Şimdi Ara

DELOREAN MOD (gece çekimleri eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
0
Favori
20.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler hemen hemen herkez açıyor bu pencereyi vidalar olmasına rağmen kullanabileceyim bir fitil conta gibi birşey yokmu
  • aklıma ne geldi biliyormusunuz hani şu kombi,aspiretör ,şofben falan takan kişilerin kullandıkları ince aliminyum batlarla pencere kenarlarını kaplasam (vidaların altında kalacak 2cm enişliyinde olacak şekilde) ve aynı bantla şu ön taraf taki beyaz görünen hava tünellerini kaplasam nasıl olur (ön panel komple siyaha boyanacak) eyer uygu görürseniz hemen birtane alıp yapıcam
  • kasa henüz inşaat halindeyken aklıma ne geldi biliyormusunuz bende önceden bulunan ikisi sabit ikisi hareketli komplesinin yüksekliyi 4cm olan 4 adet tekerlek vardı bunlar kasaya monte etsem nasıl olur

neden olmasınki bir sebebimi var seninkinede olur ama dikkat ettimde seninki biraz dar ve yüksek gibi tekerlekleri biraz yanlara yakın yaparsan daha ii olur

exstadan benim birde bu tekerleklerin yüksekliyi 4 cm kasanın altına 3,5cm yüksekliyinde bir etek gibi alt taraflarda genişleyen ve bu şeyin önüne sanki araba farıymış gibi sağlı sollu küçük pencereler açıp içerilerine ışıklandırma yapmayıda düşünüyorum acaba nasıl olur???
  • enteresan olur bence dene... Ya ben kasamı yere koymuorum ki kasamın altında eski kasam var yani üstteki kasa yerden 40 50 cm yukarda duruo hem toz da toplamıyor... tekerleği napacaksın hem kutuya filan sokamazsın ayrıca kasanın üstüne binip de gezecekmisin ya? sen bilin gene de

Orjinalden alıntı: devilucifer85

enteresan olur bence dene... Ya ben kasamı yere koymuorum ki kasamın altında eski kasam var yani üstteki kasa yerden 40 50 cm yukarda duruo hem toz da toplamıyor... tekerleği napacaksın hem kutuya filan sokamazsın ayrıca kasanın üstüne binip de gezecekmisin ya? sen bilin gene de

birincisi tekerleyinde üzerine gelecek şekilde bir etek yapıcam görünmeyecek
    ikincisi ya ayakları uzatmam gerekecek yada tekerlek takmam
    üçüncüsü masanın sol altında duracak ama hemen endişe etmeyin masayada bir farklılıklar verdim ama tekerlekler için gene birşeyleri deyiştiricem neyse konumuza dönelim kablolar falan içinki bilgisayarın arkasına bakan korkudan bayılır herhalde bir yığın kablo var işte bu kabloları çıkartıp takmak için çekilip itilecek bunada kolaylık sağlamazmı

• ya kasan çok ağır heralde :) ya takarsan tabi uzatman gerekecek aman boşver hiç kasmaya değmez bence .. o kabloları bişi ile topla bidaha uğraşma ben lastik ile topluorum...
  • akka fan yuvası 8 cm nasıl kestiyime gelince üstteki fan yuvalavını nasıl kestiysem öyle yani iki tane vida ve bir odun tekniyini ilk ben kullandım herhalde nasıl oldugunu bilirsin başla bir arkadaşta aynı teknikle 120!lik yuva açmıştı kasanın üstüne
    quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69

arka fan yuvasını öyle düzgün nasıl kesebildiniz ve 12 cm mi 8 mi
  • kısaca anlatıyım diyelimki 80'lik fan yuvası açıcaksın deliyin merkezini bul çiviyle del aralarıda 4cm olcak şekilde resimdeki gibi bir tahtaya iki yane vida at vidalar diyertaraftan 1,5cm kadar çıksın bize lazım olan yer burasıvidaların bir tanesinin ucunu bile o kesim yapacak diyerinide çviyle deldiyin yere otuttur ve başla bastırarak çevirmeye bir tave deliyi yaklaşık 20 dkde çıkarttım ben tamamı kopuncaya dek çevirmeye çalış birazı koptu geri kaanı çekip kopartıyın dersen bozabilirsin hiç birşey olmazsa şişik yapabilir onun için biryerden kopmaya başladığında çevirmeye devam ederek kopart sunuca gelince olabileceyinin en iyisidir milimetrik hata yoktur ama zahmetlidir okadarda olsun demi kaliteli bir sonuç için

DELOREAN MOD (gece çekimleri eklendi)

• anladım arkadaşım teşekkürlerde bu metaller o akdar zayıfmı konserve açar gibi açabilieceğiz
  • tüm bilgisayar kasalarının metali bu yönteme uygundur enterasan bazı el yapımı kasalar hariç ki seninki benimki onlardan deyil yani bir 5dk daha uğraşırırsın en fazla nede olsa yaklaşık 1mm sac hepsi daha kalın deyil bunları kesen kağıt makaslarına benzeyen makaslar bile olduktan sonra neden bu yöntemle kesilmesinki
  • arkadaşlar yardıma ihtiyacım var sol kapaga nasıl bir fitil veya cunta kullanabilirim ve ön paneli hangi renge veya renklere boyamalıyım şuan aklımdan geçen ön paneli komple siyah yapıp hava tünelini şu ince aliminyum bantlarla kaplamak bunun yerine daha güzel gidebilecek fikirleri olan varmı???

Orjinalden alıntı: volkov_19

tüm bilgisayar kasalarının metali bu yönteme uygundur enterasan bazı el yapımı kasalar hariç ki seninki benimki onlardan deyil yani bir 5dk daha uğraşırırsın en fazla nede olsa yaklaşık 1mm sac hepsi daha kalın deyil bunları kesen kağıt makaslarına benzeyen makaslar bile olduktan sonra neden bu yöntemle kesilmesinki

o yöntemle gel benim feel i kes bakalım kesebilecekmisin :) bak hala uğraşıorum dremel bile fenalık geçirdi yeter kullanma beni dio :P

bir de adamlar kasanın ön tarafında dandik malzeme kullanıp kapaklara mı ağırlık vermşler ne anlamadım çok sağlam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 18 Eylül 2006; 16:19:52 >

Orjinalden alıntı: devilucifer85

quote:

Orjinalden alıntı: volkov_19

tüm bilgisayar kasalarının metali bu yönteme uygundur enterasan bazı el yapımı kasalar hariç ki seninki benimki onlardan deyil yani bir 5dk daha uğraşırırsın en fazla nede olsa yaklaşık 1mm sac hepsi daha kalın deyil bunları kesen kağıt makaslarına benzeyen makaslar bile olduktan sonra neden bu yöntemle kesilmesinki

o yöntemle gel benim feel i kes bakalım kesebilecekmisin :) bak hala uğraşıorum dremel bile fenalık geçirdi yeter kullanma beni dio :P

bir de adamlar kasanın ön tarafında dandik malzeme kullanıp kapaklara mı ağırlık vermşler ne anlamadım çok sağlam :(

sen kesemiyorsan ben ne yapıyım kardeşim senin feel yoksa bir santim kalınlığındamıyeme beni bir damla su bir taşı nasıl deler biraz sabir ve bak deliniyormu delinmiyormu

• bunlarda son zımparadan önceki fotolar herşey tama artık son bir zımparadan sonra boyaya geçicem nerdeyse ön tarafı baştan yarattımişte fotolar;

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.