Şimdi Ara

DELL INSPIRON 1520 KULLANANLAR KULUBU (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.877
Cevap
7
Favori
368.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim laptpa görüntü gelmiyor. Harici monitör bağladım onada görüntü gelmedi galiba ekran kartı gitti.
    Napılır şimdi nerden bulacaz bunu?
    8600m gt modeli ekran kartı lazım, dell servisine mi götüreyim yada ne yapayım bi akıl verin . (bursadayım.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paradoks_82

    Arkadaşlar benim laptpa görüntü gelmiyor. Harici monitör bağladım onada görüntü gelmedi galiba ekran kartı gitti.
    Napılır şimdi nerden bulacaz bunu?
    8600m gt modeli ekran kartı lazım, dell servisine mi götüreyim yada ne yapayım bi akıl verin . (bursadayım.)

    ekran kartları tamir olmuyor.. olsada uzun ömürlü değil. 1-2 aya kadar yeniden bozuluyor.. bir kaç arkadaşımın hp pavilion dv6000 serisi laptoplarının 8400m gs ekran kartları yandı. tamir ettirdiler ama yeniden bozuldu :D daha mantıklı olanı gitti gidiyordan falan ekran kartı alman. MXM-II modül çipsetli ;) tam olarak hatırlamıyorum şimdi modelleri ama bir bak internetten. tamirden biraz daha pahalılar. tamiri 140-150 liraya falan yapıyolar ekran kartlarıda 200 falan galiba..




  • 5 seneye yakın kullanıyorum, bataryası hala 1.5-2 saat gidiyor, tek bir sorun çıkarmadı. Parasını sonuna kadar hak eden bir bilgisayar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asc2 -- 21 Şubat 2013; 23:26:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asc2

    5 seneye yakın kullanıyorum, bataryası hala 1.5-2 saat gidiyor, tek bir sorun çıkarmadı. Parasını sonuna kadar hak eden bir bilgisayar.

    2008 Haziran ayında aldım. Halen tertemiz. Çünkü evde kullandım. Torrent indirme, surf, photoshop vs. işler için kullanıyorum.
    Ram'i 8'e artırabilseydi ve yeni aldığım LED tv'me bağlantı için HDMI çıkışı olsaydı süper olurdu.
    Bunların dışında süper bir alet.
  • arkadaşlar ben bu makinaya 8 gb ram takmayı düşünüyorum sizce desteklermi ?
  • 2 gb + 1 gb ram takılı fakat toplam 2 gb gözüküyor neden ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alfonso_

    arkadaşlar ben bu makinaya 8 gb ram takmayı düşünüyorum sizce desteklermi ?

    Arkadaşım sistem 32 bit olduğundan azami 3 gbye kadar destekler, bunun üstündeki bellekler için 64 bit sistem kullanman gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asc2 -- 25 Ağustos 2013; 19:09:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

    2 gb + 1 gb ram takılı fakat toplam 2 gb gözüküyor neden ?

    Üzerindeki ram yuvaları için 4'luk ram yok. 1 olanı 2 ile değiştirip 4 gb yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhblr,Bilgisayar açılmıyor fandan vs den ses geliyor ama görüntü yok, capslock işlevsiz, projeksiyona bağladıktan sonra böyle bir sorun oldu,bios pili tam olarak nerede?
  • 7 yıllık emektarın ekran kartı yandı sanırım 8600m,
  • @cemil&mustafa aynı sorunu yaşıyorum.. tamamen gitti bilgisayar.. sadece fan sesigeliyor.. acaba hallettin mi yoksa attın mı pc
  • Herkese merhaba ben de laptop u uzun süredir kullanıyorum ve çookk memnunum fakat geçen hafta biraz upgrade etmek istedim SSD aldım ve bilgisayar gerçekten rahatladı ve çok memnunum. Sizden ricam benim ram im 2gb ve 1gb dı 1gb çıkarttım 2gb hi-level 2gbb 667mhz ram aldım fakat bilgisayar o rami görmüyor tüm kombinasyonları denedim bilgisayar eski 2gb ve 1gb olarak çok iyi çalışıyor fakat tek yeni aldığım 2gb ile çalışmıyor acaba ram de mi sıkıntı var yoksa anakart ram i tanımadı mı veya benim yapmam gereken bi şey mi var yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakoz27

