Şimdi Ara

DELOREAN MOD (gece çekimleri eklendi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
0
Favori
20.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mc.kork

eee volkan yine bi sorun yok dimi

olmaz olurmu ön panelde sol fan tünelinin altındaki usb için ayrılan boşluktan başlayarak o bölge tamamen tahrib oldu tamda ön panelle işi bitmişken pıtır pıtır macunlar döküldü yeniden kazı macunla........

Orjinalden alıntı: sozelsters

bu sene bitermi

sanırım seneye belki
  • dostum yardıma ihtiyacın varmı baya güzel olmuş.evde anlattığında pek anlamadım ama fotoğrafları görünce insanın inanası gelmiyor. bu arada bana söylediğin ve aradığın pleksiye para yetmez. yardım alalım arkadaşlardan espiri bir yana pleksi işini halledebildinmi. ararsan yardım edebilirim kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asonket -- 16 Eylül 2007; 19:49:02 >

şimdilik sadece bir fan kontrol sistemi çalışıyor en soldaki sadece onun ledi yanıyor diye o kontrolden diğerlerine akıl çektim bide baktım odane hepside aynı fanı kotrol ediyor ve ışığı yanan söndü busefer diğerleri yanıyor sol tünelin altındaki yeri iptal ettim yeni usb yerleri bulamıyorum tabi aynı şekilde power ve hdd ledleri için yerde arıyorum kontrollere ait swiçhler var taksammı takmasammı karar veremedim ama takarsam nereye takarım onuda bilmiyorum ve kahrolası power ve reset tuşları çalışmıyor ha unutmadan fanlarında bikaç ledi çalışmıyor bugün bakıcaz artık bi çaresine işte bunlarda son görüntüler

DELOREAN MOD (gece çekimleri eklendi)

DELOREAN MOD (gece çekimleri eklendi)

• abi topla şu pc ı yhaa mod süper amma toplama 0 sıfırrr

Orjinalden alıntı: hahomaru

üşenmezsen ön kapağı söküp bana gönder...sana bi güzellik yapıcam...bu kadar emeğe ön tarafta mavi şimşekler yakışır

abi dur allah aşkına daha zaten tam anlamıyla bitmedi elektronik zımbırtılarda proplemler var ön kapakta zaten dandik bişi oldu tutkal olarak soğuk silikon kullanınca kasanın yerini değiştirmeye gelmiyor polyesteri çatlatıyor burdan kargoya 1 parça veririm karğodan sana çok parça ulaşır birdahaki sefer silikon yerine kalın zımparayla tahriş edilmiş yüzeye polyesterle birlikte perçin kullanarak yapıcam ve değişen hava şartlarına aldırış etmeyen malzemelerle baktık el altıda kontraplak 4 mm mdf falan var silikon bilmemne hadi başlayalım dedim hava değişti çatladı hava değişti yarıldı şişti kabardı bilmemne anca bitti yine bir aksilik olursa komple söküp parçalayım plastik alüminyum vs gibi hiçbişiden ektilenmeyen parçalar kullanıcam zaten bu hali şimdilik kalıcı değil şimdilik bi bitiriyim daha sonra yeniden el attığımda alta ek bir bölme ve ön tarafa ön hanelin devamı şeklinde bir ek tabi ayrı bişey ön kapagın bu halide bana feel gibi geldiği için tabi görüntüsü değil hatları feeldeki gibi kapak yapmayıda düşünüyorum tabi kapak nekadar şekilli bişi olur bilmiyorum belki şuanki modaya uyar muskeeterlerden birini kapağa monte ederim

• ya ıyı guzelde cok metal war kasada mubarek robokop dıkkat et elektrık kacagı fln olmasın carpılma.. kasa guzel olmus baya tebrıkler projeye uyumlu olmus

AMD x2 6400+ 3.2Ghz@3.6Ghz || Asus Mainboard || Corsair 2*1Gb 677Mhz Dual ddR2 || Creative X-Fİ Fatal1ty || Asus DVD-RW || Samsung 2*500Gb Sata2 || MSi 8800GTS VGA || Feel Hurricane II 1000W || Logitech g15 || Logitech g7 || Asus 22'' LCD || Logitech 5*1 1000W

• he bıde kusura bakma dost acı soyler ama cok dagınık calısıyon yardım ıste gelelım ayıbsın ama daha derlı toplu pls

AMD x2 6400+ 3.2Ghz@3.6Ghz || Asus Mainboard || Corsair 2*1Gb 677Mhz Dual ddR2 || Creative X-Fİ Fatal1ty || Asus DVD-RW || Samsung 2*500Gb Sata2 || MSi 8800GTS VGA || Feel Hurricane II 1000W || Logitech g15 || Logitech g7 || Asus 22'' LCD || Logitech 5*1 1000W

• ona harcadıgın parayla server kasa alınır be abicim ama yinede olsun insanın ilk göz agrısı o kasa
    bu arada gri hiç olmamıs kenarları gri ön kısım siyah olabilirdi
    Açtığın konu sayfalar sürüyor ve insanlık tarihinin gelişimi gibi.. Açılışta normal oem bir kasa ile başlıyor olay, sonra kasanın o olmadığını anlıyoruz, ortalarda acaipleşiyor, sonra sonlara doğru iyice anlamsızlaşıp en son resimlerde bi sonuca ulaşıyor. Fakat dostum bu kasanın yapılacak çok ama çok işi var. Yani buna yılın modu değil, "yılın mod uğruna yapılan uğraşısı" diyebiliriz. Umarım daha güzel sonuçlara ulaşacaksın, fakat şimdilik yılın modu değil..

Ne olursa olsun, eline sağlık Forumda pek çok insanın idrak edemediği şey şu: bunla uğraşmaktan zevk almaktır asıl olay.
    VOLKAN A yeni kasa alıcaz bıktık artık 9763497265924 yıldır bu kasa bitmiyor diyenlerin yarımlarını esirgememesini diliyoruz
    Destekleyenler volkan yazıp 7245 e kısa sms atsınlar.
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.