Şimdi Ara

Dell Inspiron 7577 GTX 1060 Max-Q (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
11
Favori
38.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oradaki arkadaş sorunsuz olduğunu belirtmiş. Ben normalde n11 üzerinden alacaktim oem keyi fakat zam yaptilar. Eskiden 40tl iken şimdi 90tl oldu. Onlara da göz atabilirsin. N11 üzerinden windows 10 yazsaniz gelir.
    Oem key nedir bir araştırın isterseniz. Ben şahsen oem key tercih etcem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam, satıcı sağlam duruyor göz attım.

Ekledım listeye bakalım :)
  • cgunay C kullanıcısına yanıt
    Aynen vatan indirmiyor nedense. Kdv indirimi yapıyor ama eskisi gibi yapmıyor. Eft fiyatı çok iyi ebrarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Vatan'ı müşteri hizmetleri kapanmadan aradım bu akşam.

Müşteri temsilcisi bayana ürünün yılbaşından önceki (30-31 Aralık) KDV indiriminde 5460 TL olduğunu fakat son üç dört gündür yapılan KDV indirimlerinde 5900 TL civarlarında seyrettiğini belirterek ürünün fiyatının yanlış yazılıp yazılmadığını sordum. Ürünün o zaman 5400 civarlarında olmasının sebebi ay sonlarında bazı ürünlere ekstra indirimler yapılabiliyormuş. Bu ay sonu da olabilir mi yani diye sordum belli olmaz olabilir diye cevap verdi.
  • cgunay C kullanıcısına yanıt
    valla iyi oldu bu bilgi, alacaklar için güzel bir fırsat olabilir
    Çok sağolun
    Aynen hocam, rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus

quote:

Orijinalden alıntı: xlor

quote:

Orijinalden alıntı: incubus

Arkadaşlar selam.

Benim cihaz geldi. + ve - şekilde yazıyorum.

1) + SSD disk nvme, hwinfo'da üretici olarak samsung gözüküyor.
    2) - Panel IPS, kalitesini beğendim ama malesef 2 tane ölü piksel mevcut. Bununla ilgili mecidiyeköy'deki servise gitmemi istediler.
    3) - Kendi windows iso'su da yok. Kurulumları siz yapacaksınız.
    4) + Parmak izi okuyucusu var.
    5) + 1060 MAX-Q versiyonu
    6) - En yıkıldığım yer burası oldu, klavye'nin ışığı beyaz arkadaşlar. ve WASD tuşları normal. Kesinlikle görsellerdeki klavye değil :(

İlk etapda gördüklerim bunlar. Diğer arkadaşlarda ekranlarında ölü piksel var ise paylaşırlarsa sevinirim.

Oncelikle hayirli olsun. Klavyenin arka aydinlatmasi acikken fotografini cekip gonderebilir misiniz?

Ayrica zamaniniz oldugunda performans degerlerini de bekliyoruz. (sicaklik, fan ses yuksekligi, fps vs..)

Ölü pikseller için yarın servise götüreceğim.

Resim gözünüzü korkutmasın bleeding çıplak gözle karanlıkta gözükmüyor. Fotoğrafta nasıl öyle çıktı anlamadım. (daha eski serilerden tn panelli alıp iade etmiştim ışık süzmesi yüzünden ama bunda sorun yok. Çektiğim kamera yüzünden olabilir)

not: ortadaki beyaz ışık fare imleci.

Dell Inspiron 7577 GTX 1060 Max-QDell Inspiron 7577 GTX 1060 Max-Q

Klavye ışığının beyaz olması kırmızıdan daha iyi bence ayrıca DaveLee gibi kanallarda gördüğüme göre sizin parmak izi okuyucusu yanda onlarda tuşun üstünde

• Tylio kullanıcısına yanıt
    yoo tuşun üstünde. Etiket o gördüğün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkknightr

Arkadaşlar rica etsem adaptörünuzun üzerindeki sayıların model numarasının olduğu yeri resim çekip atabilir misiniz

Arkadaşlar aynısı bana da lazım.
    atabilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elrichohenheim

Amazondanhttps://www.amazon.com/gp/product/B0764HW117/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2DASUUP9BYKG8&psc=1
    alacağım da başka alan var mı ?

