Şimdi Ara

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.805
Cevap
131
Favori
549.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Windows 10'un kendi batarya raporunu görüntülemek isterseniz eğer,

    Komut isteminde " powercfg /batteryreport " komutunu yazıyorsunuz ve detaylı raporunuz HTML dosyası şeklinde oluşturuluyor.


    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu
  • Benim batarya da aşınmış baya :) Kasım 2017'de almıştım

    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu
  • arkadaşlar selam, 2017haziranda aldığım i7 1050ti , lı versiyon geçen yıl mayıs ayında kütüphanede su dökülmesi sonucu hakkın rahmetine kavuştu,anakart kısadevre olmuş dediler 5800tl tamir ücreti çıkardılar ben de yaptırmadım. Çin'de falan 300dolara anakart getirtsem ya da türkiyede bu modelin anakartını uygun fiyata yapabilecek bir durum var mıdır bilgisayarcıya satmak istedim 500tl veririm diyince evde dursun istedim sadece ekranı 500 eder zaten.
  • Pilin tam dolu kapasitesi 37.552 mWh a düşmüş. Normalde bu değer 73.997 mWh olarak gösteriyor yani pil %50 ölmüş. Bu kaçlara kadar kullanılabilir batarya da hafif şişlik de var :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eenixia

    Pilin tam dolu kapasitesi 37.552 mWh a düşmüş. Normalde bu değer 73.997 mWh olarak gösteriyor yani pil %50 ölmüş. Bu kaçlara kadar kullanılabilir batarya da hafif şişlik de var :(
    Şişlik varsa kapasitenin ne olduğu önemsiz aslında. İşlevini yerine getirmekten ziyade sağlığınız için bir risk oluşturuyor.
  • Microsoft Flight Simulator 2020 deneyen var mı
  • lakers45 kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=X4DWcrR5Jm8

    Youtube'da bir eleman video koymuş
  • dokucan kullanıcısına yanıt
    xCloud bekleyeceğiz gibi. 20-30 fps anca çıkarıyor alet.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Daha önce 2 kere termal macun değiştirdim en ufak bir sorunum olmadı ama geçen gün termal macun değiştirdikten sonra bilgisayar açılırken siyah ekranda 10sn bekliyor ve sonra dell ekranı gelip açılıyor böyle bir sorun yaşayan oldumu daha önce

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Atakan.

    Merhaba arkadaşlar,

    Daha önce 2 kere termal macun değiştirdim en ufak bir sorunum olmadı ama geçen gün termal macun değiştirdikten sonra bilgisayar açılırken siyah ekranda 10sn bekliyor ve sonra dell ekranı gelip açılıyor böyle bir sorun yaşayan oldumu daha önce
    Nvidia GPU'yu kullanabiliyorsunuz değil mi?
  • Video renderliyorum bu sıralar bozulursa diye kara kara düşünüyorum. Fiyatlar felaket kötü.

    Her an bilgisayar bozulur mu korkusuyla yaşıyorum. Bu bilgisayarı bugğn 5000 TL'ye bile alsak 5000 TL veremem büyük para.

    Allah sebep olanların binbir türlü belasını versin gençliğimiz çürüdü.
  • Herkese iyi günler diliyorum.
    Cihazımı 2017 yılında aldım daha önce ufak tefek yazılımsal sorunlar dışında hiç bir problem yaşamadım. Bugün bir anda ekranın alt kısmında mazgallardan "çıt-çıt" sesi ve parıldama gördüm.Cihazım şarja takılıydı hemen şarjı çıkardım ve bilgisayarı kapattım. Bir süre sonra bilgisayarı açtığımda ise altta anlattığım gibi bir hata ile karşılaşmaya başladım. Konu hakkındaki fikirleriniz nelerdir. Sanıyorum o kısım ekran kartlarına yakın bir bölge anakart üzerinde bir bileşenin veya ekran kartlarından birinin yanma durumu nedir?

    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu

    Kırmızı ile işaretlediğim mazgalların bulunduğu kısımda net bir şekilde iki kere parıldama(çıt sesleri ile birlikte) gördüm.


    Yukarıda görülen gifte tarayıcı üzerinde video açık ama tam ekranda değilken şarjı çıkarıp taktığımda bir sorun görünmüyor.


    Yukarıda görülen gifte tarayıcı üzerinde video açık ve tam ekranda şarjı çıkarıp taktığımda ekranda bir sorun oluyor tanımlayamadığım bir kayma.


    Yukarıda görülen gifte masaüstündeyken şarjı çıkarıp taktığımda bir sorun görünmüyor.

    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu

    Daha sonrasında ise intel graphicsden pil ile çalışırken maksimum performans olarak değiştirdiğimde sorun ortadan kalktı.
    (pil kapasitem 38850 mWh)

    Çok karışık anlattıysam kusura bakmayın.
    Genel olarak sorum yanmaya benzer olay nedir? Ne için yaşanmış olabilir? Ne yapmamı önerirsiniz?
    Graphics ayarlarında yaptığım ayar sonucu düzelen sorun normal midir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnuysl.32 -- 27 Ağustos 2020; 17:4:58 >




  • 3 sene oldu benim de. Bilgisayarda sadece batarya neredeyse %100 yıprandı ve şarjsız kullanamıyorum, tabii şarj aletimde de ufak bir değişiklik olduğu için de açarken adc cable can not be determined benzeri bir uyarı alıyorum ama kullanımıma etki etmiyor. Bunun dışında teknik bir problem yaşamadm.