    Herkese merhaba ben de laptop u uzun süredir kullanıyorum ve çookk memnunum fakat geçen hafta biraz upgrade etmek istedim SSD aldım ve bilgisayar gerçekten rahatladı ve çok memnunum. Sizden ricam benim ram im 2gb ve 1gb dı 1gb çıkarttım 2gb hi-level 2gbb 667mhz ram aldım fakat bilgisayar o rami görmüyor tüm kombinasyonları denedim bilgisayar eski 2gb ve 1gb olarak çok iyi çalışıyor fakat tek yeni aldığım 2gb ile çalışmıyor acaba ram de mi sıkıntı var yoksa anakart ram i tanımadı mı veya benim yapmam gereken bi şey mi var yardımlarınızı bekliyorum.

    Slm.

    bazen kağıt üzerinde doğru olsa da parçalar uyumsuz olabiliyor.
    ben de eski p4 bilgisayarıma ekran kartı almıştım. Kağıt üzerinde herşeyiyle uyuyordu. ama eve getirip taktığımda çalışmadı. vatan bilgisayar sağolsun değiştirdi hemen, başka ürün aldım.

    siz de laptopunuzu alıp vatan bilgisayar gibi bir yere gidin. hilevel ramden bir tane daha alın. ikisini takın, ikisi aynı ram olunca çalışabilir. çalışmazsa da ürün satın almak zorunda bırakmıyorlar. aklıma daha iyi bir çözüm gelmiyor.

    Edit: Ram'i 4 GB yapınca bilgisayara 64 bit sistem yüklemeniz gerekir. Aksi halde zaten 3 GB üzerine görmez makina. şu anda 32 bit sistem kullanıyorsanız ve mutluysanız hiç uğraşmayın. satın aldığınız yeni rami de iade etmeye bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 31 Mayıs 2014; 18:55:07 >




  • isoomail kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
  • Ne zamandır bu başlıkta mesaj yoktu. Görünce yazayım dedim. 7 yıllık emektarı kullanmaya devam ediyorum ben de hala. Elden çıkarmaya kıyamıyorum. 4 yıl önce aldığım 9 cell bataryası sayesinde güç tasarruf modunda internet sayfası okurken Office çalışırken 4-5 saat çalışma imkanı sağlıyor. Performans isteyen işlerde kullandığım monsterim var bir de ama dell inspiron 1520 laptopumdan vazgeçemedim hala...
  • Arkdaşlar konuyu hortlatmış gibi olmıyım ama var mı Dell Inspiron 1520'yi elden çıkartmak isteyen?
  • Yaklaşık 7 yıl oldu. Hatta 7.5 yıl denebilir. T9300 olan 4GB Ram olan modeli. Ekran kartı biraz daha iyi olsaymış geçen yılın da oyunlarını oynatabilirdi (Ghost gibi) Sağlık olsun gittiği yere kadar devam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LokmanHekim

    Ne zamandır bu başlıkta mesaj yoktu. Görünce yazayım dedim. 7 yıllık emektarı kullanmaya devam ediyorum ben de hala. Elden çıkarmaya kıyamıyorum. 4 yıl önce aldığım 9 cell bataryası sayesinde güç tasarruf modunda internet sayfası okurken Office çalışırken 4-5 saat çalışma imkanı sağlıyor. Performans isteyen işlerde kullandığım monsterim var bir de ama dell inspiron 1520 laptopumdan vazgeçemedim hala...

    Hekim bizde batarya bakıyoz var mı tavsiyen :)
    9 CELL BATARYA çok iyi olur ya...

    Uygun fiyatlı batarya bakıyorum bende...
    Bataryayı çöpe atmıştım sinirlenip açar açmaz kapanıyordu...




  • Ah canım bilgisayarım.
    2013 kasımda çalındı. Onun kasa yapısını hatırlıyorum. Bi de şimdi elektromarketlerdeki plastik kasalı, çatırdayan laptoplara bakıyorum, satın alasim gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ju3x kullanıcısına yanıt
    Dell servisinden almıştım. İnternet üzerinden sipariş vermiştim. 9 cell tavsiyemdir. Sahibinden com ya da gittigidiyorda bulabilirsin. Kasa arkasında biraz çıkıntı yapıyor ama sorun değil. Bu arada iki ay önce sattım Dell 1520 yi :((
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.