakçıya ASLA BÜYÜK ÖDEME YAPMAYIN......Bahçeşehirde 2. kısımda 5 yıl önce evimi 180 bine sat diyen , bir emlakçıya veren adamın evine 6 ay bir çok bakıcılar geldiler...Ev satılmadı...Evi alamayan adamlar 1 yıl sonra tesadüfen evin sahibini bulup tekrar istiyorlar...Adam 195 diyor pazarlıkla 185 bine aldılar...1 yıl önce .EMLAKÇI EV SAHİBİ 225 İSTİYOR.....EN SON 220 DEDİ...AŞAĞI VERMİYOR DEMİŞ...EV SAHİBİNE İSE 180 BİNE PAHALI DİYORLAR....170 DERSEK BİR ALICI VAR....Diyor....Haaaa bitmedi....Birde satın alanlardan ayrıca 8 - 10 bin komisyon alıyor....Bizdeki emlakçılar böyle....Hepsi değil çoğunluk böyle... ADAM RAZI OLSA 170 BİNE SATIP 220 ALACAK BİRDE 8 BİN KOMİSYON... EV SAHİBİ 170 ALACAK ALICI 228 ÖDEYECEK.. 58 BİN cukka.....BU OYUN NASIL DUYULDU ? ADAMLAR EVİ BİR YIL SONRA TESADÜFEN SAHİBİNDEN SATIN ALINCA UYANMIŞLAR... GEÇMİŞTEKİ PAZARLIĞI, EMLAKÇININ DEDİKLERİNİ EV SAHİBİYLE YÜZ YÜZE KONUŞUNCA ÖĞRENİP BÜTÜN ETRAFA , BU SAHTEKAR EMLAKÇIYI İLAN ETTİLER......SELAMİ EMLAK DİYE BİR FIRILDAK........Bilginiz olsun alıcı ve satıcı veya ev sahibi ile konuşmadan , tapu dairesine gidip resmi satış yapılmadan , imzalar atılmadan ASLA KİMSEYE para ödemeyin. İmzalar atılıyor.....Öğleden sonra veya kalabalık çoksa ...3 gün sonra satın alanın fotoğrafı ile tapu çıkıyor... işlem tamam......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 29 Mayıs 2016; 13:12:54 >

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....

• dolandiricinim onfe gidenleri çete gibiler maasallahh

Ayni şekilde dolandirildim ve dava actim yalnız umudum yok. Bana saattiklari ev imarsizmis başka türlü v onerdiler onu aldim icime kurt dustu bir hafta sonra eve bakmaya gittim baskasi oturuyr baskasina daha yuksege satmislar brnim sozlesmemi dusurmek icin bana yalan soylemisler.

• Tapu kimin adına ise ev onundur...Tapu aldıysan oturana hemen tahliye davası aç....Tapu almadıysan , kuru lafa para saydıysan geçmiş olsun..Hemen savcılığa nitelikli dolandırcılık suç duyurusu yap...Dava açtır....16 - 25 yıl arası hapis var...

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • taşkafa T kullanıcısına yanıt
    Davayi actim zaten ama 50 bin farkla digerine satmis ayiptir yaziktir birde kapali hanimlqr kuranlar besmeleler havalarda ucusuyor din somurusu istismari artik ne derseniz herseyi kullaniyorlar.

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Davayi actim zaten ama 50 bin farkla digerine satmis ayiptir yaziktir birde kapali hanimlqr kuranlar besmeleler havalarda ucusuyor din somurusu istismari artik ne derseniz herseyi kullaniyorlar.

Kapalı hanımlar,besmeleler sizin gibiler için.Bunlar dindar zarar gelmez burdan alalım diyenlere güzel oluyor.Din iman sadece başını kapatıp iki sözünden biri besmele olanlarda degil.Asıl onlardan korkun.

İki tane emlak sitesinde satılık daire ilanım var.Arayanların hepsi emlakçı kendisi daire bakan hiç yok.Emlakçılarla gelenlerede öyle bir anlatılıyor ki yeri bilmesem bende daireyi alırım.Yok metro geçiyor felan.Ben anlatsam inanmazlar ama emlakçı ile gelince birde bunlar dindar olunca (!).Kusura bakmayın ama sizin gibilerine birazda müstehak.Yanımda dairenin üzerine 30 bin ekleyen emlakçı gördüm.En insaflısı 10 bin ekler en kötü 5 bin kazanır.O da en iyi ihtimal.Kendisine daire bakan hiç yok hep emlakçı.Onlarda belirli dairelere çalışırlar anahtar vermezsen gelmezler.

Daireyi görmeden mal sahibi ile görüşmeden kredi çekiyorsanız eksper gelecek tamamı peşin ise ruhsat iskan vs gibi belgeleri gördükten araştırdıktan sonra para vereceksiniz.Onun dışında 1000 yada 2000 tl kapora verilir.

• alembizim kullanıcısına yanıt
    aslında haklısınız mustehak ama zaten bu din meselesi için dini vurgulayanlar da din konusunda eksiklik vardır benım kanaatımce ama annem, hanım vs etki altına alındı malum bayanlar bıraz daha tutucu bu hususlarda.

Bir daha emlakçıyla iş yapmam akıllandım bir musibet bin nasıhat işi oldu biraz. bende burada paylaşayım dedim belki boyle bir hata yapmaya yakın olanlar varsa ornek alsınlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.