Şimdi Ara

DELOREAN MOD (gece çekimleri eklendi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
0
Favori
20.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • volkı vazgecme kardesım hem yeteneklısın hemde ıyı yapıyorsun gayette ıyı ısler cıkıyor ortaya devam eeceksın o kdr
  • arkadaşlar sizde haklısınız ama bir olay oldu orjinal intel fanı diye bir topice arkadaşın birisi amd kullanıcılarına hakaret etmişti bende dayanamadım ona hakaret mesajı arkasından hızımı alamadım bir tane daha ve bana gelen msjların arkası kesildi nezaman formda biryerlere msj atıcak olsam formda durgunluk yaşandı bir süre daha moda gizliden devam ettim dhye yansıtmadım ama bu msj olatı kafama iyice takılınca durdum artık yeni mesajlar bekliyordum ya bu mod yok olacak parçalanıp yok edilecek yada devam edecek bunu bana gelen mesajlar belirleyecek uzun bir aradan sonra bu bana gelen ilk 3 msj oldu ama arkası yok gibi hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkov_19 -- 30 Eylül 2006; 0:39:35 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatyazici61 -- 30 Eylül 2006; 0:45:20 >
  • bence bana göre tamamen kuruntu yapıyorsun buradaki halkın sana tavır yapacagını sanmıyorum yapsalardı eger iyneleyici mesajlar olurdu bu arada kasa modun deli gidiyor arkadaslar zaten demis diyeceklerini bende diim bari bu işin sonunu getirrrr bende seninki gibi bişi yapmaya karar verdim bak benim gibi insanlara öncülük ediyorsun kötümü calısmalarını takip etmeye calısacam umarım devam edersin ii calısmalar ii günler

Orjinalden alıntı: volkov_19

arkadaşlar sizde haklısınız ama bir olay oldu orjinal intel fanı diye bir topice arkadaşın birisi amd kullanıcılarına hakaret etmişti bende dayanamadım ona hakaret mesajı arkasından hızımı alamadım bir tane daha ve bana gelen msjların arkası kesildi nezaman formda biryerlere msj atıcak olsam formda durgunluk yaşandı bir süre daha moda gizliden devam ettim dhye yansıtmadım ama bu msj olatı kafama iyice takılınca durdum artık yeni mesajlar bekliyordum ya bu mod yok olacak parçalanıp yok edilecek yada devam edecek bunu bana gelen mesajlar belirleyecek uzun bir aradan sonra bu bana gelen ilk 3 msj oldu ama arkası yok gibi hissediyorum

dediğim gibi volki, sen işini yap, kasanı daha da geliştirip yeni resimler koy ozman bu topic tekrar hareketlenir
    kendimden biliyorum böle resimsiz konular pek ilgimi çekmez açıkçası yada güncellenmeyip sayfalarca uzayan konular hiiç sevmem işte bunları yap sen göreceksin bak

• aslında msj sız takıp edenlerdenım sen bayabır kayboldun .. vazgeçtıgını dusundum aslında yalan yok.. ama ınan bugun aklımdan geçtın hatta o kasanın on tarafını ne yaptı bu adam dıye ıçımden gecırdım sen devam et kımseye kafanı takma
  • volki abi bak benim dedigime vardık yine sen calısmalarını son gaz devam ettir yeni güzel resimler ekle bak burası ne oluyor cünkü senin kasan forumda eşsiz bi kasa kendi el emeginle yapıyorsun inan digerlerinden daha fazla dikkat cekecektir yada onlara oranla daha fazla akılda kalacaktır herkez gibi devamını bekliyorum
  • arkadaşlar bu attığınız mesajlarda düşüncelerimde haksız olduğumu bana ispatladınız aslında yalan yok bu yüzden vaz geçmiştim ama bir süre daha dhye yansıtmadan devam ettikten sonra pes etmiştim yakında parçalıycaktım o derece nefret etmiştim saolsun yusuf kardeşimizle bir iddaya girdik başlığı deyiştirdim ve herşey 24 saat içinde gelecek mesaja baglıydı ben gelmeyeceyine inanıyordum ama iddayı kaybettim sonra yeniden aranıza katıldım beni zincirleseler durmam artık ama biraz param olsa ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 30 Eylül 2006; 1:06:29 >
  • kimse yusufa dokunamaz arkasında ben varım abi bu arada okim ya vazcayma ben öle birini tanımıyorum ha birde istemeyerek biraz moda ara verecem yani asıl parçalar konusunda kusura bakmayın param bitti ama emin olunki bu günden başlayarak hergün ufakta olsa bir deyişiklikler olacak

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Volki sponsor oluruz sana

hani bana...? big water yollayabilirsin mesela...her yerde adını yazarım imzama seni eklerim vs.vs
  • quote:

olmaz bu benim modum ben bitirecem yardım ederseniz tadı kalmaz yani yanlış anlama kişisel birşey bu

Orjinalden alıntı: mc.kork

vazgecme diyorum abi

o da vazgeçmiyor zaten

vazgecme diyorum abi

abi kusura bakma ama bu kişiyide tanıyamadım ben kim vazgeçiyormuş

Orjinalden alıntı: InTerCeptor

quote:

hani bana...? big water yollayabilirsin mesela...her yerde adını yazarım imzama seni eklerim vs.vs

olur hacu sen ıste vapo gondereyım sana

aynı teklifte bende bulundumama dısarıdan destek istemiyor simdilik
    quote:

abi mesajlarınız en büyük desteyiniz o yeter

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: InTerCeptor

quote:

olur hacu sen ıste vapo gondereyım sana

güzeel bir radyatör ile blok yeterdi be...eheim pompaya da hayır demem..

ya volki salla senle benim yaptıklarım bu forumda sayılı..birde manta yapmışştı..bu forumda macun kullanarak kesip biçen sayısı çok az..herkes yazmasa da kıskanıyor ve takdşr ediyor merak etme..en çok da baran

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.