    Sadece hiç fan temizliği ve termal macun değişimi yapmadım 3 senedir, artık bir yapayım diyorum. Direkt koç sistem teknik servisine değil de etrafımdaki teknik servislerden birine götürmeyi düşünüyorum, ne kadar doğru bilmiyorum.

    O yüzden götürmeden önce sormak istedim, önerdiğiniz bir termal macun var mıdır? Teknik servise kendi termal macunumu vermek istiyorum ugulamaları için.
  • hsnuysl.32 H kullanıcısına yanıt
    Çok garip bir problemmiş gerçekten. Muhtemelen anakartta güç kontrolünde yardımcı bir devre elemanı yandı/bozuldu.

    Eğer bilgisayarınızda şu andan itibaren hiçbir sorun yoksa, oyunlarda vs tam performans alıyorsanız o şekilde kullanmaya devam edin bence. Ama bilgisayarın ömrü bu yukarıda bahsettiğim nedenden ötürü çok kısıtlanmış olabilir. Her an tamamen susabilir yani cihaz, hazırlıklı olmanızı öneririm.

    Intel grafik olayını bilmiyorum fakat zaten Intel GPU'ların Youtube ile ilgili sıkıntıları mevcut çok (en basitinden tam ekrana neredeyse 1 saniyede geçme gibi vs).
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Aynı gün içerisinde yaklaşık 1 saat sonra yüksek grafikli oyunlar ile denemeler yaptım, cpu-z ile stres-cpu yaptım, bilgisayarı tam performans çalıştırarak denemeler yaptım. Isı değerlerinin ve performansın normalden hiçbir farkı yoktu herhangi bir yazılımsal veya donanımsal bir sorunla karşılaşmadım. Şu an için sorun yok gibi duruyor ama dediğiniz gibi ileride bir sorun yaşamaktan çok korkuyorum.

    İntel de bahsettiğim problem ise bilgisayarımı açıp-kapatınca düzeldi. Şuan için herhangi bir sorun yok. Cevabınız için çok teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnuysl.32 -- 29 Ağustos 2020; 17:3:13 >
  • fanları değiştirenler oldu mu ya da yağlayanlar.

    ben bilgisayara termal macun değişimi ve temizlik yaptırttım ama o zamandan beri fanların sesi arttı ve fanlar çalışırken sol üst tarafta titreşim var. oyun oynarken çok sinir bozucu olmaya başladı. belki fanları değiştirsem düzelir diye düşündüm ama emin olamıyorum. böyle bir sorun yaşayan oldu mu? yağlamayı da pek istemiyorum çok verimli olacağını düşünmediğim için.
  • Haemus kullanıcısına yanıt
    7577 kullaniyorum , fanlari degistirdim eskisi bi ayni bir degisiklik olmadi. Fanlari yaglamaya calismayin , fani cikaricam derken yapraklari felan kirarsiniz. Aman dikkat !

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dobisco kullanıcısına yanıt
    Hiçbir problemim yoktu her şey temizlikten sonra başladı. Acaba vidalar mı tam sıkılmadı diye söküp baştan taktım. Kasanın plastik tırnakları, fanların etrafındaki süngerler her şey tam ama nedenini bulamıyorum. Tıraş makinesinin çalışırken titremesi gibi ama daha hafifi. Sağ tarafta olsa çok problem etmezdim ama solda olunca oyun oynarken çok rahatsız ediyor. Kullandığım zemini, kasanın açısını değiştirip denedim ama hiç bir fark olmuyor. Son çare fanları değiştirmek geldi aklıma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haemus kullanıcısına yanıt
    fanın ucu ile heatsink arasına bant yapıştırdınız mı? elektrik bandı yada aliminyum , yapıştırmadıysanız yapıştırın.
  • Arkadaşlar eskiden bir hata vardı subwooper çalışmaması ve düşük ses kalitesi muhabbeti. Geçen unuttum gittim support asist yükledim bu benim ses kartını güncelledi. Sonra s*çtım ses suan böyle kulakları kanıtrıcasına kötü yankılı iğrenç bir durumda. Kulaklık takamıyorsunuz öyle söyleyeyim, üstüne birde subwooper da çalışmıyor. Eski tüm konuları hortlattım her yerden bin tane sürüm indirdim yine değişen bişey yok. Format atıcam ama sormak istediğim bişey var siz win 10 yüklerken direk windowsun sitesinden mi indiriyorsunuz yoksa bazı forum sitelerinde paylaşılıyorya işte sürüm şu, özellik su cart curt bişiler yazıyorlar windows isosu koyuyorlar altına onlardan mı indirip yüklüyorsunuz? Birde format attıktan sonra belli temel programları yükleyip ayarları yapıp belli bir kullanımdan sonra oluşan hatalar yavaşlamalar felan için illa format mı atmak gerekiyor yoksa sağlam halinde kurtarma noktası gibi birşey yapabiliyor muyuz ? Konu hakkında bişeyler bilen bilgilendirirse sevinirim, teşekküler, herkese sağlıklı günler.




  • 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.