Şimdi Ara

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu (503. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.806
Cevap
131
Favori
549.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dobisco kullanıcısına yanıt
    Daha önceden bant yoktu. Şimdi tekrar kontrol ettim fanın metal çerçevesi ile heatsink arasında yarım santime yakın bir boşluk var eğer bant yapıştırırsam tozları toplayıp hava çıkışını yavaşlatacak sanırım. Ayrıca sol taraftaki fanı elle döndürürken pürüzsüz değil de sürtünerek dönüyor. Sağ taraf için böyle bir sıkıntı yok. Yakın zamanda fanları değiştirmeye karar verdim. Ancak sağ fanın vidasının üstü yalama olmuş, tornavida vidayı tutmuyor onu nasıl sökebilirim kasaya zarar vermeden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umutcanbinn kullanıcısına yanıt
    Ben iso dosyasını microsoftun sitesinden indiriyorum. Sürücüleri ise hem dell'in sitesinden alıyorum hem de intel ve nvidia sitelerindekilerle karşılaştırıp güncel olanı yüklüyorum. Ses kartının sürücüsünü ellemiyorum. Windows 10 yüklenirken hangisini kurarsa onu bırakıyorum. Değiştirince subwoofer problemi oluyor sizdeki gibi. Support assisti uzun süredir kullanmayı bıraktım. Ya durmadan güncelleme var deyip yaptıktan sonra bir daha aynı sürümü yüklemeye çalışıyordu ya da güncelleme sonrası böyle sorunlar yaratıyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haemus -- 2 Eylül 2020; 12:29:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim dostum şuan sendeki realtek sürümünü öğrenebilir miyim? Bir deneyeyim öyle formata girişeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umutcanbinn

    Teşekkür ederim dostum şuan sendeki realtek sürümünü öğrenebilir miyim? Bir deneyeyim öyle formata girişeyim.
    En stabili ve sorunsuzu 6.0.1.8622, aşağıdan bulabilirsiniz;
    https://www.dell.com/support/home/tr-tr/drivers/driversdetails?driverid=hx88m&oscode=wt64a&productcode=inspiron-15-7567-laptop




  • Umutcanbinn kullanıcısına yanıt
    directx tanı aracından baktığımda 6.0.1.8622 olarak gözükmekte.
  • Teşekkürler. Deneyip yazacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutcanbinn -- 3 Eylül 2020; 0:8:23 >
  • Ses eski muazzam haline geri döndü, teşekkürler tekraradan. Bu arada bu makineni en sevdiğim farkı diğer laptoplara göre harika olan sesi... Özlemişim.
  • Support Assistten "Intel HD Graphics Driver - A17 - 357.97 MB" güncellemesini yaptıktan sonra ekran parlaklık ayarının değişmediğini fark ettim. Ne klavyedeki F11-F12 den ne de Windows bildirim merkezinden değişmiyor. Başka bu sorunu yaşayan var mı. Driver kaynaklı sorun mu yoksa bende mi bir sıkıntı var.
  • S3F4 S kullanıcısına yanıt
    Dostum senin sorununu bende yaşamıştım fakat nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Yaptığım şey google'a 'ekran parlaklığı değişmiyor win 10' yazmaktı bir kaç video izledikten sonra halletmiştim. Tekrar bakınca hatırlamadığımdan yanlış video atmak istemedim. Driver kaynaklı bir durum. Birkaç video izle bu konu hakkında, çözebileceğine inanıyorum.
  • Arkadaşlar şuan DELL 7567 kaç bin tl eder , Bazen dell yazısında kalıyor , ekranı oynatınca düzeliyor , ve klavye ışıklarım çalışmıyor.Bu şekilde 5 bine satabilirmiyim
  • arkadaşlar doa ile satıcıya vs verilen eski ürüne ne oluyor?
  • Umutcanbinn kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Driverı güncelleyince İntel Hd Graphics Kontrol Paneli nedense silinmiş. Sağ tıklayınca görünmüyordu. Microsoft Store dan onu indirdim. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlattım. Parlaklık ayarı düzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç kullanmama rağmen touchpad'in sol ve sağ tıkı geçinmiş gibi. Özellikle sağ tıkı kullanabilmek için iyice bastırmak gerekiyor. Sanki bir şeyler sıkışmış gibi. Var mı bu sorunu yaşayan?
  • Haemus kullanıcısına yanıt
    fan vidası nasıl bişi bilmiyorum ama tornavidayla vida arasına elektrik bandı koyarak veya paket lastiği koyup çevirerek açmayı deniyebilirsin. latex eldiven falan da olabilir böyle elastik, vidayla tornavida başı arasındaki boşluğu doldurabilcek herhangi bişi olur. hiç bir şey işe yaramadıysa tornavidanın başına çok az japon sürüp vidayı çıkartabilirsin, ama yedek vidan olsun bunu yapıyorsan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizza -- 10 Eylül 2020; 22:58:7 >
  • -Son gelen bios'tan sonra(11) 'yüklü ses çıkış aygıtı yok' sorunu olan oldu mu? Ya da çözümü bilen biri?
    -Bios'taki diagnostics'te test ettiğim zaman ses geliyor hoparlörlerden. Bios ayarlarında kapalı da değil fakat windows görmüyor.
    -Kulaklık takınca wawesmaxxaudio cihazın takıldığını anlıyor fakat ses yine yok.
    -Sorun giderici hiçbir şey göstermiyor.
    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu




  • Merhaba arkadaşlar..Klavyedeki e tuşu maaleseef artık basınca algılamıyor.Sert basılması lazım veya üstüstee basınca algılıyor.Tuşu kaldırıp söksem de işe yaramadı.Komple klavye mi degişmesi lazım acaba?Başına böyle bir şey gelen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spartacus55

    Merhaba arkadaşlar..Klavyedeki e tuşu maaleseef artık basınca algılamıyor.Sert basılması lazım veya üstüstee basınca algılıyor.Tuşu kaldırıp söksem de işe yaramadı.Komple klavye mi degişmesi lazım acaba?Başına böyle bir şey gelen var mı?
    aldığım günden beri hep harici klavyede kullandım , bu türk klavye sorunlarında , notebooklarda direk klavye değişiyor. Tabi belki çözümü vardır ama sağlıklı olurmu bilmem
  • Beels kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için.Keşke ben de harici klavye kullansaydım oyun oynarken vs.Dayanıksızmış maalesef.Mecbur alacağız artık.Klavye değişimi biraz tuzlu olabilir..
  • allah nazarlardan saklasın. sizde durum ne?

    Dell Inspiron 7567 - Ana Konu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donnarumma

    allah nazarlardan saklasın. sizde durum ne?

    Benim cihaz da 3.senesini devireli 2 ay oluyor, yıpranma %20'de. Pil performansından hala çok memnunum. Pilde şişme vs de yok. Gül gibi geçinip gidiyoruz

    Umarım bi bu kadar daha idare eder beni zira bu döviz ile adam akıllı düzgün bir dizüstü almak hayal benim için şu an




  • 
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.