Şimdi Ara

DELOREAN MOD (gece çekimleri eklendi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
0
Favori
20.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadı hayırlısı azkalmış bu sefer bitiyor galiba

BİTMEEEZ diyo böyle uzatarak

Orjinalden alıntı: scarab

hadı hayırlısı azkalmış bu sefer bitiyor galiba

abi bu kasayı bilmiyormuş gibi konuşma lütfen bu kasa bitmeeeeeez bugün hayırlısıyla ayağa kaldırmayı başardım bazı şeyler test edilmedi henüz hiç tahmin etmiyceğim yerlerden proplemler çıktı düzeltebileceğimi sanmıyorum şuan deloreandan yazıyorum ve sıcaklıklar inanılmıyacak şekilde yüksek olmakla birlikte traktör gibi ötüyor sistemde bir sorun çıkması şuanda kaçınılmaz gibi duruyor ama bir sorun çıkmazsa süzeltilemeyecek sorunların olduğu yerleri kesip atıp yenilerini yapıcam geriside fazla zor değil en az 2 aylık işi var

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

içimden bi ses
    hemde çok derinden
    Öyle böyle değil

BİTMEEEZ diyo böyle uzatarak

abi banada çoook derinden bir ses aynı vurguyla aynı şeyi diy aa bakalım sonu ne olucak busefer hiçbişi değiştirmeden sona doğru gidicem eğer bilgisayar infilak etmezse

DELOREAN MOD (gece çekimleri eklendi)

http://img502.imageshack.us/img502/5120/mod14lu7.jpg

Ben bunda modu ilerletirim aslında ama kararsızım.Sizce feel kasaların yeni çıkanları var onlardan mı alıp onlar üzerin de mi çalışsam yksa server kasa alıp server kasa mı modlasam ve yoksa bu resimdeki kasa üzerinde mi uğraşsam?? Siz nedersiniz? Modu ilerletmek derken mesela lcd ekran işiyle başlayabilirim...

Karar vermeme yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

Arkadaşlar modumun şuan ki hali (Cep tel kamerasıyla çekildi) resimdeki gibi;

http://img502.imageshack.us/img502/5120/mod14lu7.jpg

Ben bunda modu ilerletirim aslında ama kararsızım.Sizce feel kasaların yeni çıkanları var onlardan mı alıp onlar üzerin de mi çalışsam yksa server kasa alıp server kasa mı modlasam ve yoksa bu resimdeki kasa üzerinde mi uğraşsam?? Siz nedersiniz? Modu ilerletmek derken mesela lcd ekran işiyle başlayabilirim...

Karar vermeme yardımcı olursanız sevinirim

abi benim konumu en başından incelediysen kullandığım bu kasanın nekadar dandik apta bir kasa olduğunu görmüşsündür ve şuanki hali birde bitince bakmanı tavsiye ederim yani demek istediğim şuki o tip kasalar herkezde var modun asıl amacıda güzel bir görüntü ve farklı bir kasa değilmi ? ozaman elindekini kullanmalısın ben buna benzer bir kasayı bu formda daha önce görmedim biraz hayal gücünü ve el becerini kullanman gerekiyor sen ne yapmak istediğine karar ver sadece ben bizzat yardımcı olurum vormdaki dğer herkez gibi takıldığın ,yapamadığın yerler için

mach-lll@hotmail.com online olduğum sürece herzaman yardım ederim

• teşekkürler haklısınız aslında çünkü feel kasalar zaten modlanmş kasalar.

ön panelde birsürü kontrol zımbırtısı vardı şimdi neyapsam yoksa böyle sademi kalsa bilmiyorum

bunlarda eski çizimlerimdi

bu ve bunun gibi parçalarla artık sağlam oldu güven veriyor

bu yaratıkların devir ayarlarını iyi seçmeniz gerekiyor yoksa azıyorlar

acaba diyorum hazır başlamışken monitörüdemi modlasam

buda busabahki hali ön panel siyah diye işi yok demeyin boyasız bekleyince havanın etkesiyle hertarafı çatlamış çatlakların tümü yüzeysel onlara bir el atıp tekrar beklerken bozulmasın diye fırçayla boyamıştım

iskelet boyandı

ardınlatma olarak böyle bişi düşündüm ama bu halleriyle üzerlerinde ledleri yok bana yetersiz gelicek gibi geliyor ama bakalım ne olacak

hata yapmadan sürücü yuvalarını yerleştirmeye çalışıyorum

kasa yavaş yavaş şeklini almaya başladı gibi sanki

ama henüz dışıyla içini birleştirmediğim için dengesiz görünüyor resimde

bu resmin hepsini makineye sığdırabilmek için yapmadığım şaklabanlık kalmadı ahtapot gibi bişi oldu bu açılınca kocaman bişi oluyor

bu kasanın arkasında eğzoz yeri yok ,yoktu ,olmayacak radyatörün fortumlarını ve gerekirse başka şeyleri geçirmek için bir boşluk bıraktım kesmemesi içinde bir kablo kullanarak kenarları kapattım

birde cenaze falan vardı yatılı misafirlerimiz falan geldi heralde bugün kabasını bitirirdim ama artık sonraya kaldı

