Şimdi Ara

DELL INSPIRON N5010 (15R) - Kullanıcıları Kulübü (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.888
Cevap
33
Favori
625.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende TTnetin kampanyasından İ3 15R modelinden aldım. Ürün gayet güzel ve hızlı çalışıyordu. Fakat geldiğinden beri video sitelerindeki 360p görüntüleri açmaya çalıştığımda sürekli yeşil ekran veriyordu ve video kartı yanıt vermeyi durdurdu yazıyordu. En güncel Catalyst sürücüsünü yüklememe rağmen bu sorun düzelmedi. Bilgisayar ile gelen kurtarma sürücüsüyle format attım ve Windows 7'yi yeniden yükledim. Aynı sorun devam ediyor ve bilgisayar ilk açılışında mouse imleci hareket etmesine rağmen masaüstü donuyor. böyle bir olay yaşayan varmı acaba ?
  •  DELL INSPIRON N5010 (15R) - Kullanıcıları Kulübü

benim hdd sizlerden daha düşük driverdanmı yoksa yükledigim programdanmı anlamadım
    bende nevsehirli arkadas gibi soyle kaliteli bir sogutucu fanmı alsam acaba o kadar para verdik notebooku aldık zalman mı alsam
  • dün gece bahsettiğim işlemleri gerçekleştirdim.sıfırdan format bios güncellemesi.driverlarıda sırasıyla kurdum.makine oldukça iyi.win değeri 5,8 oda hard diskten kaynaklanıyor.her şey güzel tamamda bu bilgisayarın özgün yazılımları lazım bana.ne bilim web cam kullanıcı arayüzü, dell dockdell in kendine has yazılımları yani.bunları nerden bulabiliriz.sitesindeki driverların iiçinde yok. dell inspron 5010 g74f45 yada g74p45. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  • Ben de dün aranıza katılmış oldum. G74P45 aldım. iki küçük sorunla karşılaştım biri harddiskin tek parça olmasıydı ama onu kolayca hallettim tabi. Diğeri 1 ölü pixel olmasıydı. Kenarda olduğu ve bazı renklerde ancak dikkat edildiğinde görülebildiği için hiç rahatsız etmiyor Bu arada bimeks deki 14 aralık indiriminden almıştım 1.700 tl'den. işletim sistemsiz modeliyle aynı fiyata geldi

Oyun performansı çok iyi gerçekten. Elimde hangi oyun varsa en yüksek ayarlarda çalıştırdı. Artık daha çok grafik isteyen oyunlara yöneliyorum sırf bilgisayarın zorlandığını görmek için yalnız eski oyunların bazıları 1366x768 çözünürlüğe destek vermediği için biraz daha küçük çözünürlükle oynamak zorunda kalabiliyorsunuz.

Bilgisayarın biraz gürültülü çalıştığını söyleyebilirim. Ama o kadar ısındığı halde kendini ayakta tutmayı başardı. Bu yüzden katlanıyorum biraz fan sesi çıkarmasına

Kısaca her ne kadar bilgisayarı kullandığım 2. gün olsa da almayı düşünenlere tavsiye ederim.

• hayırlı olsun.oldukça uygun almışsın.ayrıca yardımın içinde teşekkürler.sizden bi ricam daha olucaktı.eğer formatlamadıysanız ekran la başlattaki program listesinin resimlerini paylaşabilirmisin?
  • Dell çok iyi bir alet ama parçaları pahalı dikkat.
  • Bütün başlığı okudum bundan önce. Bende haftaiçinde bimeksten G46H45 modelini ( i5 460M, 4 gb ram, 5650 1 gb....) alacağım yüksek ihtimal.

Aklımı şu kurcaladı. Wireless ın iyi olmadığında bir arkadaş bahsetmişti, DELL 5010 kullanan arkadaşlarımın bu konuda yorumu nedir ? Çünkü artık günümüzde avmlerde, evde, iş yerlerinde wireless mevcut. Şahsen benim içinde wireless büyük önem taşıyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlar teşekkkürler..
  • Arkadaşımda PB TK81 var mesela modemi salondaymış, odasına gidince 500-600 kb/sn olan hız odasında 50-60 oluyormuş. Bence ciddi bir düşüş bu. DELL dede bu kadar varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayramanil

Bütün başlığı okudum bundan önce. Bende haftaiçinde bimeksten G46H45 modelini ( i5 460M, 4 gb ram, 5650 1 gb....) alacağım yüksek ihtimal.

