Şimdi Ara

dell servisi yalancı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben 3 ay önce dell pc aldım. Aldıgımda yerinde servis var didiler cihaz 1 ay önce kucuk bir arıza yaptı dell tel ardım yardımcı oldular sorunu cozduler sordugumda yerınde servisiniz var mı evt szin cihaza var herhangi bir problemde yerınde servis uygulanıcak ddediler . 3 gündür fan dan sesler geliyordu bugun aradım fan arızlı cıktı degişmesi lazım mış dediler.tm dedm ev adresi aldı sonradan sizin cihaza yerınde servis yok sizin gedirmeniz lazım anlşmalı oytek servisine dediler. bende kabul etmedım cun ku bu cihazı almaın en buyuk sebebi evinde servis uygulamasıydı bu durumda ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim .. birde son olarak dell almadan cihazın yerınde serisi vrmı kontrol ettırın....tşklr

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga.26

selam arkadaşlar ben 3 ay önce dell pc aldım. Aldıgımda yerinde servis var didiler cihaz 1 ay önce kucuk bir arıza yaptı dell tel ardım yardımcı oldular sorunu cozduler sordugumda yerınde servisiniz var mı evt szin cihaza var herhangi bir problemde yerınde servis uygulanıcak ddediler . 3 gündür fan dan sesler geliyordu bugun aradım fan arızlı cıktı degişmesi lazım mış dediler.tm dedm ev adresi aldı sonradan sizin cihaza yerınde servis yok sizin gedirmeniz lazım anlşmalı oytek servisine dediler. bende kabul etmedım cun ku bu cihazı almaın en buyuk sebebi evinde servis uygulamasıydı bu durumda ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim .. birde son olarak dell almadan cihazın yerınde serisi vrmı kontrol ettırın....tşklr

Tazminat davası aç ama süper avukat tutman lazım donlarına kadar alırsın kazan mübarek olsun ayrıntıları avukat anlatır

• tüketici haklarını arayıp konuyu anlattım onlarda yazılı kagıtınız yanı kanıtınız varsa mahkemeye boşvuru yapabilirsiniz dediler.Ama yoksa hiçbir şey yapamassınız dediler bu durumda sanırım tazminat olayı zor gibi....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.