2 adet ben de almayı düşünüyorum fakat acelem yok şu an yazı bekliyecem galiba ayrıca daha önce amazondan bir alışverişim olmadı eğer satın alma sürecini yazabilirseniz çok sevinirim.

Bir de son olarak Youtube'da pubg bench testinte ekran kartı nadiren %99 çalıştı genelde %75-85 arası gidip geldi ram 7200mb civarı CPU %70 civariydi Gpunun tam verim verememe sebebi RAM mi yoksa CPU mu?

• Tylio kullanıcısına yanıt
    Ram diye düşünüyorum.Garantisi yokmuş hocam dell tarafından.işlemcinin darboğaz yapacağını düşünmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tylio

quote:

Orijinalden alıntı: elrichohenheim

Amazondanhttps://www.amazon.com/gp/product/B0764HW117/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2DASUUP9BYKG8&psc=1
    alacağım da başka alan var mı ?

2 adet ben de almayı düşünüyorum fakat acelem yok şu an yazı bekliyecem galiba ayrıca daha önce amazondan bir alışverişim olmadı eğer satın alma sürecini yazabilirseniz çok sevinirim.

Bir de son olarak Youtube'da pubg bench testinte ekran kartı nadiren %99 çalıştı genelde %75-85 arası gidip geldi ram 7200mb civarı CPU %70 civariydi Gpunun tam verim verememe sebebi RAM mi yoksa CPU mu?

Bir ekran kartının performansına bakarken son bakılacak şey PUBG olmalı, zira çok sorunlu bir oyun. Ben de bu aralar sadece onu oynuyorum ama çok yol alması gerekli hala :)

Benim gözüm FPS dalgalanmasından çok rahatsız oluyor, tüm oyunlarda vsync açık olarak oynuyorum. Zevk meselesi diyebiliriz. CS GO oyuncuları genelde açmaz mesela, hatta tüm ayarları low yapıp 200 FPS falan almaya çalışırlar daha hızlı görebilmek için :)
  • Ultra yapıp 150 fps civarlarıda yeterli olur düşünüyorum

• 60dan sonrası israf değil mi hocam yanlış mı biliyorum 60a sabitlersin hem daha az şarj yer hem daha az ısınır uzun ömürlü gider

• Sinerjiden 1060 lı modelden alan oldu mu?

• Arkadaşlar merhaba

Bugün DELL 7577 modeline bakmak için İstanbul Cevahir AVM Teknosa ya gittim ve tabiki bulamadım. Orada ki ilgilenen arkadaşlar. Piyasada kalmadı artık ancak internet sitelerinde bulabilirsiniz dedi hepsiburada gittigidiyor vs. Bilgisayara göz atabileceğim bir yer yok mu? Hiç mağazadan alan var mı aranızda??

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodoplu

Arkadaşlar merhaba

Bugün DELL 7577 modeline bakmak için İstanbul Cevahir AVM Teknosa ya gittim ve tabiki bulamadım. Orada ki ilgilenen arkadaşlar. Piyasada kalmadı artık ancak internet sitelerinde bulabilirsiniz dedi hepsiburada gittigidiyor vs. Bilgisayara göz atabileceğim bir yer yok mu? Hiç mağazadan alan var mı aranızda??

Teknosa mediamarkt ta satılmıyor. Vatan a gidip inceleyin hocam

• Arkadaşlar bu ürünün gtx 1060 olanında bataryasında çok güçlü oyunları oynatınca pilde düşme durumu yaşanıyor mu? 1050ti modelinde yaşanıyormuş. (Adaptör yetersiz kalıyormuş) gtx 1050ti olanda 130w bu üründe 180wmış. Lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.