• Süper gidiyor eline sağlık.
  • yaklaşık 3 ay önce kaldığı bir yerde okumuştum bu topiği... ve şimdi bir kez daha baştan sona kadar okuyunca, hem tüylerim ürperdi hemde gaza geldim diyebilirim. bu azim, bu istek, bu inat sende oldukça bu kasa biter ve daha neler neler çıkar karşımıza. dizi program bile yapılır discovery'e.

fikir güzel, işçilik güzel, anladığım kadarıyla renkler de güzel olacak gibi görünüyor. amerikan otomobili havası olacak gibi geldi bana biraz. hani kaput falan gibi açılan yan kapak... bence kenarlara veya uygun yerlere nikelaj görüntüsü vermelisin. boya veya sticker veya gerçekten nikelaj kaplı parçalar veya aliminyum parçalardan şık bir çerçeve olabilir. veya klasik bir amerikan otomobili deseni de olabilir. mesela beyaz şerit gibi. (dodge viper hesabı)

ayrıca bittiğinde önünde duracak olan bu metal yığınına hayranlıkla bakacağını ve onu bir metal yığınından çok sanat eseri gibi göreceğin de kesin. çünkü bu kadar emek, hastalıklar, pişmanlıklar pes etmeler ve geri dönmelerden sonra bu kasa senin için bir evlat. artık onu kendi ayakları üstünde durabilecek hale getirmelisin.

kolay gelsin.

• Ellerine sağlık.Müthiş oluyo.Hakikaten komple baştan bir mod olmuş.1 plexy 2 neonla iş bitmiyo demek ki
  • şeffaf kasa yine sen haklısın kasayı bugünki koşuşturmaların arasında bitirdim denilebilecek kadar bitirdim tam birazda keyfime bakıyım derken hdd de sorun çıktı yarım saat onunla uğraştım şimdi sorunsuz çalışıyor birazdan resimleri upload ederim

Orjinalden alıntı: volkov_19

şeffaf kasa yine sen haklısın kasayı bugünki koşuşturmaların arasında bitirdim denilebilecek kadar bitirdim tam birazda keyfime bakıyım derken hdd de sorun çıktı yarım saat onunla uğraştım şimdi sorunsuz çalışıyor birazdan resimleri upload ederim

bu kasayı üzeri olmadanki son görüşünüz sanırım artık istesemde üstünü çıkartamıycam

birleştirmeye başladım hiç üşenmeden kasayı perçin manyağına çevirdim tabi arada parmaklarıma falanda perçin atmaya çalıştığım oldu

resimde fazla belli olmuyor ama biraz ölçüyü kaçırıp fazla bastırınca mdf teneke kasa bi baktım boyu kısalıyo oraya buraya doğru psu yuvası falan bükülmüş neyse sorun değil rahat büküldüğü gibi rahat düzeltiliyo birde profillere perçinle sabitlenince bükülme sorunu falan olmayacak

buda perçinleme işi bittikten sonraki hali artık sağlam

sıra geldi psu fanına çıkartabildiği kadar gürültü çıkartmaya çalışan dönsemmi dönmesemmi düşüncesinde dönen fandan sonunda kurtuluyorum

karşılaştırmalı bir deneme ve psu fanı elveda yeni fanı yerine taktım fakat aksilikler bitmek bilmiyor ledlerden ikisi keyfine göre yanıyor amaaaan banane isterse yanmasın

ilk elemanlar yerlerinde psu - radyatör pompa ve hazne daha sonrada anakart gelicek birdaha anakartı değiştirene dek çıkmamak üzere

nerdeyse bgünki işim bitti

block yok alıncaya dek stok fanla idare edicez

ön panel ise düzgün bir boya ve birazda hareket istiyor

tekrar çalışmaya bilir korkusuyla hddyi orda öylece bıraktım

bütün kablo vs görünmemesi gereken herşey burda plexleri alıp takınca bu ratafı içerden boyuyarak kapatıcam ama sadece boyayla bitmeyecek değişik fikirlerimde var ama uygulayabilecekmiyim bilmiyorum

• Gayet güzell! Daha bitmemiş ama.Boya istiyo öncelikle.Daha çok fikir çıkartılabilir.Çıkaracağınızdan da eminim.Herşeyden öncesi kasa kendinden emin duruyor.O kapağın tarzı da buna çok benzemiş

tebrikler
  • volkov 19 tebrikler valla gerçekten güzel olacak. bitmiş halini biraz canlandırdım kafamda. ben de inanamadım. ama dediğim gibi olacak bak göreceksin. kendine bile inanamayacaksın sonunda. güzel güzel. çalışmaya devam. kolay gelsin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.