Şimdi Ara

DELOREAN MOD (gece çekimleri eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
0
Favori
20.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte buda sorunumun en belirgin olduğu yer lütfen bana bir çözüm bulun yoksa satacam bu lanet kasayı içine şeytan girmiş sanırım bunun

DELOREAN MOD (gece çekimleri eklendi)

ama ona gerek kalmayacak
  • çok delimanyak oldu beee satarsam namussuzum alın işte hangi mod en iyisi gerçi tamamlanmadı ama en kısa sürede tamamlanacak boyayı şimdilik boş vererdim sonra bakarım çaresine belkide bugün tamamlarım bu modu benim işim belli olmaz işte bu manyak şeyin resimleri ;
    not: başka bir kasanın psusuna bağlı

• bak dedigim gibi cok süper olmus deli dolu bence sen biraz bunaldın ama bak gör kasa bittiginde kendin bile sasıracaksın. süper gidiyorsun hic hız kesme.

Orjinalden alıntı: seventyseven

oncelıkle su beyaz kısmı yok et ıster boya ıster sök ama kaldır mesela onu guzelce kesıp oraya 120likbır fan takabılırsın

nasıl yapabiliriz bunu? nasıl sabitleriz oraya? bi yolu varmı?

Orjinalden alıntı: vvv_com

quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

oncelıkle su beyaz kısmı yok et ıster boya ıster sök ama kaldır mesela onu guzelce kesıp oraya 120likbır fan takabılırsın

nasıl yapabiliriz bunu? nasıl sabitleriz oraya? bi yolu varmı?

demek istediyini anlamadım zaten o yorumda benim diyer kasama yapılmıştı buna deyil ama sende o kasadan varsa onu kesip 120lik fan takmak istiyorsan yardım ederim

FoRmAsiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: phiber_optic

helal olsun kardesm gercekten cok güsel olmus senden böle bişi beklenirdi

çok saol yaklaşık 2-3 saat süren bir operasyondan sonra power/reset tuşlarını onardım ve lendleri yerleştirmeyi az önce bitirdim bunlar sadece başlangıç olacak kasa artık çalışır pozisyona geldi şimdi sıra bunu geliştirmede
  • geliştircen tabi kasa güzellesmeye basladıkca seninde hosuna gitmeye baslıyor dimi ben sana bastada sölemistim bu işler sabır işi bak saberttin neler cıktı ortaya bastada sölemistim simdide sölüyorum senin bu calısman bitince cok deli manyak bişi olacak
    quote:

Orjinalden alıntı: volkov_19

quote:

çok saol yaklaşık 2-3 saat süren bir operasyondan sonra power/reset tuşlarını onardım ve lendleri yerleştirmeyi az önce bitirdim bunlar sadece başlangıç olacak kasa artık çalışır pozisyona geldi şimdi sıra bunu geliştirmede

• quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

geliştircen tabi kasa güzellesmeye basladıkca seninde hosuna gitmeye baslıyor dimi ben sana bastada sölemistim bu işler sabır işi bak saberttin neler cıktı ortaya bastada sölemistim simdide sölüyorum senin bu calısman bitince cok deli manyak bişi olacak
    quote:

quote:

nerde o günler

• dostum fan kont falan yapmayı düsünüyordun en son bana sorarsan eger ve yapabilicegine inanıyorsan bu sekilde yap... ve kasayı sende benim gibi yan kullanıyorsan coolermuster mus. i yan tarafa monta etmeye calısalım derim orada daha sık durucagına inanıyorum kendi capımda biraz cizmeye calıstım yorum ve fikirlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc.kork -- 21 Eylül 2006; 22:12:13 >

• mc.kork
    kara tahta filan ne oluyor

dostum fan kont falan yapmayı düsünüyordun en son bana sorarsan eger ve yapabilicegine inanıyorsan bu sekilde yap... ve kasayı sende benim gibi yan kullanıyorsan coolermuster mus. i yan tarafa monta etmeye calısalım derim orada daha sık durucagına inanıyorum kendi capımda biraz cizmeye calıstım yorum ve fikirlerinizi bekliyorum

kusura bakma ama sana anlatmadığım birşey var masam müsait deyil bunları yapmaya masamda kasa düz duruyor sağı üstü ve altı kapalı muskeeteri oraya takmam mümkün deyil taksam bile ordan görünmez benim düşüncemde fan kontronörünü flappy yuvasının üstüne yapmak fanların iki tane olacak olan on/off tuşlarını ön taraftaki power tuşunun solundaki lendlerin diyer tarafına koymak muskeeteri en üste koymak var lcd ekrana gelince güzel olurdu ama kusura bakmasın yer kalmadı başka düşünceleri olan varsa yorumlarınızı alabilirim lcd ekrana yer kalmadı çünki yorumlarınızı bekiyorum

• valla projelerim ilk orada hayat alıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: WinPeAcE

mc.kork
    kara tahta filan ne oluyor

quote:

dostum fan kont falan yapmayı düsünüyordun en son bana sorarsan eger ve yapabilicegine inanıyorsan bu sekilde yap... ve kasayı sende benim gibi yan kullanıyorsan coolermuster mus. i yan tarafa monta etmeye calısalım derim orada daha sık durucagına inanıyorum kendi capımda biraz cizmeye calıstım yorum ve fikirlerinizi bekliyorum

kusura bakma ama sana anlatmadığım birşey var masam müsait deyil bunları yapmaya masamda kasa düz duruyor sağı üstü ve altı kapalı muskeeteri oraya takmam mümkün deyil taksam bile ordan görünmez benim düşüncemde fan kontronörünü flappy yuvasının üstüne yapmak fanların iki tane olacak olan on/off tuşlarını ön taraftaki power tuşunun solundaki lendlerin diyer tarafına koymak muskeeteri en üste koymak var lcd ekrana gelince güzel olurdu ama kusura bakmasın yer kalmadı başka düşünceleri olan varsa yorumlarınızı alabilirim lcd ekrana yer kalmadı çünki yorumlarınızı bekiyorum

• Kardeş bu fanları nereden ve kaç ytl ye aldın banada sölermisin manyak görünüyo pc yaa!!!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.