Aklımı şu kurcaladı. Wireless ın iyi olmadığında bir arkadaş bahsetmişti, DELL 5010 kullanan arkadaşlarımın bu konuda yorumu nedir ? Çünkü artık günümüzde avmlerde, evde, iş yerlerinde wireless mevcut. Şahsen benim içinde wireless büyük önem taşıyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlar teşekkkürler..

İstanbulda isenwww.sadecenotebook.com' dan 1600 e alabilirsin sanırım. Yerleri Üsküsar'da. Bimeks biraz daha tuzludur.
    Ben Giresun'da olduğum halde 4. alışverişimi yaptım bu siteden. Tavsiye ederim.

Ben aynı modeli Salı günü aldım. Aynı gün kargoya verdiler. İmkanın varsa git gör derim.
    Tabii kyaslamak gerek. Hayırlı alışverişler.

ATI 5650'den şaşmayon derim

• wireless iyi bi sıkıntı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tripolis

quote:

Orijinalden alıntı: bayramanil

Bütün başlığı okudum bundan önce. Bende haftaiçinde bimeksten G46H45 modelini ( i5 460M, 4 gb ram, 5650 1 gb....) alacağım yüksek ihtimal.

İstanbulda isenwww.sadecenotebook.com' dan 1600 e alabilirsin sanırım. Yerleri Üsküsar'da. Bimeks biraz daha tuzludur.
    Ben Giresun'da olduğum halde 4. alışverişimi yaptım bu siteden. Tavsiye ederim.

Ben aynı modeli Salı günü aldım. Aynı gün kargoya verdiler. İmkanın varsa git gör derim.
    Tabii kyaslamak gerek. Hayırlı alışverişler.

ATI 5650'den şaşmayon derim

sadecenotebook.com tavsiyeni düşüneceğim çünkü şu an Eskişehirdeyim.Son olarak Wireless nasıl acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayramanil -- 20 Aralık 2010; 14:56:24 >

• DOlar kurundan dolayı fiyatlarda büyük bir yükseliş var... Acaba bildiğiniz bir site varmı şöyle ucuz yollu kampanyalı olan.... (5010 alamadık gitti yalan olacak vallaha...)
  • valla ben bu dell n5010 aldığıma alacağıma pişman oldum 1 aydır uğraşıyorum free dos aldım .5kere format attım kitleniyor sıfır pcc anladım bir işletim sistemi alsam maliyet 1650 çıkıyor ben hiç memnun değlim arkdaşlar .bıktım bu pccc şeytan diyor vur bir kere yere bir senden alsın birde yerden offffff
  • sorun kurulumda olabilir çok dardaysan yardımcı olabilirim.7 64 bit kurduktan sonra driverlarını sırasına göre kur.önce chipset sonra ekran kartı ve gerisi.ben memnunum şimdilik bi sorunum yok çok şükür...
  • Arkadaşlar bu bluetooth sorununu ne yapabiliriz? Driver ı yüklemeye çalıştım dell in sitesinden ama bir yerden sonra kablosuz anahtar falan filan diyor, F2 ye basıyorum hiçbir şey olmuyor.
  • Tt net in verdiği dell 5010 da ekran kartı 512 mb.Ama normalde 1 gb olması gerekmiyor mu.
  • Bende dun aksam gittim Vatan Bilgisayardan aldım.. G46H45 modelini. 1648 tl
  • bende world card olmadığı için sadecenotebook.com dan almayı düşünüyorum yarın. fakat siteye ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. Arkadaşların yorumlarını alabilir miyim sadecenotebook.com hakkında ?
  • Arkadaşlar pcdepo.com'dan DELL INSPIRON 5010 T37F23 i3-370M 2GB 320GB 15.6 bilgisayar aldım( Freedos) . Elime dün akşam üzeri ulaştı. Bende 12 saat şarj ettikten sonra bugün işletim sistemini kurdum Windows7 Ultimate 32 bit , adaptörü çıkarıp pile geçtiğimde bilgisayar kapanıyor. Pil şarj düzeyi tam gözüküyor. Pili çıkarıp 15 dk sonra tekrar denedim düzelmedi. Her seferinde kapanıyor, acayip canım sıkıldı. Sizce nedeni ne olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baeren

valla ben bu dell n5010 aldığıma alacağıma pişman oldum 1 aydır uğraşıyorum free dos aldım .5kere format attım kitleniyor sıfır pcc anladım bir işletim sistemi alsam maliyet 1650 çıkıyor ben hiç memnun değlim arkdaşlar .bıktım bu pccc şeytan diyor vur bir kere yere bir senden alsın birde yerden offffff

Kardeş yere Vurma Eger Vurursanda Haberim Olsun Parçalarını alırım Ben Vurdum Yere
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.