Şimdi Ara

DELOREAN MOD (gece çekimleri eklendi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
0
Favori
20.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olm nelerle urasıyorsun ya aşık olmayacaksın abi yoksa hayatta yasamazsın hizmet edersin
    quote:

Orjinalden alıntı: volkov_19

quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

öfff volkan yapma yaa yine ne var aynı şeyler hep

aynı şeyler deyil abi eski sevgilim ta bilmem nereden benim için geleceyini söyledi ama şimdiki sevgilimede bugün buluşma sözü verdim saat gecenin üçü kızlar habire msj atınca kafayı yedim azdaha intihar bile edecektim o derece burdaki hastalanmış hiç bukara sevinmemiştim eskiside oyuna getirdi beni buseferde burdakine fene üzüldüm hastalandı diye yani anlayın artık evden kaçacaktım birkaçgün gelmiycektim ama sevinmeyin risk hala geçmiş deyil

• quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

olm nelerle urasıyorsun ya aşık olmayacaksın abi yoksa hayatta yasamazsın hizmet edersin
    quote:

quote:

öfff volkan yapma yaa yine ne var aynı şeyler hep

aynı şeyler deyil abi eski sevgilim ta bilmem nereden benim için geleceyini söyledi ama şimdiki sevgilimede bugün buluşma sözü verdim saat gecenin üçü kızlar habire msj atınca kafayı yedim azdaha intihar bile edecektim o derece burdaki hastalanmış hiç bukara sevinmemiştim eskiside oyuna getirdi beni buseferde burdakine fene üzüldüm hastalandı diye yani anlayın artık evden kaçacaktım birkaçgün gelmiycektim ama sevinmeyin risk hala geçmiş deyil

yusuf en güzel cevabı vermiş ehehe bekarlık sultanıktır dimi leyn yusuf

giyimime ıvırıma zıvırıma karışan yok en azından eskisi gibi ayda 1000+ kontör harcamıorum

ohh be itiraf güzel şey takma volki kafaya
    ama sana önerim hangisini GERÇEKTEN seviyorsan onunla devam et ve diğerini uzatma açık açık söyle ama kırıcı olma

bunu otur biraz karanlık biyerde düşün bak birini daha çok sevdiğini farkedecen işte o senin

• abiler benim ön paneli bilirsiniz nasıl bir plastik kullanmışlarsa anlamadım boyayı atınca altta plastık eriyip krış krış oluyor e buda boyaya yansıyor anladığım kadarıyla boyanın içindeki tinerden etkilenerek eriyor acaba nasıl boyayabiliim ön tarafı ???? acele yardımınıza ihtiyacım var mod yarım kaldı

abiler benim ön paneli bilirsiniz nasıl bir plastik kullanmışlarsa anlamadım boyayı atınca altta plastık eriyip krış krış oluyor e buda boyaya yansıyor anladığım kadarıyla boyanın içindeki tinerden etkilenerek eriyor acaba nasıl boyayabiliim ön tarafı ???? acele yardımınıza ihtiyacım var mod yarım kaldı

ön tarafa boyadan önce iyi zımapara üstüne astar sprey şeklinde var sanırsam onun üstüne boya olursa çok güzel sonuç alınır die düşünüyorum

quote:

abiler benim ön paneli bilirsiniz nasıl bir plastik kullanmışlarsa anlamadım boyayı atınca altta plastık eriyip krış krış oluyor e buda boyaya yansıyor anladığım kadarıyla boyanın içindeki tinerden etkilenerek eriyor acaba nasıl boyayabiliim ön tarafı ???? acele yardımınıza ihtiyacım var mod yarım kaldı

ön tarafa boyadan önce iyi zımapara üstüne astar sprey şeklinde var sanırsam onun üstüne boya olursa çok güzel sonuç alınır die düşünüyorum

kesin garantili sonucu verecekse alıyım abi deneyim ama kesin sonucu verecekse kesin sonuç ihtimaline ne diyosun %100'mü?

