Şimdi Ara

Dell Inspiron N5050 i5 Wireless Driver Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş bilgisayarı bugün aldım. Ubuntu kuruluydu içinde. Win 7 32 Bit'e çevirdim. Sitesinden bütün wireless driverlerini indirmeme rağmen hiç birisi olmadı. Bir türlü tanıtamadım wireless'i. Kafayı yedim resmen. Yardımcı olan biri olursa cidden çok duacısı olurum.



  • mutlaka bi yanlışlık vardır. aygıt yöneticisinden baktıgınızdada durum aynımı? eger ord tamam ise zira pc üstündeki tuşlardan wirelese açman gerekiyo olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kmlhyt

    mutlaka bi yanlışlık vardır. aygıt yöneticisinden baktıgınızdada durum aynımı? eger ord tamam ise zira pc üstündeki tuşlardan wirelese açman gerekiyo olabilir.

    aygıt yöneticisinde yüklenmemiş gözüküyordu zaten hocam. sonunda hallettim sorunu. n5050 nin driverları arasında yoktu. baska bir program vasıtasıyla baktım donanım ismini ve buldum. aynı sorunu yasayanlarhttp://www.dell.com/support/drivers/us/en/04/DriverDetails/Product/inspiron-17r-se-7720?driverId=KRXNR&osCode=W764&fileId=3080251513 bu linkteki dosyayı indirip kursunlar sorunları halledilmiş olur. size de ilginiz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.