Bildirim
Dell Vostro 5470 - Yükseltme seçenekleri?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ram slotu 1 adet.8gb'a kadar destekliyor.8gb ram takarsan, laptopun kendisiyle beraber gelen ram boşa çıkar.alacaksan kesin garanti kampanyasıyla kliksa'dan al, hesabın yoksa gerekirse hesap aç, fiyat çok uygun oluyor. -
:) mesajda sazanlık yapmışım sildim, bilgi için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theruler -- 19 Eylül 2014; 1:15:30 > -
söylediğin gibi 1500'lük makine bir anda 1200'e düştü, bir de kredi kartı olarak advantage kullanınca 100 tl puan veriyormuş umarım sorunsuzca ulaşır, heyecan yaptım şimdiden :) -
bende de aynı laptop var.ben de bilgisayarımın performansını artırmak istiyorum ama eski rami çöpe atmak istemiyorum. başka bir çözümü var mı hızını veya performansını artırmak için?
-
ayrıca bi soru daha sormak istiyorum. 8gb ram almak istesem hangi markayı veya hangi modeli almam gerekir? DDR4 DDR3 DDR5
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptop power tuşuna basıyorum açılmıyor
- msi klavye rengi değiştirme
- amd radeon graphics iyi mi
- heifer hangi markanın yan ürünü
- monster seri no öğrenme
- m2 vs m3
- bilgisayar hızlandırma
- lenovo legion go 2
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X