• abicim ben sunfix aldım metal plastik karısımı bi macunmus kurudugu zaman iki arabayı bile ceker diyorlar onu kullanayım eger işe yararsa sanada tavsiye ederim 6 ytl gibi bi fiyatı var kuruduktan sonra boyayı cok güzel tutoyr diyorlar ama denemek lazım su ön panele dalacagım zamana saklıyorum o zamana kadar beklersen bekle beklemem diyorsan sende git bi sun fixi arastır derim
  • sabır sabır sabır artık biyere kadar zaten wındowsta etkinleştirilemiyor 30 gün sonra kapanacak bilgisayar eyer 30gün içinde bi çözüm bulamazsam birdaha format atıpda açmıycamda öle kalacak paketleyip kaldıracam belki ilerde bigün yeni bir xp drıveri alıp yeniden format atarım ama xp 120$ ve bende günlük 1 lira biriktirebiliyorum siz hesap edin nezaman olur bu şimdi bilgisayarı orjinal kasasının içine koydum ful orjinal hale getirdim ve şimdide bu modladığım kasayı parçalıycem yoksa o beni parçalıycak pisikopat etti beni en ufak parçasına kadar bölecem şimdi

Ben sana adresimi pm le gönderiyim. Sen kasayı bana kargola. Ben devam etmeye çalışırım

Ama geri göndermem şimdiden söyliyim =)))

Orjinalden alıntı: gokhantoros

hocam parçalama yazıktır günahtır.

Ben sana adresimi pm le gönderiyim. Sen kasayı bana kargola. Ben devam etmeye çalışırım

Ama geri göndermem şimdiden söyliyim =)))

abicim bu kasanın ölüsüde diriside banimdir kimseye yollamam
    yolasam bile geç kaldın şimdiden 4 parça oldu
    ve belki ilerde (1-2yılkadar)yeniden modlamaya başlarım
    ama busefer sadece ön panel evrim geçirmeyecek alıcam elime dremeli komple baştan yaratacam kimbilir belki wındows güncelleştirmeyi yaparsam dremelide 1-2 ay içinde alırsam aldığım gün başlarım ama dediyim gibi komple başta yaratacam herbir parçasını ve belki bantaboyunki gibi bile olabilirki kaçınılmaz son bu olacak
    ama moda yeniden devam edersem etmeyedebilirim

• ve nekadar parcası varsa hepsini acımadan böldüm ve parçalarken baya bi hasarda verdim ama parçalarken yeni yapacağım mod çalışması içinde parlak fikirler edindim yeniden geldiyinde modifikasyonda 1 numaralı kasa olacak ve bunlarda parçaları şimdi güzelce itifleyip kaldıracam

DELOREAN MOD (gece çekimleri eklendi)
    Dolandırıcılar (Dikkatli Olun): Murat Aydın (ziraat bankası), Murat Caner (akbank,enpara,paypal) Ramazan Kapçak (Garanti Bankası) Dikkatli olalım.Hatice Polat ve İsmail Hakkı Aydın ve Ekrem akça bu isimlerin tamamı dolandırıcıdır .

muho06 hakkında:http://forum.donanimhaber.com/m_86584009/f_//tm.htm#91149128
  • quote:

Orjinalden alıntı: muho06

başımız sağolsun

abi hemen helvasını yemeyin bekleyin biraz sadece komaya girdi

quote:

başımız sağolsun

koma mı dostum sen bunu uyandır ayakta duramaz 500 promil gıbı duruyor neyse her bitiş bir başlangiçdır zaten kasa kendını çok kasmıstı son zamanlar...

• abi komadan çıkacak ama bu biraz paraya ve wındowsun atitive işlemine bakıyor bu ikisi gerçekleştigi zaman komadan yeni doğmuş bi bebek gibi farklı bir halde çıkacak eskiden olduğu gibi olmayacak 80li yılların ihtiyarı yeniden canlandığında bammaşka olacak
    quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

quote:

quote:

başımız sağolsun

koma mı dostum sen bunu uyandır ayakta duramaz 500 promil gıbı duruyor neyse her bitiş bir başlangiçdır zaten kasa kendını çok kasmıstı son zamanlar...

• helal valla
    millet toplar sen dağıtırsın!!!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.