Şimdi Ara

Delos Blessed Npc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Npc ye Legal olarak Çıkmam için tam olarak hangi anahtarlar ve kaçar tane lazım bilgi verirseniz sevinirim.

• 8 ya da 10. kattan sonra burning skeletonlar var. 2 kat burning icin 2 tane , sonra phantomlar var onun icin istemiyor, sonra 2 kat ghot warrior 2 tane de onun icin, sonra reaper ve fallen angel var, onlar icin de istiyor mu bilmiyorum. 10 tane dungeon key al cık :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

8 ya da 10. kattan sonra burning skeletonlar var. 2 kat burning icin 2 tane , sonra phantomlar var onun icin istemiyor, sonra 2 kat ghot warrior 2 tane de onun icin, sonra reaper ve fallen angel var, onlar icin de istiyor mu bilmiyorum. 10 tane dungeon key al cık :P

:P denedim 6 taneyle çikilio fakat kar yapilmasi için delos sahibi olman gerekir boş iş
  • orda ne kadar bus

çok ucuzsa aoc yi bırakırım valla
  • ilk kattaki wormlerden 6tane key çıkart yetiyo yanlış hatırlamıyorsam 6ydı.Sonra direk çık enson kata kadar.
  • siz delosa gecene kadar vergileri kapatırlar.dikkat buscuya gelene kadar demiyorum
  • 1 char deloşta bırakırsan ve anahtarlar da üzerinde olursa yetişme ihtimaliniz var.

eskisi gibi vergiler sıfırlanınca 2160'dan çekilmiyor haberiniz olsun. vergiler sıfırlanınca 2.4'den çekiliyor. vergiler normale gelnice aynı maradondaki gibi 2650 oluyor. Maradonda da bazen vergiler sıfırlanıyor o an gidip maradondaki npc'den kontrol edin isterseniz 2,4'den almak istiyorsanız delos'a gidene kadar maradondan alırsınız. Üstelik delos kralı daha az indirim yapıyor. Genelde maradon kralları indirim yapar. Sonuçta seçimle gelmiş halkı düşünüyorlar :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NPC THİEFLİK HAKKINDA!!!
    19 yıl önce açıldı
    weapon enchant scroll hakkında
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonulbas

1 char deloşta bırakırsan ve anahtarlar da üzerinde olursa yetişme ihtimaliniz var.

eskisi gibi vergiler sıfırlanınca 2160'dan çekilmiyor haberiniz olsun. vergiler sıfırlanınca 2.4'den çekiliyor. vergiler normale gelnice aynı maradondaki gibi 2650 oluyor. Maradonda da bazen vergiler sıfırlanıyor o an gidip maradondaki npc'den kontrol edin isterseniz 2,4'den almak istiyorsanız delos'a gidene kadar maradondan alırsınız. Üstelik delos kralı daha az indirim yapıyor. Genelde maradon kralları indirim yapar. Sonuçta seçimle gelmiş halkı düşünüyorlar :D

Vergiler tamamen düşürülünce neden 2160den çekilmiyor?
  • k2 sağolsun artık satış bu şekilde yapıyor. Önceden delos'ta ki en üst katta çıkınca ne zaman çıkarsan çık, 2,4'den alınıyordu. delos kralı %10 vergi sıfırlama hakkını kullanıca 240k iniyor ve 2160'dan alınıyordu. Ama şimdi ne zaman giderseniz gidin orda da 2650'den alım oluyor. %10 vergi inincede 2,4'e düşüyor. Kısaca durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 27 Mart 2011; 13:59:28 >
  • Dün Kronos da csw den hemen sonra bi 20-25 dakika 2160 idi ve ben bayaa bi çektim tüm charlar 199 tane buss dolu 2450 den havada gidiyor
  • ben 1 ay önce kontrol etmiştim. Acaba normal gittiğinizde 2,4 mü? Yoksa 2,650 mi? Eğer normal gittiğinizde 2,4 ise tekrar eski sisteme dönmüş demektir.

CSW günleri ve saatlerini yazar mısınız? ayrıca server'a göre günler değişiyor mu? O saat geldiğinde kontrol etmek istiyorum. Doğruysa buraya yazarım. BUS işi yapmak isteyenlerde faydalanmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 27 Mart 2011; 19:38:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonulbas

ben 1 ay önce kontrol etmiştim. Acaba normal gittiğinizde 2,4 mü? Yoksa 2,650 mi? Eğer normal gittiğinizde 2,4 ise tekrar eski sisteme dönmüş demektir.

CSW günleri ve saatlerini yazar mısınız? ayrıca server'a göre günler değişiyor mu? O saat geldiğinde kontrol etmek istiyorum. Doğruysa buraya yazarım. BUS işi yapmak isteyenlerde faydalanmış olur.

Kronos da csw günleri Çarşamba ve Cumartesi dir 21:40 gibi başlar tam hatırlamıyorum çünkü biz 20:45 gibi toplanmaya başlarız ama bu eski saate göre..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.